παπι Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Στη χρηματιστηριακή της eurobank είμαι. Η marketια δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Βάζεις limit στο limit down.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Τι έχεις; Το αγοράζω εγώ Αύριο που θα πρασινίσει το ταμπλό μη κρυφτείς Με τι λεφτα, εχεις στο σεντούκι
παπι Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Α τώρα που λέει ο άλλος για σεντούκια, πάρε ένα τηλ στη τράπεζα μήπως θες νέο λογαριασμό για το "νέο" χρήμα. Νίκο εάν έχεις υπόλοιπο στη χρηματιστηριακή, τότε μπορείς να αγοραζεις. Είναι ένα παραθυράκι του σοφού μας πολιτικού συστήματος.
crom261 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Στη χρηματιστηριακή της eurobank είμαι. Η marketια δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Βάζεις limit στο limit down. Α το παρατησες το ebanking? Νομιζω αρχικα απο εκει εκανες συναλλαγες... Αυτη ειναι η χρηματιστηριακη της eurobank? http://www.eurobankequities.gr/eurobanktrader/home.aspx Μεσω τραπεζας την εκανες την μεταφορα χαρτοφυλακιου ή επικοινωνησες κατευθειαν με την χρηματιστηριακη? Πρεπει και εγω να αλλαξω καποια στιγμη γιατι μου εχουν πιει το αιμα στις προμηθειες... Αν και δεν με βλεπω να ξαναμπαινω συντομα...
παπι Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ναι αυτή είναι. .30% προμήθεια δινω (.35% είναι κανονικά) και 0.15 ή 0.20 το intraday. Τα αρνητικά ότι για παράγωγα πρέπει να πάρεις τηλ. Για αυτό λέω να την κάνω. Μεταφορά χαρτοφυλάκιο έκανα. Αλλά τώρα με τα cc δεν ξέρω αν γίνεται. Ρωτά για το!εάν θες νέο λογαριασμό. Μη στα κλειδώσουν με τα cc.
crom261 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Πω με γ@μησ@ν! Μπηκα τωρα στο ebanking και βλεπω το εξης: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ1. Σε εφαρμογή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α΄84/18 Ιουλίου 2015) λήγει η τραπεζική αργία και επιβάλλεται περιορισμός στις αναλήψεις μετρητών και την κίνηση κεφαλαίων.Κατά συνέπεια, από 20 Ιουλίου 2015, όλα τα καταστήματα Eurobank και δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα είναι ανοιχτά για το συναλλακτικό κοινό και θα διεκπεραιώνουν συναλλαγές και εργασίες όπως αυτές ορίζονται από τις ισχύουσες διατάξεις.2. Σας ενημερώνουμε ότι δεν είναι δυνατή μέσω e-banking η διενέργεια ορισμένων συναλλαγών, όπως: - Εκτέλεση εμβάσματος στο εξωτερικό - Ανάληψη από πιστωτική κάρτα - Χρηματιστηριακές Συναλλαγές στο Χρηματιστήριο Αθηνών - Οι συναλλαγές επί μεριδίων Aμοιβαίων Kεφαλαίων3. Οι νέες επιτρεπόμενες συναλλαγές στο e-banking μετά τη λήξη της τραπεζικής αργίας είναι οι ακόλουθες: - Έκδοση/φόρτιση Προπληρωμένων καρτών - Αίτηση για Καρνέ επιταγώνΓια την συνεχή σας ενημέρωση σε θέματα της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, μπορείτε να επισκέπτεσθε το www.eurobank.grΣας ευχαριστούμε! Δηλαδη παπαλα το πουλημα μετοχων μεσω ebanking αυριο! Μεσω phone-banking μονο επομενως και σιγα μην βγαλω γραμμη αυριο! Τον ηπια! Ρωτά για το!εάν θες νέο λογαριασμό. Μη στα κλειδώσουν με τα cc. Καπου το πηρε το ματι μου το μεσημερι που ειχα ξαναμπει ebanking αυτο. Τωρα δεν μπορω να το βρω... Ελεγε πως πρεπει να παμε σε υποκαταστημα για ανοιγμα νεου λογαριασμου κλπ. Παρε το αυγο και κουρευτο! Εδω δεν προλαβαινουμε να κανουμε συναλλαγη online σε καταστηματα θα τρεχουμε...
NikosKallithea Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Α τώρα που λέει ο άλλος για σεντούκια, πάρε ένα τηλ στη τράπεζα μήπως θες νέο λογαριασμό για το "νέο" χρήμα. Νίκο εάν έχεις υπόλοιπο στη χρηματιστηριακή, τότε μπορείς να αγοραζεις. Είναι ένα παραθυράκι του σοφού μας πολιτικού συστήματος. Το χαα το παραίτησα απο τον ιανουαριο, οταν βγηκε ο σιριζα στην εξουσία
NikosKallithea Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Screenshot_2015-08-03-10-48-02.png -30 χαχαχα ...και εγώ νόμιζα οτι χάλασε το κινητό μου και δείχνει άλλα αντάλλων
Porg Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Τελικά κάτι ήξερε η κυβέρνηση και δεν άφησε τον ελληνικό λαό να χάσει τα λεφτά του σήμερα Ευτηχώς που έχουμε αριστερή κυβέρνηση και μας προστάτεψε απο αυτή την οργανωμένη επίθεση των διεθνών τοκογλύφων Ελπίζω να το ξανακλείσουν σύντομα
crom261 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Χαχαχα.. Μας προστάτεψε λέει... Έχει χρόνο να προστατέψει; Έχει ξεσκιστει να χορεύει πεντοζαλη στο ρυθμό των νταουλιων...
παπι Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 -30 χαχαχα ...και εγώ νόμιζα οτι χάλασε το κινητό μου και δείχνει άλλα αντάλλων Δεν ειναι -30 οταν εχεις τοσους πολλους πωλητες.
DrLo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Το αν θα χάσει κάποιος τα λεφτά του δεν έχει να κάνει με το αν κλείσει ή ανοίξει το χρηματιστήριο. Τα λεφτά του "χάθηκαν" σήμερα έχουν χαθεί από την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος, απλά τώρα έγινε ο "απολογισμός ζημιών". και να κλείσει το χριματηστήριο αξίες θα χάνονται ή θα κερδίζονται ανάλογα με τις αποφέσεις που λαμβάνονται
NikosKallithea Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Στο χαα όπως την ίδια ωρα κάποιος χάνει, κάποιος άλλος κερδίζει, το χαα δεν παράγει χρήμα ανταλλαγές κεφαλαίων κανει, το θέμα είναι να είσαι το κατάλληλο timing στην κατάλληλη πλεύρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα