Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηδενίζει κάποια στιγμή;; :)

Ναι αμε, η πτωση του καπιταλισμού ξεκινησε, τα καταφεραμε, ωρα για το νεο το καινουργιο την ελπιδα. Τι το θέλετε εξαλλου 60% των ελληνων θεωρει το ΧΑ "κακο"..

Δημοσ.

Ναι αμε, η πτωση του καπιταλισμού ξεκινησε, τα καταφεραμε, ωρα για το νεο το καινουργιο την ελπιδα. Τι το θέλετε εξαλλου 60% των ελληνων θεωρει το ΧΑ "κακο"..

Mια πλάκα έκανα, δεν ασχολούμαι καθόλου :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

H NBG ειχε τεχνικο πρόβλημα και μου ακύρωσε εντολή. Παραδέχτηκαν ότι ήταν λάθος του συστήματος μετά από πολλά τηλέφωνα, αφού με έκαναν μπαλάκι σε διάφορα τμήματα και μου έλεγαν μπαρούφες δικαιολογίες.

Τι μπορώ να κάνω? Μπορώ να ισχυριστώ ζημιά και να αποζημιωθώ? Δεν είναι υποχρεωμένοι να εκτελέσουν εντολή?

Δημοσ.

Τεχνικο προβλημα απο την εχαε ηταν. Κλασικ για το επιπεδο του χαα.

Οχι δεν μπορεις να κανεις κατι. 

Δημοσ.

Τεχνικο προβλημα απο την εχαε ηταν. Κλασικ για το επιπεδο του χαα.

Οχι δεν μπορεις να κανεις κατι. 

Δεν μιλάμε για καθυστέρηση, ακύρωση λέω. Εγινε χτες. Για αυτο που λες βρισκω μονο μια αναφορα πως εγινε σημερα για μια ωρα το πρωι.

Δημοσ.

αααα, δεν νομιζω να βρεις ακρη. Αλλα αν σε τρωει, δες την ΕΚ.

Με τι ασχολεισαι; μετοχες/παραγωγα 

Δημοσ.

Μετοχές γιατί είμαι noob και μαθαίνω. Η τιμή όμως έχει αυξηθεί 20 σεντς σε αυτα που ήθελα να πάρω (που θα τα είχα πάρει αν δεν είχε ακυρωθεί η εντολή). Το λογικό θα ήταν να είναι υποχρεωμένοι να μου αγοράσουν και να πληρώσουν την διαφορά πάντως.

Δημοσ.

Δεν νομιζω να κανουν κατι. Αν εγραφε -20 τοτε τι; Θα σου ζητουσαν χρηματα; Τεσπα, αν εχεις προβληματα με την nbg πας σε αλλη. 

anyway μερικα tips. Τα στοπ απο κοντα, και στικ του δε πλαν.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ερωτήξω και κάτι άλλο, όταν σου πουλάει (και αγοράζει φαντάζομαι) σε δόσεις αλλά την ίδια μέρα, μπορεί να σε χρεώσει πολλαπλές προμήθειες? Γιατι προχτες μου πούλησε σε 3 δόσεις και στις κινήσεις φάνηκε προμήθεια Χ 3. Επαθα εγώ το αρχικό σοκ (κερδισμενη εβγαινα και παλι αλλα οχι οσο υπολογιζα) αλλα σήμερα βλέπω με έχει χρεώσει μια φορά. Μιλάμε για να σου συμπληρώσει την αρχική ποσότητα, όχι να βάλεις πάνω από μια εντολή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...