Jimmy_Praises_Desolation Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Πριν λίγους μήνες αγόρασα ένα laptop της Packard Bell (Easynote TE). Προχθές, λοιπόν, άρχισε να κάνει έναν πολύ δυνατό θόρυβο και υπέθεσα ότι είναι το ανεμιστηράκι. Το άνοιξα για να το καθαρίσω και είδα ότι το ανεμιστηράκι γύρναγε πολύ αργά για κάποιο λόγο. Το πρόβλημα είναι ότι από τότε δεν ανοίγει η οθόνη! Τσέκαρα μήπως είχα ξεχάσει να συνδέσω τίποτα αλλά όλα φάνηκαν εντάξει. 1) Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ανεμιστηράκι για το ότι δεν ανοίγει η οθόνη? Αν το βγάλω εντελώς θα συνεχίσει να μην ανοίγει? 2)Είναι εύκολο να με βοηθήσετε να βρω καινούριο συμβατό ανεμιστηράκι? Θα παραθέσω εικόνες μόλις βρω υπολογιστή και για οτιδήποτε περαιτέρω ρωτήστε. Το προηγούμενο ήταν: Sunon maglev mf60090v1-c190-g99 DC5V 2.0W
dimuscrossfire Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 δεν γίνεται να άνοιγε το λαπτοπ έστω και με το ανεμιστηράκι να γυρνάει αργά και μετά από καθαρισμό να μην ανάβει..κάτι έχεις κάνει εσύ...τι ξεσύνδεσες και τι καθάρισες ακριβώς?
Jimmy_Praises_Desolation Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Αναγκάστηκα να αποσυνδέσω τα πάντα για να φτάσω στο ανεμιστηράκι. Το οποίο και καθάρισα λίγο αλλά δεν είχε μαζέψει και τίποτα.
dimuscrossfire Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 έβαλες ξανά όλες τις καλωδιοταινίες και τα φισάκια σωστά?
Jimmy_Praises_Desolation Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Ταινίες υπήρχαν μόνο στο πληκτρολόγιο και μία για 2 θύρες usb. Όλα φάνηκαν εντάξει πάντως.
dimuscrossfire Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 χτύπα το μοντέλο σου στο youtube να δεις πως γίνεται η συναρμολόγηση...το ανεμιστηράκι δουλεύει κανονικά τώρα μετά τον καθαρισμό?
Jimmy_Praises_Desolation Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Το ανεμιστηράκι ήταν ελλατωματικό αλλά δεν δικαιούμαι εγγύηση λέει επειδή άνοιξα το laptop μόνος μου-.- Αυτή τη στιγμή το laptop είναι κομμάτια πάνω στο γραφείο μου ενώ το ανεμιστηράκι στα σκουπίδια
mikegad Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 και εσύ αφού είχες ακόμα εγγύηση τι πήγες και το άνοιξες
dimuscrossfire Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 ε ναι ρε συ...γιατί να το ανοίξεις από την στιγμή που σε κάλυπτε η εγγύηση?τώρα αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ανεμιστηράκι να αγοράσεις.
Jimmy_Praises_Desolation Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Γιατί μένω επαρχία και δεν μπορούσα να περιμένω 30 μέρες στη καλύτερη περίπτωση για να ξαναδώ το laptop μου.
coolerman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 ανεμιστηράκι εδώ φίλος από ebay Site: http://www.ebay.co.uk/itm/For-SUNON-MF60090V1-C190-G99-DC280009KS0-Cooling-Fan-DC-5V-2-0W-3wire-3pin-/171009854217?pt=Other_Sports_Fan_Shop&hash=item27d0fb4b09">SUNON MF60090V1-C190
Jimmy_Praises_Desolation Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 ανεμιστηράκι εδώ φίλος από ebay Site: http://www.ebay.co.uk/itm/For-SUNON-MF60090V1-C190-G99-DC280009KS0-Cooling-Fan-DC-5V-2-0W-3wire-3pin-/171009854217?pt=Other_Sports_Fan_Shop&hash=item27d0fb4b09">SUNON MF60090V1-C190 Ευχαριστώ που έψαξες αλλά το συγκεκριμένο αποστέλεται από τη Κίνα και όχι μόνο θα χρεωθώ τα κέρατά μου αλλά θα αργήσει κιόλας.Προτιμώ κάτι από Ελλάδα ή amazon.co.uk Δεν είναι ανάγκη να είναι ακριβώς το ίδιο. Μου αρκεί να είναι συμβατό
mikegad Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 To βασικό σου πρόβλημα πάντως δεν είναι το ανεμιστηράκι. Δοκίμασες να τα ξανασυνδέσεις να δεις αν ανοίγει η οθόνή? Kοιτα και το ιnverter μήπως ξεκούμπωσε κανένα καλώδιο
coolerman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ που έψαξες αλλά το συγκεκριμένο αποστέλεται από τη Κίνα και όχι μόνο θα χρεωθώ τα κέρατά μου αλλά θα αργήσει κιόλας. Προτιμώ κάτι από Ελλάδα ή amazon.co.uk Δεν είναι ανάγκη να είναι ακριβώς το ίδιο. Μου αρκεί να είναι συμβατό 17 ευρώ κομπλέ στό σπίτι σου γιά καινούριο δέν είναι πολλά. βάλε αγγελία ζήτησης στά μεταχειρισμένα εδώ στό φόρουμ,ίσως βρεθεί κάτι **καινούριο ανεμιστηράκι είναι δύσκολο να χάλασε είναι καλή εταιρία η sunon,κοίταξε καλύτερα τής καλοδιώσεις. πρίν λίγο καιρό εδώ ένα παλικάρι είχε "φάει" τήν ίδια φρίκη μέ αλλαγή οθόνης δέν έδινε σήμα,καθώς όταν έβγαλε τήν "χαλασμένη" οθόνη ξέχασε(δέν το γνώριζε) να αποφορτίσει ότι ηλεκτρικό είχε απομείνει στήν μητρική του(αφαίρεσει μπαταρία bios/εκτός μπαταρία/πάτημα Power button μερικά sec/) μέ αποτέλεσμα να κάψει μιά μικρή ασφάλεια καί δέν έδινε σήμα γιατί τήν είχε κάψει τήν ασφάλεια. μήπως έχεις πάθει το ίδιο, με τό να βγάλεις το ανεμιστηράκι καί σού έκαψε τπτ.
pcfan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ που έψαξες αλλά το συγκεκριμένο αποστέλεται από τη Κίνα και όχι μόνο θα χρεωθώ τα κέρατά μου αλλά θα αργήσει κιόλας. Προτιμώ κάτι από Ελλάδα ή amazon.co.uk Δεν είναι ανάγκη να είναι ακριβώς το ίδιο. Μου αρκεί να είναι συμβατό 2 ευρώ μεταφορικά έχει...σιγά τα κέρατα που θα πληρώσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα