Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκκαθαριστικό πρέπει να χρειάζεσαι, αν θυμάμαι καλά.

Αν σε κοροϊδέψουν, κάνεις καθρεφτάκι, κλασικά.

• Like 1
Δημοσ.

Για να ανοίξεις λογαριασμό θελει να υπογράψεις ενα τονο χαρτιά και πρωτίστως ειναι πλέον υποχρεωτικός ο λογαριασμός ταμιευτηρίου με διαθέσιμο το ποσόν της αγοράς των μετοχών

Αρα εκκαθαριστικό, ταυτότητα, δεη ή οτε κλπ υποχρεωτικα

Δημοσ.

Μμμ για χαρτοφυλακιο στην Εθνικη δεν εχω ακουσει τα καλυτερα λογια...

Για μενα πηγαινε καπου που εχουν την πλατφορμα Z-trade. Αν δεν εχεις καθολου επαφη ισως σου φανει λιγο περιπλοκη στην αρχη, αλλα ειναι οτι καλυτερο εχω δει. Εχει παρα πολλες επιλογες.

Εγω ειμαι στη eurobank τωρα (μεσω ebanking κανω συναλλαγες). Ειναι παρα πολυ απλο ακομα και για νεο χρηστη. Το θεμα ειναι πως εχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ προμηθειες. Για νεο χρηστη παντως ο οποιος δεν θα κανει πολλες συναλλαγες και θελει ν αποκτησει μια πρωτη εμπειρια ειναι πολυ απλο το συστημα.

Εγω εχω καιρο τωρα που λεω να μεταφερω το χαρτοφυλακιο στην Κυπρου που εχει Ztrade. Τωρα βεβαια εκατσε και το θεμα με τις κυπριακες τραπεζες και βλεπω να το τρεναρω και αλλο.

Οσο για την αγορα μετοχων ΕΤΕ δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη. Ξερεις πως πλησιαζουν οι ΑΜΚ? Στην ΕΤΕ αυτη τη στιγμη πιστευω αξιζει να μπεις ΜΟΝΟ για βραχυπροθεσμο trade.

Παιδια το Z-trade μπορω να το βρω σε αλλη τραπεζα εκτος απο Κυπρου?

Δημοσ.

Λοιπόν, να το ξεκαθαρίσω λίγο. Εκκαθαριστικό δεν μπορώ να βγαλω γιατι πολυ απλα ειμαι φοιτητης, δεν εργαζομαι δεν δηλωνω εισοδημα στην εφορία. Απαιτείται εκκαθαριστικο ντε και καλα για χαρτοφυλακιο; Λογαριασμο εχω στη εθνικη ηδη, εναν απλο ταμιευτηριου. Οταν τον ειχα ανοιξει μου ζητησαν αφμ και εκκαθαριστικο, αλλα επειδη δεν ειχα εκκαθαριστικο με εβαλαν να κανω υπευθυνη δηλωση οτι δεν εχω εισοδημα. Λετε να πιασει η δηλωση οτι δεν εχω εισοδημα και για ανοιγμα χαρτοφυλακιου;

Επιπλέον, ουτε επενδυτης ειμαι, ουτε ενας εκατομμυριουχος που δεν ξερει που να επενδυσει τα λεφτα του. Ενας απλος φοιτητής ειμαι και σκεφτομαι να αγοράσω καμποσες μετοχές τραπεζας, (πειτε μου εσεις ποια συμφερει). Δεν ενδιαφερομαι για αμεση ρευστοποιηση απλά οταν δω οι μετοχες της να ανεβαινουν υψηλά, να κανω μια  ρευστοποιηση και να βγαλω καμποσα ευρώ.

Ειμαι πρωταρης και χιλια συνγωμη αν κουραζω.

Δημοσ.

Παιδες ερωτηση, αμα παω και ανοιξω χαρτοφυλακιο στην ΕΤΕ λετε να με κοροιδευουν. 20 χρονών είμαι και χωρίς να βλεπουν εκκαθαριστικό (aka φοιτητής) απλά σκεφτομαι να αγορασω καποιες λιγες μετοχες της Εθνικής και να αρχίσω να παιζω λιγο με το χρηματιστηριο

μακρια απο εθνικη χρηματιστηριακη, μακρυα

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, να το ξεκαθαρίσω λίγο. Εκκαθαριστικό δεν μπορώ να βγαλω γιατι πολυ απλα ειμαι φοιτητης, δεν εργαζομαι δεν δηλωνω εισοδημα στην εφορία. Απαιτείται εκκαθαριστικο ντε και καλα για χαρτοφυλακιο; Λογαριασμο εχω στη εθνικη ηδη, εναν απλο ταμιευτηριου. Οταν τον ειχα ανοιξει μου ζητησαν αφμ και εκκαθαριστικο, αλλα επειδη δεν ειχα εκκαθαριστικο με εβαλαν να κανω υπευθυνη δηλωση οτι δεν εχω εισοδημα. Λετε να πιασει η δηλωση οτι δεν εχω εισοδημα και για ανοιγμα χαρτοφυλακιου;

Πιστευω πως αφου εχεις ηδη λογαριασμο θα μπορεσεις να ανοιξεις και χαρτοφυλακιο. Καλυτερα πηγαινε ρωτησε σε μια τραπεζα.

Τωρα οσον αφορα την εθνικη χρηματιστηριακη τα ειπαμε. Δεν εχω προσωπικη αποψη αλλα δεν ακουω καλα πραγματα. Πως καθυστερει να εκτελεσει τις εντολες δηλαδη κλπ. Τωρα αυτα βεβαια ισως να λεγονται απο traders που κανουν 5-6 συναλλαγες ημηρεσιως. Ενας ''απλος'' χρηστης ισως να μην εχει καποιο σοβαρο προβλημα.

Επιπλέον, ουτε επενδυτης ειμαι, ουτε ενας εκατομμυριουχος που δεν ξερει που να επενδυσει τα λεφτα του. Ενας απλος φοιτητής ειμαι και σκεφτομαι να αγοράσω καμποσες μετοχές τραπεζας, (πειτε μου εσεις ποια συμφερει). Δεν ενδιαφερομαι για αμεση ρευστοποιηση απλά οταν δω οι μετοχες της να ανεβαινουν υψηλά, να κανω μια  ρευστοποιηση και να βγαλω καμποσα ευρώ.

Ειμαι πρωταρης και χιλια συνγωμη αν κουραζω.

Αυτο το δεν ενδιαφερομαι για αμεση ρευστοποιηση με προβληματιζει.

Στις τραπεζες ερχεται ΑΜΚ. Ξερεις τι σημαινει αυτο?

Δημοσ.

Αρκετα ''μπακαλικα'' σημαινει πως αν εχεις μετοχες τραπεζας και ΔΕΝ συμμετεχεις στην αυξηση μετοχικου κεφαλαιου το ποσοστο σου, και τα χρηματα σου επομενως θα μειωθουν δραματικα. Για να συμμετεχεις στην ΑΜΚ και να διατηρησεις το ποσοστο σου σημαινει πως πρεπει να βαλεις φρεσκο χρημα...

Σκεψου το σαν μια επιχειρηση. Κατεχεις π.χ. το 10% της επιχειρησης. Αν γινει ΑΜΚ και ΔΕΝ συμμετασχεις το ποσοστο σου μετα την ΑΜΚ θα ειναι μικροτερο του 10%.

Βασικα αν δεν εισαι διατεθειμενος να μπεις στην ΑΜΚ ΠΡΕΠΕΙ να βγεις πριν γινει αυτη.

Δημοσ.

Αντε, το μπουλο στα 0.715 ... ουτε το κμο10 δεν μπορει να φτασει, απορω για που το'βαλε... 10 σεντς; 5 σεντς; ή δεκατα του σεντς;

Δημοσ.

Μαυρα χαλια η γρια παλι σημερα. Αφου εκλεισε και θετικη παλι καλα να λεμε. Παρακολουθυσα τις δημοπρασιες και ημουν σιγουρος πως θα την γυρισουν αρνητικη. Καλα οργια παλι σημερα στις δημοπρασιες.... Οτι θελουν κανουν.

Ηθελα 0,72 σημερα αν και σημειο κλειδι ειναι το 0,74.

Πιστευω παντως πως αν δεν εχουμε αρνητικη εξελιξη στην Κυπρο Τριτη, Τεταρτη θα εχουμε αρκετα πανω...

Εντωμεταξυ στις τελευταιες συνεδριασεις στο κλεισιμο στην ΕΤΕ υπαρχουν παντα αγοραστες. Και πολλοι μαλιστα. Δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο...

Δημοσ.

Μας εφαγαν οι αρκουδες. Βλεπω και αυτα τα 1,4εκ κομματια στην ΕΕΕΚ, ω ρε μανα μου τι παιζει να γινει

post-216584-0-74060600-1364382093_thumb.jpg

Δημοσ.

Ελειπα ολο το πρωι και δεν εριξα ματια. Γυρναω πριν καμια ωρα και βλεπω τον γιδι κατω απο -6%!!!

Ξυλο παντου!!!

Τα τραπεζικα αρχισαν λιγο να ανακαμπτουν τωρα παντως. Η πειραιως γυρισε και θετικη...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η σημερινη συνεδριαση θα μεινει στην ιστορια.

Ανοιγμα με limit down για ΕΤΕ και ΕΥΡΩΒ, η ΑΛΦΑ στο -20% και Πειραιως στο -24% περιπου!!!

Αυτη τη στιγμη η ΕΤΕ ειναι στο 0,47 (+21% απο τα χαμηλα ημερας), , η ΑΛΦΑ στο +23% απο τα χαμηλα. η Πειραιως στο +20% απο τα χαμηλα και η ΕΥΡΩΒ στο 0,165 στο +40% απο τα χαμηλα!!!!!!

Εβγαλαν καργα φραγκα τα λαμογια σημερα!!! Επρεπε να την ψιλιαστουμε ρε π@υστη μου για γρηγορο intraday!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...