CROM271 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Η eurobank απο το limit down ειναι στο limit up! Δεν γινονται αυτα τα πραγματα. +60% απο τα χαμηλα. Το σκεφτηκα οταν ηταν +5% περιπου αλλα κωλωσα γιατι φοβουμουν ξεφορτωμα στο κλεισιμο. Και η αλλη εδωσε ενα ακομα +25% απο εκει...
johnbond Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Η eurobank απο το limit down ειναι στο limit up! Δεν γινονται αυτα τα πραγματα. +60% απο τα χαμηλα. Το σκεφτηκα οταν ηταν +5% περιπου αλλα κωλωσα γιατι φοβουμουν ξεφορτωμα στο κλεισιμο. Και η αλλη εδωσε ενα ακομα +25% απο εκει... Έτσι όπως έχει καταντήσει το ΧΑΑ έχουν μείνει μόνοι οι αλογομούρηδες εκει μέσα.. Αστο καλύτερα,πήγαινε ιππόδρομο.
CROM271 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μυθια σημερα τα ειπαμε.... Τωρα για αυριο για να δεις που θα παει η αγορα μαλλον πρεπει να πας σε καμια χαρτοριχτα. Πιστευω τα τραπεζικα αυριο μπορουν καλλιστα να γραψουν απο -20% ως +20%. Οτι αποφασισουν τα λαμογια.... Επομενως καθομαστε στα αυγα μας.
z4rx07 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Crom όταν γίνεται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μιαςς τράπεζα;ς της οποίας κατέχεις 10 με 15 μετοχές τοτε θέλει πρόσθετο μετρητό αν εχω καταλαβει καλά.; +20% σήμερα η μετοχη της Eurobank, να αγορασω καμια 20αρια;
CROM271 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Καταρχην οταν λες 20αρια τι εννοεις? Κομματια? Η μετοχη εχει τιμη 18 λεπτα. Αν θες να αγορασεις οντως 20 κομματια (γιατι νομιζω πως κατι τετοιο μου ειχες πει και σε ενα pm) εννοειται πως οχι. Δεν σε συμφερει λογω προμηθειων μονο και μονο. Στο ειχα αναλυσει στο pm. Κατα τα αλλα πανω κατω αυτο σημαινει η ΑΜΚ. Πρεπει να βαλεις καινουργιο χρημα για να διατηρησεις το ποσοστο σου. Οι τραπεζες παντως φιλε αυτη την περιοδο ειναι το μεγαλυτερο ρισκο που μπορει να παρει καποιος. Υπαρχει περιπτωση να χασει ολο του το κεφαλαιο. Μπορει και να βγαλεις πολλα βεβαια. Φιλος μου σημερα αγορασε 300000 κομματια Eurobank στο -25% περιπου οταν η μετοχη ειχε περιπου 0,11. Εβγαλε δηλαδη 21 χιλιαρικα σημερα!!! Παντως για μακροχρονια διακρατηση τραπεζικων μετοχων δεν θα το συνιστουσα με τιποτα. Να κανεις βραχυχρονιο trade ok. Και εγω το σκεφτηκα σημερα αλλα κωλωσα τελικα. Αν θες να παρεις μετοχες και να τις κρατησεις για καιρο (νομιζω κατι τετοιο ηθελες) καλυτερα να κοιταξεις αλλα χαρτια. Αν και εγω θα περιμενα λιγο ακομα, μιας και βλεπω και αλλο πτωση. Εννοειται πως λεω την γνωμη μου χωρις να ειμαι κανενας χρηματιστης ή ειδημων. Μην τα παρεις σαν προτροπη για αγορες ή μη. 1
capten- Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Η eurobank απο το limit down ειναι στο limit up! Δεν γινονται αυτα τα πραγματα. +60% απο τα χαμηλα. Το σκεφτηκα οταν ηταν +5% περιπου αλλα κωλωσα γιατι φοβουμουν ξεφορτωμα στο κλεισιμο. Και η αλλη εδωσε ενα ακομα +25% απο εκει... Πάει για λουκέτο. Το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ μέχρι ΑΗΔΙΑΣ ειναι η πρόταση που κάνανε στους υπαλληλους τους να συμμετάσχουν εθελοντικά στις ΑΜΚ.Εστω και αν είναι εθελοντικά η πρόταση αυτή είναι ΞΕΦΤΙΛΑ/ Μακραν μαζί με Αγροτική {χορηγός των πολιτικών κομμάτων}η τράπεζα του γίγαντα ΛΑΤΣΗ τα χειρότερα σαπάκια στα βαλκάνια.
CROM271 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Εγω παντως capten δεν θεωρω καθολου απιθανο η eurobank αυτη τη βδομαδα να καλπασει και να δωσει τρελα κερδη στους τολμηρους-τζογαδορους. Ας βγει καμια ειδηση-πληροφορια πως καλυπτει το 10% της αυξησης απο ιδιωτες (ακομα και με την χρηση των υπαλληλων. Αδικο μεν αλλα τα χρηματιστηρια δεν ειναι φιλευσπλαχνα...) και δεν θα προλαβαινουμε να την δουμε στο ταμπλω. Αν δεν ειχα καλη χασουρα απο ΕΤΕ (την οποια εδιωξα τελικα στα 0,594) ισως να τζογαρα στην eurobank αυτη τη βδομαδα.
z4rx07 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 ποια η γνωμη σας για αυτο; http://www.traderseyechallenge.com/
Anubis13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δεν ξερω για αυτο, παντως πιστευω οτι θα δουμε και αλλη ανοδο σε eurobank (για αυριο η για αυτη την εβδομαδα). Παντως και εγω βλεπω πτωση συντομα
capten- Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Σοβαρά παίδες πιστευερε οτι η Eurobank θα καλύψει το 10% της Αμκ? Ποιος?Με την Μιγ που δεν έχει σάλιο? Ο χρήστης z4rx07 πριν ασχοληθεί με το χρηματιστήριο καλό θα είναι να γνωρίζει λίγο ΤΑ και το μόνο άχαστο σύστημα είναι οι γραμμές και η τάση. Τώρα με τα κύματα εγώ έφαγα τα μούτρα μου.
CROM271 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Το βλεπες το παιξες? Κουτι μου παει. Τωρα καθομαι και χαζευω τα 30αρια.... . Θα ειχα βγαλει οτι εχασα απο την γρια ρε π@υστη μου...
ADHD Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Σοβαρά παίδες πιστευερε οτι η Eurobank θα καλύψει το 10% της Αμκ? Ποιος?Με την Μιγ που δεν έχει σάλιο? Ο χρήστης z4rx07 πριν ασχοληθεί με το χρηματιστήριο καλό θα είναι να γνωρίζει λίγο ΤΑ και το μόνο άχαστο σύστημα είναι οι γραμμές και η τάση. Τώρα με τα κύματα εγώ έφαγα τα μούτρα μου. Δεν υπαρχει τιποτα "άχαστο" στο ΧΑ και γενικα..
CROM271 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Αντε γυρισε και η ΕΤΕ θετικη (+5,58%). Καταφεραν να εξαντλησουν τις αντοχες της μαριδας, πουλησαν ολοι και αρχιζει τωρα εκρηκτικη ανοδος. Λες????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα