Porg Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έχει νόημα καθώς η κυβέρνηση της αριστεράς θα καταργήσει το κέρδος των πολυεθνικών του κεφαλαίου/αντίχριστου Μη ξεχνάμε και τον δρόμο του Θεού ε
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Η κυβέρνηση της αριστεράς θα επαναφέρει μονομερός το χρηματιστήριο σε τίμες προ κρίσης Στη συνέχεια θα ανέβει το κασέ των αγορασμένων μετοχών από τους φτωχούς και όταν θα τις πουλήσουν θα αποκτήσουν μεγάλη περιουσία. fixed
παπι Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Της τρίτης το κάγκελο να ουμε. Το άλλο το κουλο. Το ΧΑΑ θα παίζει μόνο με cash. Δηλαδή έχουμε ήδη διπλο νόμισμα λολ.
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 υπάρχει ακομα κόσμος που ασχολείται με το ΧΑΑ; 2
παπι Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Εάν δεν ασχοληθεις τώρα που τα p/e είναι στον άσσο, ποτέ να ασχοληθεις; 1
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Είναι κάποιοι που ασχολούνται όταν φτανει στο ταβάνι και μετα κλαινε
Porg Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Έχει και πιο κάτω Προσωπικά θα περιμένω τη δραχμή και μετά θα ασχοληθώ με επενδύσεις στην Ελλάδα 2
Porg Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Επειδή δραχμή δυστυχώς δεν έρχεται, που θα επενδύσουμε αύριο;
crom261 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Ξεπουλαω τα παντα αυριο! Παλι καλα απο τις τελευταιες αγορες που ειχα κανει ειμαι με +60% κερδος (τυχερος με ΣΙΔΕ και συγχωνευση με κερδος πανω απο 100%) επομενως και -30% το αντεχω!
Porg Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Τι έχεις; Το αγοράζω εγώ Αύριο που θα πρασινίσει το ταμπλό μη κρυφτείς
παπι Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Με τις τράπεζες να δεις γελιο Ποιες τράπεζες; Εδώ καταρέει η οικονομία. Λένε για 5% ύφεση. Οι τράπεζες έπαθαν τεράστια ζημιά, με αποτέλεσμα να μην δίνουν πίστωση έστω και ανακεφαλαιωμενες. Πολλές εταιρείες είναι για φεύγα, είτε από το ΧΑΑ, είτε από Ελλάδα. Απο Σεπτέμβρη, όταν τελειώσουν τα μπάνια του λαού, εκεί να δεις πράματα. Έρχονται δύσκολες μέρες.
crom261 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Τι έχεις; Το αγοράζω εγώ Αύριο που θα πρασινίσει το ταμπλό μη κρυφτείς ΣΙΔΕ (ΒΙΟΧΑΛΚΟ πλεον μετα την συγχωνευση) και ΓΕΚΤΕΡΝΑ εχω... Μεσημερι ξεπουλαω στησου να τα παρεις! Θα πεσει τρελο αιμα! Δεν πουλαω πρωι γιατι 1ον δεν εχω χρονο λογω δουλειας και 2ον περιμενω μηπως εχουμε καμια ανακαμψουλα απο το μακελειο που θα γινει στο ανοιγμα... ΥΓ. Παπι νομιζω κανεις συναλλαγες μεσω ebanking eurobank. Ξερεις αν υπαρχει επιλογη για εντολη στο ανοιγμα ή για εντολη market? Δεν υπαρχει νομιζω αλλα λεω μηπως μου εχει ξεφυγει κατι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα