CROM271 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Και εγω τις εδιωξα. Αν γινει κανενα σκηνικο στο κλεισιμο και πεσει κανενα αιματακι μπορει να τις ξαναπαρω... Αν και δυσκολο το κοβω.
παπι Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μωρε το .50 .60 το εχει, αλλα ρε παιδι μου, λιμιτ down με 4κκ κομματια; Απαπαπαπα
CROM271 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Παντως τωρα εχω ψιλομετανοιωσει που τα εδιωξα. Βασικα ο μονος λογος που τα εδωσα ηταν γιατι πιστευα πως στο τελος θα πεσει παρακατω και μπορει να τα παρω κανενα 5% τουλαχιστον χαμηλοτερα... Τωρα φοβαμαι μην χασω καμια βαρβατη ανοδο αυριο. Θα σκασω αν γινει τιποτα τετοιο ειλικρινα.,..
παπι Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Το θεμα ειναι να μην κερδισεις μια βαρβατη πτωση.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Σημερα μου ήρθε χαρτί απο την Κύπρου χρηματιστηριακή, οτι θα δεχετε συναλλαγές μέχρι το ιανουαριο, μετα τέλος, πάει και αυτη
capten- Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Λογικά ο γενικός από αυριο μέχρι τις επόμενες μέρες θα κάνει ένα απότομο και βίαιο ανοδικό κύμα}{μάλλον 5 άρι} που θα τελειώσει είτε στις 1300 είτε στις 1380.Για πιο πάνω στη παρούσα φάση είναι αδύνατο.Θα ακολουθήσει μια πολύ καλή διόρθωση και μετά βλέπουμε. Σε λίγο παρα πολλά χαρτιά θα φτάσουν σε πολύ δύσκολες αντιστάσεις. Τώρα για τις μιγ κουράγιο αλλά και προσοχή.Τρελό και επικίνδυνο χαρτί.Και τεράστια τα δάνεια της.Και έχει κάκιστη φήμη από τεχνικής αποψης.
CROM271 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Εγω ειμαι αχαρτος μετα απο πολυ καιρο παντως... Σπαω το κεφαλι τι χαρτακια να αγορασω τωρα. Καλοβλεπω ΑΤΤ αλλα εχει εδω και καιρο που δεν κουνιεται καθολου. Σε βαθος χρονου ομως πιστευω ειναι ενα χαρτι που μπορει να δωσει πολλα. Ποσο ειναι αυτο το βαθος ομως...
NikosKallithea Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Εχει κάποιος άποψη τι εγινε με τον νομο για την φορολόγηση της υπεραξίας?
NikosKallithea Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Εχει κάποιος άποψη τι εγινε με τον νομο για την φορολόγηση της υπεραξίας? Τελικά το success story ηρθε και στο χρηματιστήριο, ελεγα και εγω πως τους ξεφυγε, ευτυχως τους πήρα είδηση και την έκανα την προηγούμενη εβδομαδα. Καλές γιορτές
παπι Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Λιγο το "δεν ξερω τι μου ξημερωνει το 2014" λιγο το κλεισιμο των σορτ. Εφτασαν το χαα να ειναι υπερπουλημενο. Απο την αλλη εχεις το σαξες στορι με το πλεονασμα ( το πως το επιτυχανε, ειναι αλλο στορι ), εχεις και τα αμοιβαια να αγοραζουν, εχεις και το ομολογο να πηγαινει παλι προς το 7%. Εχ, χμ, ε, δεν θα αφησω ουτε σεντς.
παπι Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Και απο δευτερα παμε απανω. (θελω δηλαδη χαχα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα