Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτά να δεις που η euro bank θα πατήσει την εθνική...

Την πατησε! 3 λιμιτ στη σειρα, που παει η ετε με ενα μονο λιμιτ. ΣΗμερα το πρωι που εριξα ενα βλεφαρο στην ευρωβ, εγραφε 11,000,000 κομματια στο 633 και εφυγαν μονο 1,500,000. Αρα παμε για 4το λιμιτ !!!
Δημοσ.

Χαμηλοί τζίροι {κάποια κίνηση μόνο στις τράπεζες}προιδεάζει για συνέχιση της πτώσης.Ασε που πολλά χαρτιά της πραγματικής οικονομίας φωνάζουν για αρκετά μεγάλη διόρθωση.

Οποιοι θέλουν μπορούν να ξεκινήσουν αν δεν έχουν ήδη αρχίσει σορτ.

Εγώ τώρα θα απέχω.

Παπί δεν ξέρω αν συμφωνείς πάντως αν δεν έχουμε κάποια μεγάλη έκπληξη προβλέπω  αρκετά μεγάλη πτώση.Είναι νωρίς ακόμα πολύ πιθανό να πέσει και κάτω απο 700.Μέσα Μαϊου πίστευα οτι θα πάει κάπου στις 759.Αλλά τώρα πολύ πιθανό ΄να έχει και αρκετά πιο κάτω.

Δημοσ.

Καλό παιχνίδι ελπίζω να πρόλαβες να κάνεις.

Οντως κρίσιμες οι επόμενες μέρες.Φαίνεται να πάει να γυρίσει τόσο ο γενικός δείκτης όσο και οι τράπεζες αλλά χωρίς ισχυρό αγοραστικό σήμα.Οχι απίθανο πάντως να έχει ξεκινήσει ξεφόρτωμα και σε Ετε και σε Αλφα.Πάντως οι δυο πέρασαν την καθοδική τάση που ξεκίνησε μέσα Μαϊου αλλά......

Πάντως κάποιοι πιστευουν οτι ο 25ης εφόσον κράτησε το ανοδικό το 270 μπορεί να πάει πολύ υψηλά κάπου 465-480.Είναι νωρίς.Αν περάσει στις 320{και ο γενικός τις 940 και άνω} πάντως το πιθανότερο θα έχουμε να δούμε μετά κάτι πολύ καλό.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να ρωτήσω ,είμαι τελείως άσχετος με χρηματιστήριο.
1) Τι προυποθέσεις πρέπει να έχω για να αγοράσω μετοχές?

2) Αν αγοράσω μετοχες πχ.της Εθνικής Τράπεζας δίνω ας πουμε 50 € και μετά αν υπάρχει άνοδος της αξίας ,στο τέλος του μήνα έχω κέρδος πχ 100 € και στο τέλος του μήνα μπορώ να τα εισπράξω αυτά τα λέφτα και να πάρω 100  €πίσω?

Δημοσ.

Να ρωτήσω ,είμαι τελείως άσχετος με χρηματιστήριο.

1) Τι προυποθέσεις πρέπει να έχω για να αγοράσω μετοχές?

2) Αν αγοράσω μετοχες πχ.της Εθνικής Τράπεζας δίνω ας πουμε 50 € και μετά αν υπάρχει άνοδος της αξίας ,στο τέλος του μήνα έχω κέρδος πχ 100 € και στο τέλος του μήνα μπορώ να τα εισπράξω αυτά τα λέφτα και να πάρω 100  €πίσω?

Στο χρηματιστήριο μπορεί να παίξει οποιοδήποτε αρκεί τα χρήματα που θα διαθέσει να μην τα χρειάζεται.

Αν αγοράσεις 10 μετοχές ετε για 50ευρω και αυτές στο τέλος του μήνα γίνουν 100ευρω (Μετά βέβαια από τετοια άνοδο εγω θα είμαι στις Μπαχάμες :-D ) τοτε πρέπει, για να εισπράξεις και τα κέρδη και το κεφάλαιο, να πουλήσεις και τις 10 μετοχές

Στο χρηματιστήριο μετοχές αγοράζεις μετοχές πουλάς

Υγ πανικός αυτήν τη εβδομάδα στο χαα

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, να το ξεκαθαρίσω λίγο. Εκκαθαριστικό δεν μπορώ να βγαλω γιατι πολυ απλα ειμαι φοιτητης, δεν εργαζομαι δεν δηλωνω εισοδημα στην εφορία. Απαιτείται εκκαθαριστικο ντε και καλα για χαρτοφυλακιο; Λογαριασμο εχω στη εθνικη ηδη, εναν απλο ταμιευτηριου. Οταν τον ειχα ανοιξει μου ζητησαν αφμ και εκκαθαριστικο, αλλα επειδη δεν ειχα εκκαθαριστικο με εβαλαν να κανω υπευθυνη δηλωση οτι δεν εχω εισοδημα. Λετε να πιασει η δηλωση οτι δεν εχω εισοδημα και για ανοιγμα χαρτοφυλακιου;

Επιπλέον, ουτε επενδυτης ειμαι, ουτε ενας εκατομμυριουχος που δεν ξερει που να επενδυσει τα λεφτα του. Ενας απλος φοιτητής ειμαι και σκεφτομαι να αγοράσω καμποσες μετοχές τραπεζας, (πειτε μου εσεις ποια συμφερει). Δεν ενδιαφερομαι για αμεση ρευστοποιηση απλά οταν δω οι μετοχες της να ανεβαινουν υψηλά, να κανω μια  ρευστοποιηση και να βγαλω καμποσα ευρώ.

Ειμαι πρωταρης και χιλια συνγωμη αν κουραζω.

Εγω θα σου πω την δικη μου εμπειρεια με την τράπεζα πειραιώς, πήγα και άνοιξα και εγώ λογαριασμό στην πειραιώς και μου ζήτησαν αφμ, ταυτοτητα,δεη, και εκκαθαριστηκό, αλλα εγώ δεν είχα γιατί ειμαί άνεργος, και έτσι πήγα και έβγαλα υπευθυνη δηλωση  στην εφορία, και μου τον άνοιξε ολα οκ κανω της συνναλαγές μου στο χρηματιστήριο μεσω ebanking και εκει ολα καλα, αλλα εγω δεν ήθελα μονο να αγοράζω μετοχές αλλα και παράγωγα προιοντα και μου είπε οτι αυτο δεν γίνεται και πρέπει να γραφτώ στη χρηματιστηριακή τους, πηγαινω λοιπον στη χρηματιστηριακη τους δίνω τα εξής δικαιολογιτικά αφμ,ταυτοτητα,δεή και δεν μου είπε αν χρειάζεται εκκαθαριστικό και μου τον ανοίγει  τον επενδυτικο λογαριασμό καταθέτω τα χρήματα, και τη μου λέει έχετε δηλώσει άνεργος  παρακαλούμαι ελάτε να δικαιολογισεται τα χρήματα σας με ένα εκκαθαριστικο σημείωμα σας  δικο σας η τον γονιον σας και τους παίρνω τηλέφωνο να τους πω οτι θα φέρω τον γονιόν μου και μου λέει ότι θέλει και υπευθυνη δήλωσει απο την μητερα σας η τον πατερα σας οτι τα δωρίζει τα χρήματα και εγώ του είπα όχι και αυτος (ο διευθυντής της εταιρείας μάλλον) άρχισε να λέει θα πρέπει να καλέσει της αρχές και έκανε λές και τους πήγα 100.000 και εγώ μετα κατάλαβα ότι στα δικαιολογιτικά έλεγε οτι για να ανοίξης τον επενδυτικο κώδικο πρέπει να έχεις εκκαθαριστηκό σημείωμα αρα αυτη έκαναν την μαλ@κΙ@ να μου ανοίξουν τον κωδικό, και τώρα έχω μπλέξει και δεν ξέρω τη θα γίνει. ελπίζω να κατάλαβες ότι απο την τράπεζα δεν χρειάζεται εκκαθαριστηκό και ότι μπορείς να παίξεις ελυθερα.

Δημοσ.

Στο χρηματιστήριο μπορεί να παίξει οποιοδήποτε αρκεί τα χρήματα που θα διαθέσει να μην τα χρειάζεται.

Και να εχει ΟΑΕΕ βεβαιως βεβαιως.
Δημοσ.

μακρια απο εθνικη χρηματιστηριακη, μακρυα

να σε ρωτήσω γιατί λες μακρια απο εθνικη χρηματιστηριακη γιατί σκεφτόμουν να ανοίξω λογαριασμό, για πές για να ξέρω.

Παιδια εχει κανενας καμια αποψη για την χρηματιστηριακη solidus? Σκεφτομαι να μεταφερω το χαρτοφυλακιο εκει.

Γιατί που είσαι εγγεγραμένος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...