barkaris84 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα. Πριν μια εβδομάδα πήρα την συγκεκριμένη TV και έμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Ένα θεματάκι μόνο με τους υπότιτλους σε μορφή srt μόνο. Τους αναγνωρίζει αλλά δεν είναι Ελληνικά, είναι ακαταλαβηστηκα. Καμία ίδέα κανείς????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 αν πατησεις νομιζω στα tools, ενω παιζει το επεισόδιο, σου βγαζει επιλογες, και αν επιλέξεις γλωσσα ελληνικα, θα λυθει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Αν δεν κάνω λάθος, έχει αναλυθεί διεξοδικά ότι η συγκεκριμένη σειρά της Samsung(ή η έκδοση του player που χρησιμοποιεί) ΔΕΝ παίζει ελληνικούς υπότιτλους. Η μπελαλίδικη λύση που βρήκα εγώ είναι με το avirecomp και κανά δυό άλλα παρόμοια προγράμματα που κάνουν hardocode(ή embed αν προτιμάτε) τους υπότιτλους πάνω στο αρχείο της ταινίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 ααα,σορρυ,δεν το ξερα. αλλά samsung,να μην παίζει? δύσκολο!! εχουν τους καλύτερους media player. Αλλά δεν είμαι γνώστης,δε βαζω το χέρι μου στη φωτιά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlomo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Έχεις δοκιμάσει να σώσεις τους υπότιτλους σε utf-8 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Πάντως εδώ, αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη τηλεόραση δεν έχει πρόβλημα με την αναπαραγωγή ελληνικών υπότιτλων http://www.avclub.gr/forum/printthread.php?t=95992&pp=10&page=20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonypapadovic Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Πήγαινε, ενώ παίζει η ταινία, στα Tools -> Subtitle Settings -> Encoding και επέλεξε Greek. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να αναγνωρίζει η τηλεόραση τους ελληνικούς υπότιτλους και γίνεται μόνο μια φορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barkaris84 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 tonypapadovic thanks.Έγινε και τους παίζει μια χαρά. Δοκίμασα 3 ταινίες και όλα καλα. Ρυθμίσεις που μπορώ να βρω για την συγκεκριμένη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Αν δεν κάνω λάθος, έχει αναλυθεί διεξοδικά ότι η συγκεκριμένη σειρά της Samsung(ή η έκδοση του player που χρησιμοποιεί) ΔΕΝ παίζει ελληνικούς υπότιτλους. Η μπελαλίδικη λύση που βρήκα εγώ είναι με το avirecomp και κανά δυό άλλα παρόμοια προγράμματα που κάνουν hardocode(ή embed αν προτιμάτε) τους υπότιτλους πάνω στο αρχείο της ταινίας. Και ομως φιλε μου κανεις λαθος. Εδω και οι D series διαβαζαν. Τα μοντελα 2012 μεχρι και τα φθηνα ταπεινα lcd |διαβαζουν τα παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Εδώ και οι C series (είμαι κάτοχος μιας τέτοιας), διάβαζαν. Θα μου έκανε τεράστια εντύπωση, αν στο συγκεκριμένο θέμα η Samsung έκανε πισωγύρισμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barkaris84 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Ναι ναι διαβάζει κανονικά. Ο media player είναι πολύ καλός παιζει τα "πάντα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barkaris84 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Για τις ρυθμίσεις του 3D κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Εγώ στην 6800 η οποία φοράει το ίδιο πάνελ με την δική σου έχω: Picture Mode: Standard Backlight: 11 Contrast: 95 Brightness: 43 Sharpness: 30 Colour: 54 Tint: 50/50 Advanced Settings: Dynamic Contrast: Off Black Tone: Off Flesh Tone: 0 RBG Only Mode: Off Colour Space: Custom Red: 50, 0, 0 Green: 4, 48, 4 Blue: 2, 6, 46 Yellow: 52, 50, 4 Cyan: 0, 50, 51 Megenta: 40, 6, 44 White Balance: R-Offset: 26 G-Offset: 26 B-Offset: 23 R-Gain: 25 G-Gain: 26 B-Gain: 27 Gamma: -1 Expert pattern: Off Motion Lighting: Off Picture Options: Colour Tone: Standard Digital Noise Filter: Medium MPEG Noise Filter: Medium Film Mode: Auto1 Motion Plus: Clear LED Motion Plus: On System / Eco Solution Eco Sensor: Off Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barkaris84 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Αν και θέλεις 2 ώρες για όλα αυτά, Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα