Jimmy_Praises_Desolation Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 To βασικό σου πρόβλημα πάντως δεν είναι το ανεμιστηράκι. Δοκίμασες να τα ξανασυνδέσεις να δεις αν ανοίγει η οθόνή? Kοιτα και το ιnverter μήπως ξεκούμπωσε κανένα καλώδιο Αν δεν κάνω λάθος αν είχε θέμα το inverter απλά θα είχα πρόβλημα με το backlight. Δεν είμαι σίγουρος βέβαια Πάντως όταν έρθει το ανεμιστηράκι θα δούμε... 17 ευρώ κομπλέ στό σπίτι σου γιά καινούριο δέν είναι πολλά. βάλε αγγελία ζήτησης στά μεταχειρισμένα εδώ στό φόρουμ,ίσως βρεθεί κάτι Το βιάζομαι λίγο όμως... **καινούριο ανεμιστηράκι είναι δύσκολο να χάλασε είναι καλή εταιρία η sunon,κοίταξε καλύτερα τής καλοδιώσεις. πρίν λίγο καιρό εδώ ένα παλικάρι είχε "φάει" τήν ίδια φρίκη μέ αλλαγή οθόνης δέν έδινε σήμα,καθώς όταν έβγαλε τήν "χαλασμένη" οθόνη ξέχασε(δέν το γνώριζε) να αποφορτίσει ότι ηλεκτρικό είχε απομείνει στήν μητρική του(αφαίρεσει μπαταρία bios/εκτός μπαταρία/πάτημα Power button μερικά sec/) μέ αποτέλεσμα να κάψει μιά μικρή ασφάλεια καί δέν έδινε σήμα γιατί τήν είχε κάψει τήν ασφάλεια. μήπως έχεις πάθει το ίδιο, με τό να βγάλεις το ανεμιστηράκι καί σού έκαψε τπτ. Το πρόβλημα υπήρχε ήδη όσο αφορά το ανεμιστηράκι πάντως. 2 ευρώ μεταφορικά έχει...σιγά τα κέρατα που θα πληρώσεις. Υπέθεσα ότι τα μεταφορικά δεν αφορούν την Ελλάδα, καθώς δεν ψωνίζω από Ebay.. Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση πάντως. Όπως και να 'χει. Το βιάζομαι λίγο. Ίσως κάποιος μου βρει κάτι από Ελλάδα? Προσπαθώ τώρα να ψάξω από κινητό, έχω στείλει μήνυμα και στο laptop-parts.gr αλλά δεν έχω λάβει απάντηση εδώ και 2 μέρες... :/
coolerman Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 σύμφωνα μέ τόν κωδικό πού μάς έδωσες κάνει καί από acer aspire 5750 5750z dc280009ks0. βάση κωδικού θά το δείς. αφού δέν μπορείς να αγοράσεις από εξωτερικό(αργεί) κοίτα στής αγγελίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα