thanosgen Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Παιδιά έχω ένα desktop με 150Gb σκληρό και windows xp pro sp3. Μπορώ να δημιουργήσω ένα σημείο στο δίσκο με το τρέχων σύστημα μου και όταν θέλησω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων???? Όπως έχουν όλα τα επώνυμα laptop και γλυτώνεις το χειροκίνητο φορμάτ. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα γι αυτό???
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Επαναφορα εργοστασισκων δεν ξερω αλλα αντιγραφο οτι εχει εσυ τωρα μπορεις αν χωρισεις τον δισκο σε ενα ακομα μερος με χρηση του Ghost 1
mastor10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 και εγω λεω norton ghost μπορεις να το βαλεις και σε cd το backup γιαννη υπαρχει ακομα ο οδηγος σου για το ghost?
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 και εγω λεω norton ghost μπορεις να το βαλεις και σε cd το backup γιαννη υπαρχει ακομα ο οδηγος σου για το ghost? Ναι υπαρχει ακομα http://www.insomnia.gr/wiki/_/various/norton-ghost-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-r142 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα