Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιγω καινουργιο θεμα αν και θα μπορουσα να ''ξεθαψω'' κανενα προιστορικο.

Κουβεντουλα επομενως για μετοχες, κινησεις, διαγραμματα χρηματιστηριακες και οτι αλλο σχετικο...

Σημερα ειχαμε βαθυ κοκκινο στο ΧΑΑ λογω κουρεματος καταθεσεων. Μετα το σημερινο οχι δεν μπορω να μαντεψω προς το που θα παει. Αν και μαλλον για κατω θα ελεγα παλι... Μεγαλο το σοκ και ακομα μεγαλυτερη η αβεβαιοτητα πλεον...

Δημοσ.

Βλεπω οτι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για το θέμα όπως δεν υπάρχει ενδιαφέρον και για το χρηματιστήριο, η ελλαδα μια πεθαμένη οικονομία

Δημοσ.

Συμφωνω.

Δεν περιμενα παντως να γινει και sticky το θεμα... :-D .

Ισως και ηλικιακα η πλειοψηφια των μελων να μην ενδιαφερεται για χρηματιστηριο.

Παντως 5-6 ''αρρωστοι'' περιμενα να εμφανιστουν να κανουμε καμια συζητηση.

Δημοσ.

κοίτα τοσα χρονια την πάλευα καλα με το χαα, απο τον γαπ και μετα το ολο project δεν αντιμετωπίζεται με τίποτα, ουτε πρόβλεψη μπορεις να κανεις ουτε τίποτα.

Επανω που λες οκ ολα καλα, σκάει απο το πουθενά η Κύπρος ή κατι αλλο και σε τελειώνουν ολα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω την παω long για την αντιδραση. Εχει κανει 35% πτωση μεσα σε δυο βδομαδες, ενα 75-80 πρεπει να το κανει.

Δημοσ.

Και εγω παιδια μια αντιδραση σε ΕΤΕ περιμενω να τα πουλησω. Εχω μ@λ@κιστει απιστευτα με ΕΤΕ απο το καλοκαιρι. Με εφαγε η απληστια αρχικα και μετα το ''ποσο κατω θα παει''. Εστω και αργα καταλαβα πως εχει ακομα πιο κατω...

Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα βγω πριν την ΑΜΚ (λιγο αβεβαιο ποτε θα γινει βεβαια. Ισως και να αργησει.)

Αν δεν ημουν αγορασμενος βεβαια κανενα βραχυπροθεσμο trade θα το εψαχνα στην γρια...

Κανενα αλλο χαρτι βλεπετε? Χτες σκεφτομουν να τσιμπησω μερικα ΓΕΚΤΕΡΝΑ αλλα το μετανιωσα τελευταια στιγμη. Ισως δουμε και πολυ πιο κατω.

Δημοσ.

Δες πως παιζουν με τους δεικτες. 

sell στο 21.5 της κοκακολας ο δειτης στι -1.9

buy στο 21.8 της κοκακολας ο δεικτης στο -1.5

Δημοσ.

Μωρε ας κανει την αντιδραση και μετα ας παει και 1 cent

δεκτο

Και εγω παιδια μια αντιδραση σε ΕΤΕ περιμενω να τα πουλησω. Εχω μ@λ@κιστει απιστευτα με ΕΤΕ απο το καλοκαιρι. Με εφαγε η απληστια αρχικα και μετα το ''ποσο κατω θα παει''. Εστω και αργα καταλαβα πως εχει ακομα πιο κατω...

Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα βγω πριν την ΑΜΚ (λιγο αβεβαιο ποτε θα γινει βεβαια. Ισως και να αργησει.)

Αν δεν ημουν αγορασμενος βεβαια κανενα βραχυπροθεσμο trade θα το εψαχνα στην γρια...

Κανενα αλλο χαρτι βλεπετε? Χτες σκεφτομουν να τσιμπησω μερικα ΓΕΚΤΕΡΝΑ αλλα το μετανιωσα τελευταια στιγμη. Ισως δουμε και πολυ πιο κατω.

Λιγοι ανθρωποι παιζουν στο ελληνικο χρηματιστηριο. Εγω δεν το ξανακανω παντως. Μονο ETFs...

Δες πως παιζουν με τους δεικτες. 

sell στο 21.5 της κοκακολας ο δειτης στι -1.9

buy στο 21.8 της κοκακολας ο δεικτης στο -1.5

ακου τον παππου

Δημοσ.

Μωρε σαπακι καταντησε και παλι η ετε αλλα βεπω

αυτη την μεγαλη αποκλιση στο α και στο γ και αυτο το τεραστιο ξεπουλημα στο β που μου εχει ξυπνησει τα δεμονια  :devil:

post-216584-0-31252500-1363878991_thumb.png

Δημοσ.

Παιδες ερωτηση, αμα παω και ανοιξω χαρτοφυλακιο στην ΕΤΕ λετε να με κοροιδευουν. 20 χρονών είμαι και χωρίς να βλεπουν εκκαθαριστικό (aka φοιτητής) απλά σκεφτομαι να αγορασω καποιες λιγες μετοχες της Εθνικής και να αρχίσω να παιζω λιγο με το χρηματιστηριο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...