Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια σημερα το μεσημερι πηγα να ανοιξω το Pc ουτε Post ουτε τιποτα ! Μετα απο λιγο που ειχα το Pc νοιχτο μου βγαζει μια χαρα ποστ και ανοιγει κανονικα ! Μετα του κανω μια επανεκιννηση παλι τα ιδια.  Εκανα reset στα cmos με το jumper καμια αλλαγη ! Ξερετε τι μπορει να φτεει ? 

Δημοσ.

Οχι αλλα δεν νομιζω να ειμαι ΤΟΣΟ γκαντεμης πια που να μου χαλασε το gpu μεσα σε λιγοτερο απο μισο μηνα !! ολοκαινουργια ειναι η καρτα !! Και επιπλεων οταν μπαινω στα windows κανονικα και παιζω κανα βαρυ παιχνιδι η καρτα παει το πολυ στους 55 με 60 βαθμους !! 

Δημοσ.

Αν έχεις όρεξη στήσε το συστημα εκτός κουτιου να δούμε πως συμπεριφέρεται... αν κανει παλι τα ίδια και είσαι πια τοσο σιγουρος ότι δεν φταίει η καρτα εξ επαγωγής ξερεις που καταλήγουμε ετσι?

Επισης καλου κακου... αν καταφερεις να εκιννήσεις το σύστημα τρεξε πολύωρο memtest για να σιγουρευτούμε για τις μνήμες!

Δημοσ.

αυτό στό έκανε ξαφνικά;;αποστάτες έχει η μητρική σου?

κοίταξε λίγο τα κάλωδια μήν έχει κανένα φύγει από τήν θέση του.

Δημοσ.

Οταν λες οτι δεν κάνει τίποτα εννοείς εντελώς τίποτα ?

Αν δεν κάνει εντελός τίποτα μπορεί να ειναι κάτι απλό.

1ον : To κουμπί on/off του πύργου σου δεν λειτουργει σωστά, οπότε σε αυτη την περίπτσωση το βρίσκεις και καθαρίζεις τις επαφές.

2ον : Μπορεί οι επαφές που καταλήγουν απο το κουμπί του πύργου σου στην μητρική να εχουν κουνηθεί,

Και για τις δυο πιο πάνω περιπτώσεις :

βγάλε τα καλωδιάκια απο τα τζαμπεράκια της μητρικής και βραχυκύκλωσέ τα με ενα κατσαβίδι ή μεταλικό αντικείμενο και δες αν μπουτάρει (με τον ιδιο τρόπο μπορείς και να τον σβήνεις). Αν μπουτάρει κάθε φορά που τα βραχυκυκλώνεις πάει να πει οτι πολύ απλά  δεν κάνουν καλή επαφη ενα απο τα δυο παραπάνω.

Δεν ειναι πάντα μεγάλη η ζημιά οταν δεν ανάβει ενας υπολογιστής.

Δημοσ.

πως γίνεται να φταίει το κουμπί όταν το παιδί λέει ότι κάνει επανεκκίνηση και δεν ποστάρει?δεν σας καταλαβαίνω

φίλε knightrider1996 μην βάλεις κανα κατσαβίδι και βραχυκυκλώσει τίποτε άλλο και κλαις την μητρική σου..μην το κάνεις καν.

υπάρχουν και jumperakia  για μεγαλύτερη ασφάλεια.

κλείσε το τροφοδοτικό σου και βγάλε την μπαταρία του bios για κανά 5 λεπτο.

Δημοσ.

Επίσης βγάλε ότι external συσκευή έχεις πάνω και άσε μόνο τα απαραίτητα (cpu,mobo,psu,hdd) για να λειτουργήσει το pc.Είχα ακριβως το ίδιο πρόβλημα και έφταιγε ένα καμένο optical drive.

Δημοσ.

Αυτό με την μπαταρία το δοκίμασα αλλά μου φαίνεται κουφό να ποστάρει μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ... Ακόμα κάτι που πρόσεξα και ξέχασα να το γράψω στην αρχή είναι ότι μόλις ανοίξαν να τα Windows τα Ρολόγια και η ημερομηνία είχαν μηδενιστει...

Δημοσ.

Επίσης βγάλε ότι external συσκευή έχεις πάνω και άσε μόνο τα απαραίτητα (cpu,mobo,psu,hdd) για να λειτουργήσει το pc.Είχα ακριβως το ίδιο πρόβλημα και έφταιγε ένα καμένο optical drive.

Και εκτός από αυτό δοκίμασε bios update και πες μας.

Δημοσ.

Παιδιά τα bios τα είχα κάνει update γιατί είχε μπει το lan σε deep sleep mode (και πάλι δεν κατάφερα τίποτα) και έχω κακίες εμπιριες γιατί μετά το optical που έχει πάνω η mobo δεν μου έβγαζε επιλογή για 5.1 ήχο και του εκανα μετά downgrade με το πρόγραμμα της gigabyte ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...