pantelis21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Εντάξει υπάρχει και το photoshop element το οποίο είναι αρκετά δυνατό και ελαφρύ και είναι ΠΟΛΎ πιο οικονομικό. Εγώ αυτό χρησιμοποιω για ότι θέλω να κάνω από απλό crop resize μέχρι απλές διορθώσεις. Απλά με βόλεψε και παίζοντας με εντυπωσιασε η δύναμη του και το πόσο σωστά δουλεύουν. Η τελευταία έκδοση που είναι χωρισμένη σε 3 καρτέλες απλά με εντυπωσίασε απίστευτα. Ειδικά η καρτέλα με την καθοδήγηση ανάλογα με το τι θέλεις να κανείς απλά σου λύνει τα χέρια για μερικά απλά πράγματα. Μετά είδα πωσ για ακόμα πιο απλούς χρήστες υπάρχει το photoscape το οποίο κάνει καλά ότι κάνει και ωραία όλα σε κατηγορίες στα ελληνικα κ δωρεάν. Βασικα εργαλεία πολύ βασικα. Κανένα σημάδι να σβησεις κανένα batch resize να κανείς λίγα και καλά αλλά κυρίως δωρεάν. Η λογική με τή μηνιαία συνδρομή για έναν επαγγελματιά που πρέπει να πάρει άδεια είναι ΠΟΛΎ συμφέρουσα νομίζω. Και με ταχύτητες vdsl γιατί ο ΆΛΛΟΣ να πάει να το αγοράσει πληρώνοντας και το εκάστοτε κέρδος του μεταπώληση? Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα