Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

.mobile internet 500 mb κάθε μήνα για 6 μήνες με 5ευρω μόνο . η wind
κάνει την προσφορά , περνεις μια καρτουλα free2go βάζεις 6
ευρω διότι ειναι και το φπα . στελνεις sms στο 1210  μήνυμα 100MB και
έχεις για έναν μηνα 500mb . την ίδια ώρα σου βάζουν ακόμα 5 ευρω δωρεάν
τα οποία χρησιμοποιείς μετα απο 29 μέρες για ανανέωση τον 500 mb . κάθε
μήνα θα σου έρχεται 5 ευρώ δωρεάν χωρίς ανανέωση για 6 μήνες . έτσι
έχεις για 6 μήνες ιντερνετ χωρίς να πληρώνεις τίποτα μόνο 6 ευρω με το
φπα τον πρώτο μήνα . αξίζει !!!!!!!!!!

Δημοσ.

πρόκειται για συγκεκριμένα πακέτα που έχουν την ένδειξη.

σου δίνει 30€ σε 6 μήνες. τα οποία μπορείς να τα ξοδέψεις όπως θέλεις και όχι αποκλειστικά σε Internet.

κακώς έχεις βάλει αυτόν τον τίτλο.

η προσφορά τρέχει εδώ και πολύ καιρό....

επίσης αν θυμάμαι καλά και δεν έχει αλλάξει κάτι, αν κάνεις την ενεργοποίηση του πακέτου από το Net κερδίζεις άλλα 500MB. σύνολο 1GB το μήνα

• Like 4
Δημοσ.

.mobile internet 500 mb κάθε μήνα για 6 μήνες με 5ευρω μόνο . η wind

κάνει την προσφορά , περνεις μια καρτουλα free2go βάζεις 6

ευρω διότι ειναι και το φπα . στελνεις sms στο 1210  μήνυμα 100MB και

έχεις για έναν μηνα 500mb . την ίδια ώρα σου βάζουν ακόμα 5 ευρω δωρεάν

τα οποία χρησιμοποιείς μετα απο 29 μέρες για ανανέωση τον 500 mb . κάθε

μήνα θα σου έρχεται 5 ευρώ δωρεάν χωρίς ανανέωση για 6 μήνες . έτσι

έχεις για 6 μήνες ιντερνετ χωρίς να πληρώνεις τίποτα μόνο 6 ευρω με το

φπα τον πρώτο μήνα . αξίζει !!!!!!!!!!

link θελω,που το ειδες;

πρόκειται για συγκεκριμένα πακέτα που έχουν την ένδειξη.

σου δίνει 30€ σε 6 μήνες. τα οποία μπορείς να τα ξοδέψεις όπως θέλεις και όχι αποκλειστικά σε Internet.

κακώς έχεις βάλει αυτόν τον τίτλο.

η προσφορά τρέχει εδώ και πολύ καιρό....

επίσης αν θυμάμαι καλά και δεν έχει αλλάξει κάτι, αν κάνεις την ενεργοποίηση του πακέτου από το Net κερδίζεις άλλα 500MB. σύνολο 1GB το μήνα

αλλο πραγμα ΗΤΑΝ αυτο

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Με ενδιαφέρει εμμέσως (έχει F2G ο αδερφός μου), αλλά δεν την πολυκατάλαβα την προσφορά για να πω την αλήθεια! Μήπως μπορεί κάποιος που την έχει εκμεταλλευτεί να δώσει οδηγίες τύπου «μιλάω σε χαζό»; :D Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ούτε εγώ έχω δει κάτι παρόμοιο. Θυμάμαι όταν έκανα online την αίτηση για μεταφορά από cosmoκαρτα σε f2g, ότι θα μου έβαζαν κάθε μήνα και κάποια λεφτά δωρεάν. πράγμα που δεν είδα ποτέ. δεν θυμάμαι και πόσο ήταν το ποσό που θα μου πίστωναν. δεν ασχοληθηκα όμως ποτέ περαιτέρω γτ ήδη έκανα τρελή οικονομία σε σχέση με πριν που ήμουν στην what's up και μετά με κοσμοκάρτα.

Πάντως συμφέρει τρελά να αγοράζεις τα πακέτα ονλινε στην wind. σου δίνει 200 λεπτά ομιλίας αντι για 100' και 1000mb αντί για 500mb.

Δημοσ.

Oυσιαστικα αυτο που λεει ο σταρτερ, ειναι η προσφορα που δινει για καθε νεα εγραφη καρτας (απο κιοσκια, καταστηματα, μετρο κτλ) η Wind τα 30 ευρω! Οταν παρεις την καρτα πρεπει απλα να κανεις μια ανανεωση 5 ευρω και θα σου μπαινουν, 5 ευρω για εξι μηνες.

Και απλα με αυτα τα 5 ευρω βαζεις το πακετο που προσθερει, αν δεν απατωμαι μαλιστα αν το κανεις ονλαην εχεις αλλα 500!

Αυτη η προσφορα εγραφης υπηρχε και παλια και μαλλον την ξαναεβγαλαν. Μαλιστα ειχα παρει κανα τριαρι καρτες και εδιναν 300ΜΒ δωρεαν χωρις καν ανανεωση!

Δημοσ.

Στην Q σου δινει 500+100 (οχι 500+500 οπως Wind) με 5 ευρω.

Προσωπικα βαζω το 120+120 με 3 ευρω και με φτανει ανετα.

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ την προσφορά αυτή εδώ και 3 μήνες περίπου και μάλιστα διέκοψα το ασύρματο internet που είχα με τη voda όπου έδινα 10 ευρώ για 1 GB.

Λοιπόν είναι νουμεράκια F2go που δίνουν δε διάφορα μέρη (κυρίως στα public και έξω απο σταθμούς μετρό) δωρεάν φυσικά. Επί τόπου δίνεις 5 ευρώ, ενεργοποιείται η κάρτα και για 6 μήνες η wind σου βάζει 5 ευρώ/μήνα στο λογαριασμό σου. Εγώ ενεργοποιώ το πακετάκι on line (μόνο internet, για ομιλία έχω voda) και μου δίνει 500+500=1GB (δίνει και κάποια λεπτά δωρεάν προς αριθμούς wind/Q). Την sim την έχω σε κινητό το οποίο συνδέω στο pc και έτσι έχω ασύρματο internet στο pc, laptop κλπ Eχω πάρει 2 τέτοιες κάρτες sim και έτσι συνολικά με 10 ευρώ έχω 2 GB το μήνα για 6 μήνες. Οχι κι άσχημα...

• Moderators
Δημοσ.

Απο το καλοκαιρι ειναι αυτη η προσφορα, σε 2 νεα νουμερα που την ενεργοποιησα περασαν ηδη μαλιστα και οι 6 μηνες χ 5 ευρω, οπως τα λεει η κατσαριδα ειναι! Ειναι τα γνωστα πακετα "summer edition", μια προσφορα που εχει παρει παραταση επ'αοριστον, υπηρχε αναλυτικοτατο θεμα και εδω με σελιδες. Πρεπει να κλειδωθει το θεμα, το να ανακαλυπτουμε την Αμερικη ειναι λιγο "ντεμοντε".

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...