Προς το περιεχόμενο

299e = lenovo g585g 15.6'' amd e1-1200 4gb ram

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hd 500GB, AMD RADEON HD7310 στο board,  FREE DOS DARK BROWN, δεν γράφω μαγαζί να μην νομιστεί ότι κάνω διαφήμιση. Αν θέλει κάποιος του λέω. Το ερώτημα:. Το έχει κανένας να μας πει αν αξίζει;. Έχει βάλει κανείς Win8, Win7, Linux (Ubuntu σκέφτομαι), να μας πει αν έχει προβλήματα με drivers κλπ. Αν τραβάει (π.χ. JDownloader + ConvertXtoDVD + μTorren + έναν Chrome ή άλλο Browser ανοικτό) ή σέρνεται; Αυτή είναι η βαρύτερη χρήση που θα κάνω ποτέ. Ξέρω με 100Ε ακόμα θα μπορούσα να πάρω ...κλπ κλπ. Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην δώσω ΠΟΤΕ πάνω από 300 για laptop και στα μεταχειρισμένα, υπάρχει τρέλα με κορδέλα. Τέλος Sorry που δεν το έγραψα στο Laptop Section του Forum αλλά επειδή η τιμή μου φάνηκε καλή είπα με ένα σμπάρο.... Αν είναι άστοχο ενημερώστε με να μην επανέλθω εδώ με αντίστοιχο post. Ευχαριστώ θερμά για το χρόνο σας. 

Δημοσ.

Ο επεξεργαστης ειναι πολυ αδυναμος, αλλα δεν ξερω αν αλλαζει. Και αν ναι μεχρι τι υποστηριζει.

Γνωριζει καποιος;

Δημοσ.

Μακριά απο e-shop για λαπτοπ δεν έχουν εγγύηση....

Στα Lenovo δεν εχει σημασια. Εχεις απευθειας απο την ιδια, παγκοσμια εγγυηση.
  • Like 1
Δημοσ.

Στα Lenovo δεν εχει σημασια. Εχεις απευθειας απο την ιδια, παγκοσμια εγγυηση.

Άμα ίσχυε δεν θα έλεγε 2 χρόνια εγγύηση του e-shop ( μπορεί να κλείσει και αύριο) αν πραγματικά σε ενδιαφέρει ψάξτο λίγο πάρε κανένα τηλ στην lenovo μην το ρισκάρεις...

εγώ ξέρω ότι μόνο τα thinkpad έχουν παγκόσμια εγγύηση.

Δημοσ.

Άμα ίσχυε δεν θα έλεγε 2 χρόνια εγγύηση του e-shop ( μπορεί να κλείσει και αύριο) αν πραγματικά σε ενδιαφέρει ψάξτο λίγο πάρε κανένα τηλ στην lenovo μην το ρισκάρεις...

Δεν με ενδιαφερει αμεσα, υποθετω πως το e-shop απλα εχει βαλει οτι βαζει και για τα υπολοιπα λαπτοπ (αμεση αντικαταστη). Αυτο που γνωριζω για την λενοβο ειναι αυτο που γραφω και πιο πανω. Για ολα τα λαπτοπ της δινει 2 χρονια παγκοσμια εγγυηση. Οπου και να εισαι (ακομα και ταξιδι να εχεις παει) και παθει κατι, περνει τηλεφωνο και σου στελνουν τεχνικο επιτοπου. Δεν νομιζω για το συγκεκριμενο να ισχυει κατι διαφορετικο.
Δημοσ.

Στο συγκεκριμενο οντως ισχυει κατι διαφορετικο... Οταν ειχε εγγυηση αντιπροσωπειας το ελεγε, οποτε για να λεει εγγυηση δικη τους, το πιθανοτερο ειναι καποιο λακο να εχει η φαβα... Θα συμφωνησω οτι ο επεξεργαστης ειναι πολυ αδυναμος, σε τετοιες τιμες μονοδρομος ειναι το Thinkpad που εδινε με 3 χρονια εγγυηση η ιδια η Λενοβο, ολο και καπου θα βρισκεται τωρα...

Δημοσ.

η lenovo δεν έχει service στην ελλάδα, σε στέλνει στην cpi, μιλάμε για support επιπέδου alman  για τους επαϊοντες..

δεύτερον,  το e-shop κάνει παραεισαγωγές σε λαπτοπ οπότε κόκινη στο τετράγωνο.

Δημοσ.

εγώ ξέρω ότι μόνο τα thinkpad έχουν παγκόσμια εγγύηση.

https://yourlogicalfallacyis.com/black-or-white

Και να πω ότι ήταν δύσκολο να το ψάξει κανείς... http://www.lenovo.com/services_warranty/gr/en/

ή ότι ακούγεται λογικό το να επιτρέπεται η εμπορική δραστηριότητα της κάθε Lenovo σε κάποια "πολιτισμένη" χώρα σαν την Ελλάδα χωρίς να προστατεύεται ο καταναλωτής...

Κατά τα άλλα το μηχάνημα δεν τραβάει και IMO δεν αξίζει αλλά αν κάποιος το θέλει για FB και YouTube πάσο.

PS: Oric atmos respect, γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω.

Δημοσ.

παντως το να μην δινεις πανω απο 300 για λαπτοπ πρεπει να το αναθεωρησεις αν θελεις να παρεις κατι αξιοπρεπες

Αν ειναι θεμα μπατζετ μπορεις να στραφεις σε μεταχειρισμενο που βεβαια θελει αρκετο ψαξιμο...

Οτι καινουργιο βρεις σε αυτην την τιμη πιθανοτατα θα εχει χαλια επεξεραστη, ΟΚ θα σε καλυπτει για ταινιες κτλ, αλλα ακομα και για φαρμες κτλ στο FB θα ζοριζεται και θα ειναι θεμα χρονου να ψαχνεις αντικαταστατη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...