mastor10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 ουτε εγω βρισκω κατι παρομοιο στο νετ οποτε ειμαστε μονοι μας σε αυτο το μονο που μπορω να φανταστω οτι θα μπορουσε να δουλεψει, αφου δεν δουλευουν οι αλλαγες στις απεγκαταστασεις απενεργοποιησεις, ειναι το bridge ή η να το βαλει σε αλλη θυρα usb ή μια extreme περιπτωση να απενεργοποησει-απεγκαταστησει ολες τις συνδεσεις και να βαζει μετα μια μια αυτες που χρειαζεται, πρωτα δλδ το στικακι και μετα το λαν
dimuscrossfire Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 μπορείς να μας πεις ποια windows έχεις?φαντάζομαι τα xp.drivers είπαμε πως έχεις περάσει για το wifi?
crazydaffy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Παιδιά ευχαριστώ πολύ που ασχολείστε!! Καταρχήν είναι win 7. Απεγκατέστησα την επιλογή Προσαρμογέας δικτύου Broadcom 802.11g , έκανα restart , όταν άνοιξε μου το ξαναεγκατέστησε. Μετά πήγα πάλι στους προσαρμογείς δικτύου και ήταν σαν πρώτα. Τέλος έκανα δεξί κλικ απενεργοποίηση και πήγα στο φλασάκι να μπώ και για άλλη μια φορά μου έβγαλε το μήνυμα "Αποτυχία αλλαγής του ασύρματου adapter δικτύου". μπορείς να μας πεις ποια windows έχεις?φαντάζομαι τα xp.drivers είπαμε πως έχεις περάσει για το wifi? ναι έχω κανονικά drivers. To ασυρματο δούλευε κανονικά και όταν μια μέρα τον άνοιξα δεν έβρισκε κανένα δίκτυο.
shodan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Αν μπεις στα windows σε ασφαλή λειτουργία με δυνατότητα δικτύωσης παλι δεν βλέπει ασύρματο δίκτυο; Μπορείς ίσως να εκκινησεις και με ενα live cd Linux, fedora πχ για να δεις αν όντως υπάρχει θέμα με τον προσαρμογεα; Αν δεν κάνω λάθος τα Lenovo έχουν ενα δικό τους προγραμματακι που διαχειρίζονται τις συνδέσεις, μήπως κάτι πατησες κατα λάθος; Sent from my iPhone using Insomnia
magdalhnh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 crazydaffy, δεν κάνεις και μια επαναφορά σε προηγούμενη χρονική στιγμή μήπως έτσι λυθούν όλα? Πηγαινε μια εβδομάδα πριν, αν μπορείς.
crazydaffy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Παιδιά το επίπεδό των γνώσεών μου δεν φτάνουν μέχρι το τελευταίο σας post. Μάλλον θα το πάω για κάνα format να τελειώνω. Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!
magdalhnh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Ανοιξε την Επαναφορά Συστήματος, κάνοντας κλικ στο κουμπί Έναρξη. Στο πλαίσιο αναζήτησης, πληκτρολογησε Επαναφορά Συστήματος και, στη συνέχεια, στη λίστα αποτελεσμάτων, κάνε κλικ στην επιλογή Επαναφορά Συστήματος. Αν ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογησε τον κωδικό πρόσβασης. Ακολουθησε τα βήματα στον οδηγό, για να επιλεξεις ένα σημείο επαναφοράς και να επαναφέρεις τον υπολογιστή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα