Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ... Έκανα αντιγραφή και επικόλληση στο εξωτερικό σκληρό δίσκο απο τον εσωτερικό και τώρα δν μπορώ ούτε να τα ανοίξω ούτε να τα μετακινήσω . Όταν το ανοίγω μου λέει δν έχω δικαιώματα ... Επίσης όταν προσπαθώ να αλλάξω κάποιες ιδιότητες όπως την κρυπτογράφηση δν αποθηκεύει τις αλλαγές ....  τα αρχεία που έχω είναι φωτογραφίες απο προσωπικές και μοναδικές στιγμές ....

Δημοσ.

...αφού ήταν αντιγραφή και επικόλληση, δν βλέπω πού υπάρχει πρόβλημα...

...ποιά δν μπορείς ν' ανοίξεις και να μετακινήσεις (και από πού προς πού)...;

...ποιό όταν το ανοίγεις σου λέει δν έχεις δικαιώματα;

...για να σου λέει δν έχεις δικαιώματα, κάτι θα ξέρει...Ο κάτοχος (αυτού που το λέει) ίσως να μπορεί να βοηθήσει...

Δημοσ.

Ολα τα αρχεία μου που αντίγραψα ... Αυτά που είχε μέσα είχε μέσα είναι οκ. ... Ο δίσκος είναι δικός μου.. είχα windows XP τα έκανα 8 και το έκανα για να κρατήσω back up....

Δημοσ.

καταρχην σβηστα ολα οσα αντεγραψες και παμε απ την αρχη !

τα αρχεια ηταν κρυπτογράφημενα ε?

αποκρυπτογραφηση , μεταφορα , και μετα κρυπτογραφηση ..

Δημοσ.

Δν μπορώ γτ δν τα έχω αλλού τα έχω μόνο στο εξ. σκληρό ... Πουθενά αλλού δν υπάρχουν ...

Δν αποθηκεύει τις αλλαγές φίλε μου ...

Δημοσ.

Ε,για αυτό όταν κάνεις κρυπτογράφηση μέσα από τα windows σου λέει να κάνεις δισκέτα με τα διαπιστευτήρια σου, για να μπορείς να έχεις πρόσβαση αν κάτι πάει στραβά με τα windows σου...

Τώρα τα ξεχνάς τα αρχειάκια σου.

Δημοσ.

οπως και να χει  ισως υπαρχει λυση φιλε μου !

κατεβασε trial  το προγραμμα των  win που τα κρυπτογραφισες και δοκιμασε ..  βαλε τον ιδιο κωδικο που ειχες και μαλλον θα εισαι οκ ..

Δημοσ.

<p> οπως και να χει  ισως υπαρχει λυση φιλε μου !</p>

<p>κατεβασε trial  το προγραμμα των  win που τα κρυπτογραφισες και δοκιμασε ..  βαλε τον ιδιο κωδικο που ειχες και μαλλον θα εισαι οκ ..</p>

Θα το δοκιμάσω...

Αν και σε άλλον με XP δν έκανε τπτ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...