johnrago Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα σε όλους, Μόλις γύρισα απο ενα ταξίδι και ανοιξα το pc μου, και παρατήρησα οτι υπαρχουν σε πολλα σημεία της οθόνης καμμένα(μαυρα) pixel, και διαφορα κολλημένα (χρωματιστά) pixel.. Το κακό είναι οτι εχουν αρχίσει να μεγαλώνουν νομίζω, τι μπορώ να κάνω γι αυτό? Διάβασα για καποια προγράμματα όπως το dan's dead pixel finder η το udpixel αλλα δεν ξέρω αν κάνουν δουλεια. Εσεις τι προτείνετε? PS: Η οθόνη μου είναι μια Samsung Syncmaster 2032BW Ευχαριστώ
Millennium Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Αν έχεις τόσα καμμένα και όχι απλά κολλημένα πας δυστυχώς για άλλη. Δοκίμασε κάποιο γνωστό πρόγραμμα ή
johnrago Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 για κάποιο λόγο τα Pixel σχεδόν εξαφανίστηκαν Χωρις να κάνω κατι το ιδιαίτερο εγω, το βιντεο δεν βοηθησε αλλα τελος καλό ολα καλά ευχαριστώ 1
Gigamestin Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 για κάποιο λόγο τα Pixel σχεδόν εξαφανίστηκαν Χωρις να κάνω κατι το ιδιαίτερο εγω, το βιντεο δεν βοηθησε αλλα τελος καλό ολα καλά ευχαριστώ ελενξε και καρτα γραφικων.ποτε δεν ξερεις .ειχα ενα ιδιο προβλημα με μια neclcd170v.
outlaw star Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Αν έχεις τόσα καμμένα και όχι απλά κολλημένα πας δυστυχώς για άλλη. Δοκίμασε κάποιο γνωστό πρόγραμμα ή θες να μας κάνεις να πάθουμε επιληψία?? τι είναι αυτά, mind control? 1
Technology fan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Καλό θα ταν να το βαζες σε spoiler με epileptic shock alert
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα