Giorgos3924 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα! Έχω εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα εικονικού εκτυπωτή dopdf. Και θέλω με κάποιο τρόπο να πάρω ένα έγγραφο που βρίσκεται "στην ουρά" προς εκτύπωση (από πραγματικό εκτυπωτή) και να το στείλω στον εικονικό εκτυπωτή για "εκτύπωση" pdf Δεν μπορώ να το στείλω απευθείας στον εικονικό και έτσι το έγγραφο κόλησε στην ουρά εκτύπωσης του φυσικού εκτυπωτή.
mary Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Ε σβηστο απο τη λιστα εκτυπωσης του εκτυπωτη και ξαναπατα στο εγγραφο εκτυπωση μονο που εκει διαλεξε "εκτυπωση σε αρχειο"
Giorgos3924 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δεν γίνεται, είχα μια εκτύπωση και δεν με άφηνε να διαλέξω εικονικό εκτυπωτή. Και φοβάμαι πως αν το σβήσω δεν θα ξαναμπορέσω να το στείλω για εκτύπωση. Τώρα δεν με αφήνει να ξαναστείλω εκτύπωση, οπότε και να το σβήσω δε νομίζω να με αφήσει ξανά...
TheELF Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Το αρχικό υλικό το έχεις;;; Γιατί ποιο εύκολα θα βρεις τρόπο να το κάνεις Pdf παρά αυτό που σκέφτεσαι...
Giorgos3924 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Όχι, είναι από ιντερνετ. Είναι ένα κουπόνι
mary Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μα το Χριστο με εχεις καταμπερδεψει! Θες να εκτυπωσεις κατι ή θες να κάνεις κατι pdf?
Giorgos3924 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Θέλω να κάνω τα κουπόνια pdf αλλά δεν με αφήνει γιατί πρέπει να τα τυπώσω σε φυσικό εκτυπωτή. και τα έστειλα στον εκτυπωτή ο οποίο δεν έχει και μελάνι και τώρα κόλησαν στην ουρά. Είτε ακυρώσω την εκτύπωση είτε όχι δεν μπορώ να ξαναστείλω εκτύπωση. Γιαυτό ρωτούσα μήπως γινόταν να έστελνα το αρχείο που ήδη πήγαινε προς τον εκτυπωτή στον εικονικό εκτυπωτή για να το κάνω pdf. Αλλά μάλλον δεν γίνεται...
mary Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Α καταλαβα σε τι αναφερεσαι! Για το "εκτυπωση σε αρχειο" μην εισαι τοσο σιγουρος οτι ΔΕ θα δουλεψει. Αφηνουν μια φορά την εκτυπωση σε φυσικο εκτυπωτη, για την αλλη επιλογη δε ξερω και δεν εχω δοκιμασει. Οπως και να χει, αφου εχεις ξεμεινει απο μελανια θα την ακυρωσεις, τοτε κανε μια δοκιμη για το εκτυπωση σε αρχειο. Αν ουτε παλι, ε κανε βρε εναν ακομα λογαριασμο με ονομα μαμα/μπαμπα κλπ και τα εκτυπωνεις απο εκει!
Giorgos3924 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Θα δω τι μπορώ να κάνω. Και να φανταστώ δεν γίνεται να μεταφέρω το αρχείο από την ουρά εκτύπωσης του ενός, σε άλλον εκτυπωτή σωστά; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα