mastor10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 κανε καλυτερα το δευτερο που ειπα "OH BOY!! That was it. My jumper settings were set as Cable Select, which selected it as Primary Slave instead of Master. After switching the jumper settings, BINGO... works first try." http://www.theeldergeek.com/forum/index.php?showtopic=13837
Martin Levon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 θα δοκιμάσω και με το jumper να δω τι γίνετε αν βρω κανένα στο σπίτι βασικά... Απο οτι διάβασα και αυτός το ίδιο πρόβλημα είχε οπότε αξίζει να το δοκιμάσω... Άλλα που έχω το jumper ΟΕΟ???
mastor10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 α δν εχει? ψαξε μηπως βρεις κανενα γιατι το να τα βραχυκυκλώσεις σκετα ειναι λιγο risky
Martin Levon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 βασικά από ότι είδα πάνω στο σκληρό το Μάστερ το έχει χωρίς jumper και το sleve το έχει με jumper...
mastor10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 βγαλε το jumper απο το slave και βαλε το στο μαστερ
Martin Levon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 δεν έχει καθόλου jumper απλά το έχει σαν σχέδιο πάνω στο σκληρό...
mastor10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 οκ, βρες κανενα jumper να το κανεις αυτο και βλεπουμε
Foker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μπουταρε με το cd win xp, στην πρωτη οθονη πατα "R", να μπεις recovery console. Γραψε ... format c: /fs:NTFS Πατα enter. Αστο να κανει φορματ τον δισκο και οταν τελειωσει κλεισε το pc. Ανοιξε το και δες αν μπορεις να κανεις εγκατασταση τα win xp. Στο pc θα εχεις συνδεσει μονο αυτον τον δισκο.
Martin Levon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Καλημέρα... Δεν έχει κάπου να πατήσω ''R'' Όταν βάζω το CD Το πρώτο πράγμα που μου λέει να πατήσω είναι το F6 η F2 Αν κατάλαβα καλά αυτό που είπες.
Foker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Καλημέρα... Δεν έχει κάπου να πατήσω ''R'' Όταν βάζω το CD Το πρώτο πράγμα που μου λέει να πατήσω είναι το F6 η F2 Αν κατάλαβα καλά αυτό που είπες. Καποια στιγμη σταματαει η εγκατασταση και αν δεν πατησεις καποιο πληκτρο δεν συνεχιζει, εκει θα πατησεις "R".
Martin Levon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Hmmm Να σου πω την αλήθεια εμένα δεν μου βγάζει κάτι τέτοιο.... Μόνο Αυτές της επιλογές που έχει στην φώτο...
Foker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Εχεις γνησιο cd ? Βρες απο καπου win xp sp3 cd εγκαταστασης. Αν δεν βρεις cd, δοκιμασε στην οθονη που βλεπεις, να δημιουργησεις ενα partition, και σε αυτο να κανεις εγκατασταση τα windows.
dimuscrossfire Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 λέω εγώ τώρα...το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείς είναι usb ή ps2?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα