NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Της πουτανας θα γινει χαχαχαχα 9,238 δισ. νέες κοινές μετοχές Πηγή:www.capital.gr
mikelamar Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Εχω άνθρωπο απο μέσα σου λέω! Αγόρασε ΑΓΕΤ Ηρακλή Sent from my iPhone using Insomnia
gavros10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δεν εχω δει τηλεοραση δεν ξερω τι λενε. Υπαρχει περιπτωση να επεσε σημερα λογω της Αμαλ Αλαμουντιν; Πηρε το ματι μου στο ιντερνετ, οτι οι βρετανικες εφημεριδες εβγαλαν χολη για την επιστροφη των μαρμαρων και δεν θα μου εκανε εντυπωση αν ηταν αυτοι πισω απο αυτο
Porg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Σοκ και πέος. Δεν εχω δει τηλεοραση δεν ξερω τι λενε. Υπαρχει περιπτωση να επεσε σημερα λογω της Αμαλ Αλαμουντιν; Δεν ξέρω για εσάς αλλά φτάσαμε τρίτη μέρα και συνεχίζει να μου το σηκώνει όποτε τη πετυχαίνω. Που κολλάει όμως αυτό με το χρηματιστήριο;
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Στουρνάρας, Χαρδουβελης, Παπασταυρου πήγαν στο ΔΝΤ στις ΗΠΑ...
cb_papi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μην ανησυχείτε, δεν είναι κραχ.. Περίοδος εκπτώσεων είναι
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μην ανησυχείτε, δεν είναι κραχ.. Περίοδος εκπτώσεων είναι Μας λυπήθηκε το ξένο κεφάλαιο, είπαν ρίξτε τιμές για να αγοράσουν μετοχές οι φτωχοί και άνεργοι να κονομήσουν μετά. Δεν το λέω εγώ αλλά εμπειρία 27 ετών λέμε
Porg Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Η κυβέρνηση της αριστεράς θα επαναφέρει μονομερός το χρηματιστήριο σε τίμες προ κρίσης Στη συνέχεια θα κρατικοποιήσει όλες τις εταιρίες και θα γίνουν όλοι οι έλληνες αφεντικά 2
NikosKallithea Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Η κυβέρνηση της αριστεράς θα επαναφέρει μονομερός το χρηματιστήριο σε τίμες προ κρίσης Στη συνέχεια θα κρατικοποιήσει όλες τις εταιρίες και θα γίνουν όλοι οι έλληνες αφεντικά Ενω της δεξιάς το απογείωσε !!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα