Arsenis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα ... Έκανα αντιγραφή και επικόλληση στο εξωτερικό σκληρό δίσκο απο τον εσωτερικό και τώρα δν μπορώ ούτε να τα ανοίξω ούτε να τα μετακινήσω . Όταν το ανοίγω μου λέει δν έχω δικαιώματα ... Επίσης όταν προσπαθώ να αλλάξω κάποιες ιδιότητες όπως την κρυπτογράφηση δν αποθηκεύει τις αλλαγές .... τα αρχεία που έχω είναι φωτογραφίες απο προσωπικές και μοναδικές στιγμές ....
washcloud Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 ...αφού ήταν αντιγραφή και επικόλληση, δν βλέπω πού υπάρχει πρόβλημα... ...ποιά δν μπορείς ν' ανοίξεις και να μετακινήσεις (και από πού προς πού)...; ...ποιό όταν το ανοίγεις σου λέει δν έχεις δικαιώματα; ...για να σου λέει δν έχεις δικαιώματα, κάτι θα ξέρει...Ο κάτοχος (αυτού που το λέει) ίσως να μπορεί να βοηθήσει...
Arsenis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Ολα τα αρχεία μου που αντίγραψα ... Αυτά που είχε μέσα είχε μέσα είναι οκ. ... Ο δίσκος είναι δικός μου.. είχα windows XP τα έκανα 8 και το έκανα για να κρατήσω back up....
tipestwra Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 καταρχην σβηστα ολα οσα αντεγραψες και παμε απ την αρχη ! τα αρχεια ηταν κρυπτογράφημενα ε? αποκρυπτογραφηση , μεταφορα , και μετα κρυπτογραφηση ..
Arsenis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δν μπορώ γτ δν τα έχω αλλού τα έχω μόνο στο εξ. σκληρό ... Πουθενά αλλού δν υπάρχουν ... Δν αποθηκεύει τις αλλαγές φίλε μου ...
TheELF Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Ε,για αυτό όταν κάνεις κρυπτογράφηση μέσα από τα windows σου λέει να κάνεις δισκέτα με τα διαπιστευτήρια σου, για να μπορείς να έχεις πρόσβαση αν κάτι πάει στραβά με τα windows σου... Τώρα τα ξεχνάς τα αρχειάκια σου.
Arsenis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Και πως έγινε αυτό εγ Ctrl+c kai Ctrl +v πάτησα ... Τπτ δν μπορώ να κάνω ;
TheELF Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-vista/what-is-encrypting-file-system-efs Ιδιότητες->προχωρημένους->κρυπτογράφηση κάποτε κάποιος το πάτησε....
washcloud Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 κάποιος το πάτησε.... ...α γειά σου....ΠΟΙΟΣ είναι το θέμα...
tipestwra Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 οπως και να χει ισως υπαρχει λυση φιλε μου ! κατεβασε trial το προγραμμα των win που τα κρυπτογραφισες και δοκιμασε .. βαλε τον ιδιο κωδικο που ειχες και μαλλον θα εισαι οκ ..
Arsenis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 <p> οπως και να χει ισως υπαρχει λυση φιλε μου !</p> <p>κατεβασε trial το προγραμμα των win που τα κρυπτογραφισες και δοκιμασε .. βαλε τον ιδιο κωδικο που ειχες και μαλλον θα εισαι οκ ..</p> Θα το δοκιμάσω... Αν και σε άλλον με XP δν έκανε τπτ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα