KnightRider1996 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Είχα λίγα προβληματάκια με την μητρική μου από τότε που μου καικε η κάρτα γραφικών μου ... Καλύτερα δεν θα ήταν να την πήγαινα στο πλαίσιο για να μου πουν εκεί τι έχει και για το deep sleep mode και για το τωρινό ;; :-/
dimuscrossfire Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 δοκίμασε να αλλάξεις μια μπαταρία στην μητρική..μπορεί να τα έχει παίξει αν λες ότι σου μηδενίζει την ώρα και την ημερομηνία χωρίς να την βγάλεις.η μπαταρία είναι που κρατάει ώρα και ημερομηνία σταθερά
KnightRider1996 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Αν δεν δουλέψει ούτε αυτό την πάω πίσω μετά έτσι ; :-P
zapermania Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Εάν έχεις εγγύηση και γενικά βλέπεις ότι σου κάνει νερά την πας χωρίς 2η κουβέντα.Το θέμα είναι,εάν φταίει η μητρική ή έκανες εσύ κάποια ρύθμιση και γίνεται όλο αυτό.Το λεω αυτό επειδή είδα και το άλλο θέμα που έχεις κάνει για να κλοκάρεις τον επεξεργατή σου και με ρεύματα κλπ.Παίζει εκεί να έγινε καμία πατάτα.
KnightRider1996 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δεν έχω πειράξει τίποτα ακόμα και αν δεν βρω τι φτεει δεν πειράζω τίποτα
KnightRider1996 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Παίδες δεν ξέρω τι έπαθε αλλά σήμερα που τον άνοιξα μια χαρά όλα κανονικά ποστ και clockάρα και το CPU μου στα 3.7
rfc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δες μια και τα καλωδια ρευματος ξεκουμπωμα-κουμπωμα καθως και να καθαρισεις τα slots απο τις μνημες. Κανα beep ακους οταν δε ποσταρει?
alex89 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Αυτό με την μπαταρία το δοκίμασα αλλά μου φαίνεται κουφό να ποστάρει μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ... Ακόμα κάτι που πρόσεξα και ξέχασα να το γράψω στην αρχή είναι ότι μόλις ανοίξαν να τα Windows τα Ρολόγια και η ημερομηνία είχαν μηδενιστει... Μπορεί να υπάρχει θέμα με τη μητρική. Δες προσεκτικά μήπως κάποιος πυκνωτής είναι φουσκωμένος ή σκασμένος
KnightRider1996 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Οχι ουτως η αλλως το μηχανιμα δεν κανει κανεναν θορυβο οταν ποσταρει !! Αλλα οπως και ναχει τωρα μια χαρα μου φαινεται ! Ανεβασα κιαλλο το CPU στα 4.03 και ειμαι μια χαρα ! αλλα εχω μια απορια για το overclock που εκανα ! Οποιος εχει ορεξη και ξερει απο αυτα ας παει λιγακι στο ποστ μπασ και ξερει για να με βοηθισει !! Ευχαριστω πολυ ολους σας !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα