damoclesword Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 θα το κάνουμε όπως παλιότερα με κομμάτια μουσικής τότε : "ψηλέ άκου ακυκλοφόρητο κομμάτι από τον τάδε" τώρα : "ψηλέ δες το ακυκλοφόρητο smartphone της HTC" ναι σε σασί, άντε και μετά να φτιάξουμε τις ζάντες, το σαλόνι, τα λάστιχα κ.λπ να το κάνουμε transformer βρε παιδάκι μ χαχαχα! HTC, μεταμορφωθείτε και πάμε! 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Να υποθέσω που κατάληξε ολο το αλουμίνιο και δε μπορούν να προμηθευτούν αλλες ετερειες? Και μετά κατηγορουμε την samsung επειδή αναγκάζεται να χρησιμοποιεί πλαστικά στις συσκευές της! Να υποθέσεις πως με την κατρακύλα στα οικονομικά της HTC, αποφάσισε να ξεκινήσει περιορισμένη παραγωγή και όταν είδε πως η ζήτηση είναι τεράστια ...ήταν πλέον αργά! Δεν της έκλεψε κανείς το αλουμίνιο και τα parts της κάμερας και αν πλήρωνε εξ αρχής όλα θα λειτουργούσαν ρολόι. Συνεπώς έβγαλαν τα μάτια τους μόνοι τους... 3
PsyGreg Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 μέγα λάθος που τα έκανε πλακάκια με την Apple η HTC (τυχαίο? όχι. ξαφνικά λείπουν αλουμίνια )... όταν κοιμάσαι με φίδια..που λέει και μία παροιμία.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 μέγα λάθος που τα έκανε πλακάκια με την Apple η HTC (τυχαίο? όχι. ξαφνικά λείπουν αλουμίνια )... όταν κοιμάσαι με φίδια..που λέει και μία παροιμία. Ναι ας φορτώσουμε τώρα και την ανικανότητα της HTC στην Apple! Μήπως να ζητήσουν και αποζημίωση?
PsyGreg Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 απλά λέω πως τίποτα δεν είναι τυχαίο, και χρονικά όλα κολλάνε
KIAXENA Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Αύριο που θα το έχω στα χέρια μου θα σας πω εντυπώσεις!!! 1
bilspa Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 ειναι ομορφο κινητο εχω gs3 , iphone4s k πριν lg 2x ktl το htc d2 (για gps)το εχω ακομη 3.5 χρονια τωρα κ δουλευει ρολοι , η htc εχει τα πιο ομορφα κ στιβαρα κινητα τωρα τι χαζα λετε ποσως με ενδιαφερει, ειναι το επομενο κινητο μου οχι σα τη παντοφλα sony z ωραια τα specs αλλα στη ζωη υπαρχουν κ αλλα πραγματα ....
Meraklis56 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 HTC CEO to step down if HTC One fails http://androidcommunity.com/htc-ceo-to-step-down-if-htc-one-fails-20130319/
Vassilis_GR Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μόνο σε εμένα θυμίζει το iPhone 5? Είναι λες και πήραν την πλάτη του και της έβαλαν οθόνη! 2
Razor7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 απείρως πιο ποιοτικό από τα Galaxy. τουλάχιστον σε σασί και στιβαρότητα κατασκευής (έτυχε να το δω από κοντά). μακάρι να λυθούν τα προβλήματα αυτά και να τα πάει όσο καλά του αξίζει. ναι σε σασί, άντε και μετά να φτιάξουμε τις ζάντες, το σαλόνι, τα λάστιχα κ.λπ να το κάνουμε transformer βρε παιδάκι μ αλουμινίου?
Haldol Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Ναι ας φορτώσουμε τώρα και την ανικανότητα της HTC στην Apple! Μήπως να ζητήσουν και αποζημίωση? Οι Insomniacs είναι ικανοί να πουν ότι η Apple πήρε αποκλειστικότητα... στον βωξίτη. Όλου του κόσμου, από όλα τα ορυχεία. Διότι για όλα τα στραβά αυτού του κόσμου (και για την ανικανότητα της HTC να συννενοηθεί με τους προμηθευτές της) φταίει η Apple!
esykas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 έγκυρες πηγές αναφέρουν έλλειψη σε αλουμίνιο το αγόρασε όλο η apple για να τους αφήσει μπουκάλα .....
atropa Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 εμενα μου φενεται οτι μετα την παρουσιαση του s4 το μαζεψε ωστε να σενιαρη ολα αυτα που κραζανε στα πρωτα review και ισως για να το βγαλει με τιποτα 4.2.2 jelly bean ωστε να μην ειναι πισω σε σχεση με την samsung.
Προτεινόμενες αναρτήσεις