Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή το δικαίωμα στην Πειραιώς πόσο θα πάει; -0,00001; Κρίμα, επειδή είχα αρκετές μετοχές εκεί νόμισα ότι κάτι θα βγάλω

Δημοσ.

Crom271 αν εβγαλες λεφτά απο το πρώτο χρόνο και χωρίς γνώσεις τότε με λίγη τύχη και μπόλικη υπομονή εως το 2022 με το καλό να έχεις αποκτήσει  ενα βαρβάτο κότερο και να μας καλέσεις.Εγώ θυμάμαι τις κηδείες το 2002 όταν πρωτοαχολήθηκα και λέω πάλι καλά που επιβίωσα.

Τώρα αυριο θα γίνει τεράστια μάχη στο γενικό.Και ίσως να πέσει.Αλλά είτε αυριο είτε την Πεμπτη το πρωί η πτώση ελπίζω να τελειώσει.Πολύ χάλια και  η Πειρ και όχι μόνο.

Για Ετε τώρα πια ελπίζω να μην αποτελέσει κορυφή το 1.96{9.86}.Παρότι δεν είμαι αισιόδοξος τώρα πια δεν πολυπεριμένω το 5 κύμα όπου θα πήγαινε στις 11.40 με 12.Αλλιώς το φθιμόπωρο.Πάντως και η Ετε θα δώσει και αυτή μικρή πτώση το επόμενο διήμερο αλλά μετά θα έχει μέχρι τις 24 με 26 Ιουνίου ενα καλό ανοδικό.

Πάντως πάντα μετά απο σημαντικές κορυφές όπως έγινε στις 1160 μονάδες ο γενικός κάνει μια βαρβάτες διόρθωσεις.

.

Δημοσ.

Εγώ πάντως σκέφτομαι να μπώ στην αύξηση της Πειραιώς με 1.71 και δώρο το warrant.

Δε θα πάρω πολλά κομμάτια, έτσι για την εμπειρία. Και στη τελική, θα πουλήσω σχετικά αμεσα τα warrants για να μετριαστεί η χασούρα.

Οπως και να έχει, πιστεύω πως ο μακροχρόνιος επενδυτής, κάτι θα βγάλει απο αυτά. Διότι σου δίνουν μέν το δικαίωμα της αγοράς 6.5 και κάτι ψιλά μετοχών στη τιμή της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου (1.71) για 4.5 χρόνια. Βέβαια προσαυξημένη η τιμή με 3% ανά εξάμηνο και 1% ανα έτος.

Ομως, αν η μετοχή ανεβεί ας πούμε στα 2.0ε, πάλι κερδισμένος είσαι με την αγορά στα 1.71. Σίγουραθ α κερδίσει ο υπομονετικός. Εκτός φυσικά αν πατάρει τόσο πολύ, που τα warrants δε θα πιάνουν "μία"...Πχ αν η μετοχή βου΄τηξει στο 1 ευρώ...Αλλά κι αυτό δε θα γίνει σε ένα μήνα μέσα.

Λέω να πάρω καμμια χίλια κομμάτια, θα το σκεφθώ περισσότερο στις επόμενες ημέρες. Μιας και δεν εχω κωδικούς, θα αγγαρέψω φίλο.

Δημοσ.

Αν και κάνω double post, για ποιο λόγο να μην επενδύσει κάποιος σε μετοχές που δίνουν μέρισμα; Είναι ένα έσοδο στο τέλος του έτους...

Απ'οτι βλέπω οι τράπεζες, δεν δίνουν πλέον, σε μορφή μετρητών, απ'το 2008 και έπειτα.

Δημοσ.

Α ναι κατι ακουσα πεταχτα στις ειδησεις.

Ποτε ανακοινωθηκε αυτο? Ανακοινωθηκε μετα το τελος της σημερινης συνεδριασης ή πριν?

Δημοσ.

Ξερω γω, τωρα το διαβασα. Βασικα, μαλλον σημερα το πρωι θα ειπωθηκε, για αυτο και οι πτωση στα ξενα

Δημοσ.

Η ΔΕΗ εφαγε ψιλοαιμα.

Τα σωληνια σου παντως κρατηθηκαν καλα με ΓΔ στο -3,66%.

Εγω εχω ΣΙΔΕ η οποια κινειται πανω κατω οπως τα ΣΩΛΚ (αν και τις τελευταιες μερες οι σωληνες κινουνται λιγο καλυτερα...)

Λες να εχουμε καμια βουτα καλη αυριο?

Δημοσ.

Αν παμε εκλογες παμε σε ακυβερνησια, και ετσι οπως εχει αναθεωρηθει ο γιδις..... μαλλον θα δουμε κανα ποσοστο που δεν εχουμε ξαναδει

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια ερώτηση για να καταλάβω κάτι με την ανακεφαλαιοποίηση στην Πειραιώς. Οι νέες μετοχές δίνονταν στο 1,90 και σήμερα είναι στο 1,30. Δηλαδή συνέφερε να μην συμμετέχει κάποιος και να αγοράσει τώρα ή καταλαβαίνω κάτι λάθος; Αυτό με τα warrant τί είναι ακριβώς;

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια ερώτηση για να καταλάβω κάτι με την ανακεφαλαιοποίηση στην Πειραιώς. Οι νέες μετοχές δίνονταν στο 1,90 και σήμερα είναι στο 1,30. Δηλαδή συνέφερε να μην συμμετέχει κάποιος και να αγοράσει τώρα ή καταλαβαίνω κάτι λάθος; Αυτό με τα warrant τί είναι ακριβώς;

Πολυ καλα καταλαβες.

και με την εθνική καπως ετσι παίχτηκε, δώσανε 4,2 και μετά 3-4 μερες πήγε 3,2. Τι  να πεις απορώ γιατι συμμετάσχουν στις ανακεφαλαιώσεις.

Τελικα λεφτα υπαρχουν και μαλιστα για πέταμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...