Foker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 1ον ειμαι 3D,texture artist....και 2ον εχω ομαδα... Αρα πριν πετας οτι σου ρχεται και προσβαλεις καποιον που δεν ξερεις ρωτα! Εαν ημουν ενας τυχαιος που θελει να φτιαξει game τοτε ναι.... Αλλα εχω αφιερωσει 2-3 χρονια στο πως...αρα ηρεμα.... Δεν διαφωνω, ο καθενας ειναι οτι δηλωσει, αλλα η ευκολια που το λες για τα ελληνικα δεδομενα, ειναι καπως. Δηλαδη φτιαχνω ενα game 3d, για μενα και τους φιλους μου, με δυνατες καρτες γραφικων, ειναι λιγο troll. Αυτα απο μενα, ανεβασε την δουλεια σου στο youtube, οταν και εφοσον το θελεις.
tmjuju Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Συγνώμη κιόλας αλλά δείξε μας ένα profiling του game … Κάνε μια ανάλυση που χάνεται ο χρόνος και γιατί Βρες ένα κατάλληλο debugger / profiler να δούμε Ένα intel VTune έστω Βασίζεσαι σε κάποιοι γνωστό Game engine? Καταρχάς λειώνεις όλους τους επεξεργαστές-cores με αυτό το παιχνίδι? Αν έστω και ένα thread σου απαιτεί ρολόγια-IPC και είναι blocking για τα υπόλοιπα τότε τα GHz (IPC) δε μπορούν να υποκατασταθούν από περισσότερους μικρότερου IPC πυρήνες. Για να θές Xeon, υπολόγισε και τι άλλο θές από μια server πλατφόρμα. Λ.χ. ecc buffered / ssd arrays / ? Σε xeon πηγαίνεις για RAS συνήθως και όχι για IPC Γενικότερα το να φτιάχνεις κάτι που γονατίζει το σημερινό top hardware, χωρίς το οπτικό αποτέλεσμα του Crysis… σημαίνει ότι πρέπει να γράψεις καλύτερο κώδικα, και όχι ότι θες xeon/opteron/PowerPC Τρείς λύσεις έχεις ΙΜΗΟ Optimize Optimize Optimize
Nikos667 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Τα faces και τα verticles οπως και τα particle τα ξερεις? Εαν οχι μαθε τα λοιπον! Και βασιζομαι πανω στη free εκδοση της cryengine 3 ιδιας με του Crysis 3..... 2ον δεν μπορεις να φτιαξεις δυνατο game να γονατιζει καλο hardware με low end hardware...
Nikos667 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δεν ξερω,διοτι εαν δεν αξιζει ασκοπη αγορα θα ειναι!
arianos16 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Διαφορετικά cpu's για διαφορετικές χρήσεις...
tmjuju Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Τα faces και τα verticles οπως και τα particle τα ξερεις? Εαν οχι μαθε τα λοιπον! Και βασιζομαι πανω στη free εκδοση της cryengine 3 ιδιας με του Crysis 3..... 2ον δεν μπορεις να φτιαξεις δυνατο game να γονατιζει καλο hardware με low end hardware... Ναι ξέρω. Κάνε ένα profiling… και βρες το bottleneck σου… να δεις κάτι μου λέει ότι θες ρολόγια. Και όχι πύρινες. Κατά τα άλλα … πες μας εάν έχεις έστω ανάγκη RAS features / ECC … κάτι μου λέει πως όχι … Ένα μικρό xeon / opteron βαλε τον για server / storage / repos / versioning / compiles etc. 24h ανοιχτός και θα έχεις και VMs και θα μπορείς να δοκιμάσεις και κάνα client/server etc. Έχε το και για workstation με το ide σου μόνιμα ανοιχτό απο remote desctop, στέλνε του δουλειές για offloading γενικά. Αλλά για testbed / UATs θα βολευτείς μια χαρά και με consumer cpus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα