DimAslan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Σήμερα πήρα έναν Samsung 840 120 GB. Ευχαριστώ και στα δικά σας και Pro. Ερώτηση, επειδή είναι πολλά τα γίγα, όχι μόνο εγκατάσταση τα παραθύρια 8, αλλά και κατέβασμα πολλά - πολλά γίγα για τα παίγνια κλπ, να τα κάνω ένα Clone να τελειώνω, ή μήπως θα ήταν καλύτερα να τα περάσω clean install; Θα παίξει ρόλο; Πρέπει να προσέξω κάτι; Από ό,τι θυμάμαι πρέπει πρίν τον βάλω να μπει δεύτερος για να ελέγξω για το firmware. Τα υπόλοιπα τα ψάχνω τώρα (κάτι θυμάμαι για ρυθμίσεις AHCI της μητρικής κλπ).
achilles_g_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Εγώ πάντως για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο πάντα κάνω καθαρή εγκατάσταση.
DimAslan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Τελικά έκανα clean install γιατί είχα θέμα με τα 8άρια 64μπιτα και πέρασα 7 64μπιτα. Το θέμα είναι όμως ότι και στο boot αλλά και μέσα στα windows μου φαίνεται ότι τα 8άρια είναι πολύ πιο γρήγορα με τον SSD. Είναι η ιδέα μου ή παίζει πραγματικά κάτι τέτοιο;
DimAslan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Κανένα θέμα... απλά τα Windows 8 64bit που είχα περάσει αρχικά μου φαίνεται ότι ήταν πολύ πιο γρήγορα, ειδικά στο boot, απ´ ότι τώρα με τα Windows 7 64bit. Και λέω μήπως είναι ιδέα μου ή πράγματι παίζει κάτι τέτοιο. Sent from my iPhone using Insomnia
DimAslan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Τελικά πέρασα τα 8άρια και μου φαίνεται και πάλι ότι όλα πάνε αισθητά πιο γρήγορα. Αλήθεια. Να δω πότε θα αξιωθώ να βάλω κι άλλα 4 γίγα μνήμη για να απενεργοποιήσω το page file.
tipestwra Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 8ρια 64 + ssd = πυραλος ! βαλτην με την πρωτη ευκαιρια την ραμ ειναι πολυ λογικες οι τιμες που παιζουν ..
DimAslan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Νταξ πετάνε παιδιά... Θα τρέξω κι ένα benchmark σήμερα να το επιβεβαιώσω... Τώρα μας μένει μνήμη και αν μας αξιώσει ο θεός καμμιά μεταχειρισμένη καρτούλα γραφικών, αλλά η αλήθεια είναι ότι παίζω βασικά Starcraft 2 online αλλά και σε άλλα παιχνίδια που έχω δοκιμάσει δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Εσείς που έχετε τα 8 γίγα μνήμη, έχετε απενεργοποιήσει το page file; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως, much appreciated.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα