Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παπί έχει γυρίσει ο τροχός για τις τράπεζες.

Είδες σήμερα τι έγινε.Ο ΔΤΡ έχει ακόμα μεγάλη και όμορφη ανηφόρα προς τον ουρανό.

Θα έχουμε και τις διορθώσεις,αλλά η όλη φάση είναι για πάρα πολύ ΠΑΝΩ με λίγη προσοχή απο τους παίκτες θα τους πάρουμε τα φράγκα.

Γυρισματα ξεγυρισματα, εγω προσωπικα εχω ξεγραψει τον δτρ. Το τελευταιο μου trade ηταν πανω στην αλφα (1.10->1.15), τελος, παπαλα, καπουτ. Παμε γι'αλλα, οτε , δεη, σωλκ, εεε, κλπ καλουδια  :-D

• Like 1
  • Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξενέρα με αμκ της Αλφα.Οχι οτι έπεσα απο τα σύννεφα.Ο Κωστόπουλος είναι προβλέψιμος όσο δεν πάει άλλο.Θα πετύχει η αμκ της Αλφα αλλά ελπίζω κανείς να μην βάλει φράγκο στην Αλφα.Ας το βγάλουν το φίδι απο την τρύπα οι έχοντες Το ίδιο ισχύει με Πειρ και Ετε.Απλά σε αυτές παιχνίδι κάνουμε μέχρι να γίνει η αποκοπή και ΜΑΚΡΙΑ απο αμκ.Στράφι και τα λεφτά που έδωσα για τα....εκπαιδευτικά με την διαχείρηση των warrants.

Γυρισματα ξεγυρισματα, εγω προσωπικα εχω ξεγραψει τον δτρ. Το τελευταιο μου trade ηταν πανω στην αλφα (1.10->1.15), τελος, παπαλα, καπουτ. Παμε γι'αλλα, οτε , δεη, σωλκ, εεε, κλπ καλουδια  :-D

Οκ καλά κάνεις.Μόλις τελειώσω με την Ετε που ΄΄εχει δυο ακόμα ανοδικά κύματα,ίσως μετά να ασχοληθώ και εγώ με μάλλον σορτάρισμα των κρατικόχαρτων.

θ.γ.1 Τι έγινε και κλειδώθηκε το νήμα  οι οικονομικές ειδήσεις στο ινσομνία?

υ.γ.2  Οχι οτι έμεινα έκπληκτος αλλά ντροπή για τις Σβετλάνες στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς.Δεν ντρέπονται?Μόνα τα μικρά ψαράκια βρε?Στους μεγάλους κωλοράκι έτσι?Ουστ βρε.Ακόμα και στα Αμερικα  και στην Αγγλία κρατάνε τα προσχήματα ρεεεεεεε.

Δημοσ.

Πωπω μια φουσκα στο δτρ!!!

Αλφα 64 λεπτα λεει οτι να'ναι... ποσες μτχ εχει μαζι με αυτες του τχς; 10δις; δηλαδη τωρα η αλφα αξιζει 6.4δις;;;

Δημοσ.

Παιδια εχει κανενας καμια αποψη για την χρηματιστηριακη solidus? Σκεφτομαι να μεταφερω το χαρτοφυλακιο εκει.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια χαρα. Ελειψα για λιγο καιρο.

Αρχισαν οι ΑΜΚ. Οσοι εμειναν μετα την αποκοπη στην ΑΛΦΑ εβγαλαν τρελα φραγκακια οσοι εμειναν στην ΕΤΕ περιμενοντας τα ιδια τον ηπιαν. Η πειραιως εδωσε φραγκα αλλα εγκλωβισε και πολλους με το ραλυ που εκανε και την κατρακυλα που ακολουθησε. Ξεσκισε και τον μικρομετοχο με τους ορους που εβαλε.

Προσωπικα επιασα το ραλυ στην πειραιως αγοραζοντας στο 0,24 και πουλωντας κατα μεσο ορο γυρω στα 0,50.

Τωρα απεχω απο τραπεζικα και εχω αγορασει Σιδενορ στο 1,68.

Δημοσ.

Το δικαίωμα της ΕΤΕΔ τελικά έκλεισε με αριθμό μυστικού πράκτορα "002" :P  :P

απο το κακο στο χειροτερο

Δημοσ.

απο το κακο στο χειροτερο

Οχι τίποτα αλλο αλλα ρίχνει και το υπόλοιπο χρηματιστήριο, εθνικη σου λεει μετα, ποιος θα το έλεγε, οτι θα ηταν η χειρότερη μετοχη του χρηματιστηρίου.

Παντως, δεν ξερω, εχω μια υποψία, οτι δεν θα συμπληρώσει την αύξηση.

Δημοσ.

Ερώτηση: εάν μια μετοχή μιας εταιρίας διαγραφεί από το χρηματιστήριο τί γίνεται; Για παράδειγμα εγώ είχα μερικές μετοχές της ΔΙΕΚΑΤ που είχε πτωχεύσει.

Δημοσ.

Ερώτηση: εάν μια μετοχή μιας εταιρίας διαγραφεί από το χρηματιστήριο τί γίνεται; Για παράδειγμα εγώ είχα μερικές μετοχές της ΔΙΕΚΑΤ που είχε πτωχεύσει.

Δεν ξερω ακριβως τι εγινε με την συγκεκριμενη αλλα λεφτα δυσκολα εως αδυνατο να παρεις.

Ο τελευταιος στη σειρα που θα παρει λεφτα ειναι ο μικρομετοχος και συνηθως παιρνει απο τα 3 το μακρυτερο...

Δημοσ.

Οντως έκπληξη η Ετεδ.Πολλοί στα δικαιώματα την ΠΑΤΗΣΑΝΕ άσχημα.

Αναμφίβολλα τα τραπεζικά στη παρούσα είναι σχετικά δύσκολα.

Η Ετε θα πετύχει η Αμκ αφού είναι σ΄΄ιγουρη.Το θέμα για μένα είναι να πετύχει το 12% και όχι το 10%.Είναι πολυ σημαντικό να καλυφθεί όπως και στην Αλφα το 12 της Αμκ ώστε να γλυτώσει τα Cocos.Αν όλα πάνε καλά η Ετε όπως προανέφερα θα μας δώσει το δευτερο ανοδικό μεγάλο κύμα {ωστόσο μικρότερο απο το προηγούμενο}όπου ελπίζω μέχρι τέλος Ιουνίου να σπάσει καταρχάς το 9.85{πολύ μεγάλη και κρίσιμη αντίσταση-δηλαδή το 1.96 πριν το rs}και με το καλό θα σταματήσει στο 11 περίπου.

Για την Πειρ το πιο πιθανό και αυτή να δώσει στις επόμενες μέρες μια πολύ καλή ανοδική κίνηση.Αλλά με αυτή δεν πολυασχολούμαι.

Για Αλφα κανονικά με τις νέες μετοχές και τις πιέσεις θα πρέπει να πέσει.Στάθηκε όπως αναμενότανε πάρα πολύ καλά.Μελλοντικά πιστευω είτε προς Νοεμβριο είτε Γενάρη να πάει στο 1.2{κάπου εκεί}Αλλά για να πάει εκεί οφείλει να δώσει μια καλή διόρθωση.

CROM παρατηρώ οτι το έχεις πάρει ζεστά και χαίρομαι.Ευχομαι να έχεις και καλά κέρδη στο 1{?}που ασχολείσαι με το ΧΑΑ αλλά να γνωρίζεις οτι δεν ξέρεις τίποτα΄ακόμα.Ουτε και εγώ.Δυστυχώς και ευτυχώς σε όλους μας ρα χρηματηστήρια πάντα θα μας επιφυλάσσουν ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις.Λόγου χαρή να πάνε τα δικαιώματα Ετε τόσο μα τόσο χαμηλά ούτε και εγώ που ήμουν πολύ καχύπτοτος δεν το περίμενα.0.002.   Αλλη μια 0.002.

Δημοσ.

Capten ειμαι ασχετος και το ξερω.

Δεν ξερω ουτε τεχνικη αναλυση ουτε τιποτα.

Λειτουργω με το ενστικτο και τη διαισθηση καθως και απο πληροφοριες και αποψεις που διαβαζω σε διαφορα site και blog. Παντως σε σχεση με οσα ηξερα περυσι το καλοκαιρι καμια σχεση!!!

Κερδος εχω στον 1ο χρονο ασχολιας μου αλλα οχι πολυ μεγαλο.

Εκανα μια χοντρη πατατα περυσι το καλοκαιρι που αγορασα ΕΤΕ, εβγαζα παρα πολυ καλο κερδος αλλα η απληστια για περισσοτερα με οδηγησε να εχω χασουρα τελικα.

Απο τοτε εμαθα ενα σημαντικο μαθημα. Πως παντα μπορει να χασεις περισσοτερα και πως να περιμενεις καρτερικα να γυρισει ειναι δρομος προς την καταστροφη.

Παλι καλα μου εκατσε η Πειραιως και ανεκαμψα δυναμικα!!!

Για ΕΤΕ πολυ αισιοδοξο σε βλεπω παντως. Εγω τα τραπεζικα προς το παρον τα φοβαμαι αρκετα. Θα κινηθω προς αλλες μετοχες κυριως και για τραπεζες ισως μπω για γρηγορα trade. Βλεποντας και κανοντας βεβαια...

Το καλοκαιρι παντως αναμενεται θερμο...

Δημοσ.

10 ευρω η ΕΤΕ; Μεχρι και για το χαα ειναι υπερβολη κατι τετοιο.

Αν τα βαλουμε κατω, εχουμε 2.4δις μτχς αρα το 10 μας λεει 24δις market cap ή 31$b market cap ή οτι ο χ επενδυτης με το που θα ανοιξει ενα excel με τις μεγαλυτερες τραπεζες (ως προς market cap) θα δει στην θεση 50 να γραφει National Bank Of Greece. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...