SearchEngine Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Γειας σας θυμηθηκα ενα παιχνιδι που επαιζα αλλα εχω σπασει το κεφαλι μου να βρω πιο ειναι.Τον λεγανε Konor οχι του AC.Ειχα διαφορες δυναμεις και μπορουσα (π.χ να τηλεμεταφερθω,να παγωνω το χρονο,να βλεπω πισω απο πραγματα κ.λ.π)
zeniath Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Πρέπει να αλλάξεις όνομα όμως το ξέρεις έτσι; 8
bele Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Θα ελεγα αυτο αλλα νομιζω δεν τον λενε Konor http://en.wikipedia.org/wiki/Second_Sight_%28video_game%29
SearchEngine Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Το παιχνιδι ειναι του 2011 σε PC.Ελπιζω να βοηθησα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Κάτι παραπάνω; 3ου προσώπου, 1ου;Τι φόραγες, τι έκανες; Αν θυμάσαι εταιρεία; Indie game;
GIOVINCO Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Connor ειναι ο πρωταγωνιστης και στο Mass Effect παντως.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Connor ειναι ο πρωταγωνιστης και στο Mass Effect παντως. Connor...; 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Θυμίζει κάτι από Dishonored (πολύ πιο πρόσφατο), Prince of Persia: Forgotten Sands, Singularity και Timeshift. Κανένα από τα οποία δεν τα έχει όλα αυτά μαζί, και δεν νομίζω ότι τον πρωταγωνιστή τον λένε Connor σε κάποιο από αυτά. (απλά για να αποκλείσουμε την περίπτωση να θυμάσαι ένα μίγμα από διαφορετικά παιχνίδια)
SearchEngine Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Θυμίζει κάτι από Dishonored (πολύ πιο πρόσφατο), Prince of Persia: Forgotten Sands, Singularity και Timeshift. Κανένα από τα οποία δεν τα έχει όλα αυτά μαζί, και δεν νομίζω ότι τον πρωταγωνιστή τον λένε Connor σε κάποιο από αυτά. (απλά για να αποκλείσουμε την περίπτωση να θυμάσαι ένα μίγμα από διαφορετικά παιχνίδια) Αμ μπραβο φιλε μου αυτο ειναι!!!Το Dishonored!!!!Ευχαριστω πολυ!! Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2013 από SearchEngine
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Οκ, το Corvo αν το ακούσεις κάπως μπορεί να το πάρεις για Connor...
SearchEngine Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Οκ, το Corvo αν το ακούσεις κάπως μπορεί να το πάρεις για Connor... Ακριβως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα