Giorgos3924 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 καλησπέρα Ψάχνω κάποιο freeware κατά προτίμηση και απλό πρόγραμμα για δημιουργία video από εικόνες κάτι slideshow-παρουσίαση. Δεν θέλω πολλά εφέ, αρκεί να μπορώ να προσθέτω μερικούς υπότιτλους, υδατογραφήματα και έτοιμα βίντεο. και μουσική φυσικά. Ξέρω ότι υπάρχουν δεκάδες, απλά δεν ξέρω ποιο να επιλέξω...
Giorgos3924 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Όχι ακόμα αλλά θα κάνω μια προσπάθεια μ αυτό πρώτα. Αν έχει κανείς να προτείνει κάτι καλύτερο... Είμαι σίγουρος πως αξίζει να αναφερθούν πολλά προγράμματα καλύτερα του movie maker των windows.
micos000 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Καλύτερα του wmm υπάρχουν σίγουρα πολλά. Ο περιορισμός για δωρεάν όμως κλείνει πολύ τη ψαλίδα.
Giorgos3924 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Τελικά, μάλλον, θα προσπαθήσω να επικεντρωθώ στο pinnacle studio 16. Αν και θα χρειαστώ βοήθεια...
micos000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Τελικά ξεχνάμε τα freeware; Ένα καλό dvd slideshow πρόγραμμα είναι το vso photo dvd (http://www.vso-software.fr/products/photodvd/photodvd.php) είναι πολύ εύκολο και απλό.
Giorgos3924 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Πολύ καλό και εύκολο το pinnacle studio, εκτός αν έχει κρυφά ταλέντα που δεν τα έχω ανακαλύψει! :-P υπάρχει κάποιο που να συγκρίνεται μ αυτό? έστω και για πιο έμπειρους...
micos000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Όλα τα προγράμματα έχουν κρυφά ταλέντα και όσο προχωράς και τα μαθαίνεις τόσο ανακαλύπτεις νέα πράγματα. Το Pinnacle ανήκει στην κατηγορία των video editors. Άλλα τέτοια προγράμματα είναι: Pro/Semi Pro video editors: -------------------------------- Avid media composer Adobe premiere pro Canopus Edius Pro Sony Vegas pro Consumer Video Editors: ------------------------------- Cyberlink power producer Pinnacle studio Adobe premiere elements Canopus Express Sony movie studio Magix movie edit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα