Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.Εχω ενα προβλημμα με την Sapphire 7870 Ghz edition.Καποιες φορες ενω μπαινω σε παιχνιδια (π.χ. LOL Battlefield 3 crysis 3) παιζω κανα 5λεπτο και μετα μου μαυριζει η οθονη(χανει το σημα) και τα ηχεια κανουν εναν περιεργο θορυβο.Εχω βαλει πολλους drivers παντα με απεγκατασταση και driver Sweeper αλλα καθε φορα εμφανιζεται το προβλημμα μεσα στις επομενες 3-4 μερες.Δεν ξερω τι μπορει να φταιει αλλα που εψαξα ειδα οτι πολλοι εχουν αυτο το προβλημμα.Τι μπορει να φταιει;Το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης μου

Δημοσ.

Corsair CX600 και τις τασεις που εχω μετρησει με πολυμετρο ειναι καλες.Overclock εχω κανει για 1-2 bench και μετα γυρισα παλι σε στοκ αλλα και πριν ειχα το ιδιο προβλημμα.Ποια ειναι τα στοκ mV για αυτην την καρτα μπορειτε να μου πειτε;

vdanasto το θεμα ειναι οτι και απο αλλους που την εστειλαν για rma και η καινουργια ειχε το ιδιο προβλημμα.Εγω τουλαχιστον δεν εχω το προβλημμα καθε μερα και φοοβαμαι μην γινει χειροτερα μετα.Και σε ολα τα παιχνιδια που εχω φαει black screen ειναι μεσω internet.Αυτο σημαινει κατι;

Δημοσ.

φιλος ειχε την ιδια καρτα με εσενα με ακριβως το ιδιο προβλημα.την πηγε για ελεγχο στο πλαισιο και τα τζιμανια του ειπανε οτι θα φταιει το τροφοδοτικο του αφου η καρτα δεν τους παρουσιασε προβλημα :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  ...τροφοδοτικο εχει corsair ax 850 και προφανως δεν ειχε θεμα το τροφοδοτικο του!

τελικα την πουλησε και πηρε 660ti και ξεμπερδεψε..

Δημοσ.

500watt θέλει τροφοδοτικό για να δουλέψει.ή την πας πίσω ή κάνεις την διαδικασία που αναφέρουν στα forum.update bios και οι τελευταίοι drivers  της κάρτας.αλλά γνώμη είναι να την πας πίσω

Δημοσ.

φιλος ειχε την ιδια καρτα με εσενα με ακριβως το ιδιο προβλημα.την πηγε για ελεγχο στο πλαισιο και τα τζιμανια του ειπανε οτι θα φταιει το τροφοδοτικο του αφου η καρτα δεν τους παρουσιασε προβλημα :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  ...τροφοδοτικο εχει corsair ax 850 και προφανως δεν ειχε θεμα το τροφοδοτικο του!

τελικα την πουλησε και πηρε 660ti και ξεμπερδεψε..

και μπλέκει κάποιος άλλος....αλλά τι μας νοιάζει...φτάνει που ξεμπερδέψαμε "εμείς"......

500watt θέλει τροφοδοτικό για να δουλέψει.ή την πας πίσω ή κάνεις την διαδικασία που αναφέρουν στα forum.update bios και οι τελευταίοι drivers  της κάρτας.αλλά γνώμη είναι να την πας πίσω

Το ίδιο περίπου θέμα είχα κ εγώ με την 7770! Το πρόβλημα λύθηκε με update bios(κυρίως) και ένα μικρό κατέβασμα τον ρολογιών!

Δημοσ.

BIOS/firmware κατεβασε απο εδω:

http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=ATI&manufacturer=Sapphire&model=HD+7870&interface=&memSize=0

Εφοσον η καρτα σου ειναι στα 1000MHz τοτε μαλλον θα πρεπει να διαλεξεις ενα απο τα δυο:

http://www.techpowerup.com/vgabios/118446/Sapphire.HD7870.2048.120223.html

http://www.techpowerup.com/vgabios/120360/Sapphire.HD7870.2048.120229.html

Ομως πρεπει πτωτα να σιγουρευτεις για το ποια ακριβως καρτα εχεις και ποιο firmware εχει.

Κατεβασε το GPU-Z για να δεις λεπτομεριες για την καρτα σου:

http://www.techpowerup.com/downloads/SysInfo/GPU-Z/

Δημοσ.

duffyduck ευχαριστω πολυ για το ποστ σου.Αν καταλαβα καλα αυτο το BIOS δεν εχει τα μεσαια ρολογια 450-1200.Αυτα διμηουργουν το προβλημμα;Δειτε λιγο την εικονα που ανεβασα.Μηπως εχει πολυ χαμηλο voltage η καρτα μου;Σε ολα τα reviews που κοιταω εχουν γυρω στο 1.22.Αν αλλαξω BIOS  χανω την εγγυηση;Δεν μπορω να καταλαβω κατι...Αν ειχε προβλημμα η καρτα δεν θα μου το κανε συνεχεια κι οχι 1 φορα την βδομαδα;

post-236204-0-22719400-1363764994_thumb.png

Δημοσ.

Πριν δοκιμασεις να περασεις αλλο BIOS, σωσε πρωτα το δικο σου με το GPU-Z. Ετσι αμα γινει καμια βλακεια να μπορεις να βαλεις ξανα το δικο σου.

Και γω πηγα να βαλω αλλο BIOS, αλλα επειδη ειχα προβληματα, εβαλα ξανα το original (το οποιο ειχα κανει backup).

Δημοσ.

Εγώ την είχα για κανένα εξάμηνο χωρίς να αντιμετωπίσω οποιοδήποτε πρόβλημα, έπαιζε απροβλημάτιστα. Με είχε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...