Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα λίγα προβληματάκια με την μητρική μου από τότε που μου καικε η κάρτα γραφικών μου ... Καλύτερα δεν θα ήταν να την πήγαινα στο πλαίσιο για να μου πουν εκεί τι έχει και για το deep sleep mode και για το τωρινό ;; :-/

Δημοσ.

δοκίμασε να αλλάξεις μια μπαταρία στην μητρική..μπορεί να τα έχει παίξει αν λες ότι σου μηδενίζει την ώρα και την ημερομηνία χωρίς να την βγάλεις.η μπαταρία είναι που κρατάει ώρα και ημερομηνία σταθερά

Δημοσ.

Εάν έχεις εγγύηση και γενικά βλέπεις ότι σου κάνει νερά την πας χωρίς 2η κουβέντα.Το θέμα είναι,εάν φταίει η μητρική ή έκανες εσύ κάποια ρύθμιση και γίνεται όλο αυτό.Το λεω αυτό επειδή είδα και το άλλο θέμα που έχεις κάνει για να κλοκάρεις τον επεξεργατή σου και με ρεύματα κλπ.Παίζει εκεί να έγινε καμία πατάτα.

Δημοσ.

Δες μια και τα καλωδια ρευματος ξεκουμπωμα-κουμπωμα καθως και να καθαρισεις τα slots απο τις μνημες. Κανα beep ακους οταν δε ποσταρει?

Δημοσ.

Αυτό με την μπαταρία το δοκίμασα αλλά μου φαίνεται κουφό να ποστάρει μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ... Ακόμα κάτι που πρόσεξα και ξέχασα να το γράψω στην αρχή είναι ότι μόλις ανοίξαν να τα Windows τα Ρολόγια και η ημερομηνία είχαν μηδενιστει...

Μπορεί να υπάρχει θέμα με τη μητρική. Δες προσεκτικά μήπως κάποιος πυκνωτής είναι φουσκωμένος ή σκασμένος

Δημοσ.

Οχι ουτως η αλλως το μηχανιμα δεν κανει κανεναν θορυβο οταν ποσταρει !! Αλλα οπως και ναχει τωρα μια χαρα μου φαινεται ! Ανεβασα κιαλλο το CPU στα 4.03 και ειμαι μια χαρα ! αλλα εχω μια απορια για το overclock που εκανα ! Οποιος εχει ορεξη και ξερει απο αυτα ας παει λιγακι στο ποστ μπασ και ξερει για να με βοηθισει !! Ευχαριστω πολυ ολους σας ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...