freelove Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 oloi kseroume to xryso odigo apo ton ote.ithela na rotiso an yparxei kati antoistixo sto internet gia na matho se poion anikei kapoia dieythinsi email? :roll: :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Δύσκολο... Πολύ δύσκολο να υπάρχει κάτι τέτοιο. Αλλά ακόμα κι έτσι, κοίτα να δεις τι παίζει: Αν είναι mail από ISP θα είχε μεν, στοιχεία του ιδιοκτήτη αλλά ο ISP δεν θα τα έδινε. Αν πάλι δεν ήταν, τότε γιατί να βάλει αληθινά στοιχεία ο ιδιοκτήτης του; Στα δικά μου mails, για παράδειγμα, δεν έχω δώσει ποτέ τα στοιχεία μου. Οπότε, μάλλον ανέφικτο είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkst Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 iparxei kati tetoio, me thn diafora oti bazeis onoma kai sou bgazei email address. http://people.yahoo.com/ Logika den exei oles tis email dieu8inseis tou kosmou, emena pantws me exei... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.