Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μλκιες λένε, τέλος πάντων

Και ο φορος υπεραξιας ως μαλακια βγηκε, αλλα μετα την πρωτοχρονια. dscn6356.jpg

Δημοσ.

Για πειτε ρε μαγκες τι χαρτακια εχετε να παρουμε καμια ιδεα...

Εγω εχω εδω και αρκετο χρ. διαστημα ΣΙΔΕ αγορασμενη στο 1,68 και με παει εδω και καιρο τραμπαλα απο 1,50 εως 1,80 περιπου.

Οταν βγηκε το νεο με την Βιοχαλκο πως μεταφερει την εδρα της στο εξωτερικο και επεφτε για καποιες μερες αιμα σε ολο τον ομιλο, φοβηθηκα και εκανα την μ@λ@κι@ και πουλησα τις μισες...

Επειδη ομως πισω εχει η αχλαδα την ουρα αυτα που πουλησα ΣΙΔΕ τα αγορασα MIG στο 0,357 περιπου και το χαρτακι παει τρενο!!!!

πόσα είναι τα περισσόερα λεφτά που έχετε βγάλει απο μετοχες σε ένα 6μηνο και πόσα € τις είχατε αγοράσει?

Μπερδεμενο σε βρισκω. Δεν ειναι τοσο πολυπλοκα τα πραγματα.

Αγοραζεις π.χ. 10000 κομματια MIG σε τιμη 0,45. Δηλαδη βαζεις κεφαλαιο 4500 ευρω. Αν παει π.χ. η μετοχη 1 ευρω και τα πουλησεις ολα θα εχεις 10000 ευρω αρα 6500 καθαρο κερδος. Στα παραπανω ειναι και οι προμηθειες βεβαια που δεν τις υπολογισα...

Εγω φιλε το μεγαλυτερο κερδος που εχω βγαλει απο μια μετοχη, ειναι με Πειραιως αγορασμενη στα 0,24 και πωληση κατα μεσο ορο περιπου 0,50. Και ολα αυτα οχι σε εξι μηνες αλλα σε 2-3 βδομαδες. Ενταξει βεβαια εκεινη την περιοδο γινοταν ΟΡΓΙΑ! Δεν ειναι παντα ετσι...

• Like 1
Δημοσ.

MYTIL OTE, TITK τρεχάτε γιατί όλοι όταν ανεβαίνει το θυμόσαστε.

ΥΓ και όπως λένε οι χρηματιστες

Ουδεμία ευθύνη φέρω αν χάσετε τα χρήματα σας

Δημοσ.

Αυτη την στιγμη μεγαλη μπαλα παιζει η ΔΕΗ..Βεβαια ειναι σε ψηλα 3ετιας. Εγω πιστευω οτι θα περασει το διψηφιο, αλλα για να δουμε τι μπαλα θα παιχτει με τον προυπολογισμο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να το ανεβασουμε λιγο το θεμα...

Αυτα τα ΣΙΔΕρα μου εχουν σπασει τα νευρα. Τα εχω εδω και 4 μηνες και ειναι ακομα εκει που τα αγορασα. Δεν πηραν τιποτα απο οτι ανοδο εχει γινει... Η μαμα ΒΙΟΧΑΛΚΟ καλπαζει και τα σαπακια οι κορες κοιμουνται... :mad:

Παλι καλα υπαρχει και η ΜΙΓα και παιρνουμε κανενα ψιλο...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξερει κανενας τι σεναρια παιζουν με Βιοχαλκο και τις θυγατρικες?

Θα γινει δημοσια προσφορα απο τον ομιλο για τις θυγατρικες? Σε ποια τιμη θα ειναι η σχεση ανταλλαγης?

Εχει βγει τιποτα προς τα εξω ή καποιο σεναριο που να ειναι το πιο επικρατες?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μας ξεκωλιασαν οι αλητες!!!!

ΜΙΓ -29,62%

ΕΛΛΑΚΤ -14%

ΤΕΝΕΡΓ -20%

ΜΟΗ -22%

κοκ

Και ολα αυτα στο κλεισιμο!

Καλως ηρθατε στις αναδυομενες...

Δημοσ.

Ελα τωρα.. Μας ξεκωλιασαν...

Μας εδειξαν τον δρομο  B)

Οπαπ οτε στα "αζητητα", πειρ αλφα ετε στη ζητηση, με πειρ στα οργια.

στο χαρτοφυλακιο βλεπω -200 απο κατι ξεχασμενες μιγες που ολο ελεγα οτι θα τις τζασω, και +200 απο χθεσινες φρεσκιες πειρ. Τι ειχαμε, τι χασαμε...

Δημοσ.

Αυτα τραβα πες τα σε γνωστο μου που ειχε καμια 35000 κομματια ΜΙΓα και σημερα εγραψε χασουρα 8000 ευρω.

Και εμενα παντως που ειχα μονο 4000 κομματακια και με χαμηλο μ.ο (0,36) με μακελεψε σημερα. Εκει που στις 17:00 με τιμη 0,42 περιπου εγραφα κερδος 240 ευρω εφτασα να γραφω απωλειες 200. Συνολο -440 σε 15 λεπτα δηλαδη...

Παντως για αυριο μπορει να κινηθουν απο -30% ως +30%.

Πρωι πρωι βλεπω να ανοιγουν με γκαπ επανω αλλα αμφιβαλλω αν το κρατησει. Βασικα αν ανοιξει με ΜΙΚΡΟ γκαπ του στυλ μονο 5% βλεπω να κλεινουμε κατω απο -15%...

Δημοσ.

Για να πανε κατω, θα πρεπει να υπαρχει μεγαλη προσφορα. Αποψη μου, για πανω ειναι, εφοσον ειχαμε sell off χωρις κανα λογο.

Δημοσ.

Ποια η γνώμη σας για την άλφα ενόψει εξάσκησης warrants;

Η λογική λέει οτι η μετοχή θα πιεστει μόλις μπουν οι καινουριες,όπως συμβαίνει στις αμκ.

Δημοσ.

Ευτυχως δειχνει να διορθωνεται ως ενα σημειο τουλαχιστον η χτεσινη ανωμαλια της αγορας και δεν επαιξαν κανενα χοντρο παιχνιδι να καταστρεψουν κοσμο...

Μεχρι τωρα τουλαχιστον. Η μερα ειναι μεγαλη....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...