Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά αγόρασα την vapor-x απο amazon.co.uk και φυσικά η κάρτα τα σπάει... ευχαριστώ για την βοήθεια παίδες :)

Παίζουν πολύ οι vapor-x στο forum.Καλοδούλευτη.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ίσως η σκόνη που βλέπεις να είναι από εκείνη τη συγκεκριμένη περιοχή που ανέφερα, η οποία είναι πάρα πολύ περιορισμένη.

θα ήταν πολύ ενδιαφέρον όταν με το καλό την απεγκαταστήσεις προς πώληση να βγάλεις φώτο και να κάνουμε καμιά σύγκριση.

Πάντως την 5850 που είχα στο ίδιο κουτί και την οποία είχα πουλήσει στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, το ανεμιστήρι είχε πηγμένη σκόνη επάνω του.

ειχε μαζεψει πραμα.. και αυτα που βλεπεις δεν ειναι ολα :P

εδω ειμαι στη μεση του ξεσκονισματος , μη τη παω στον αλλο με αυτα τα κουβαρια :P 

τα haf ειναι εγγυηση για σκονη :lol:

αντε να φυγει σημερα να βαλω μπρος την 7αρα 

IMG_20130327_134518_zps0ff286f0.jpg

Δημοσ.

Ναι για τις Sapphire αναφερομουν που μαζι με την Gigabyte ειναι η καλυτερες ολοκληρωμενες υλοποιησεις μιας 7950.. Και στην τελικη τιμη,αυτη η MSI θα σου βγει στα 295Ε οποτε καλυτερα να παρεις με τοσα μια Gigabyte απο εδω που τοσο εχει right now...

• Like 2
Δημοσ.

ειχε μαζεψει πραμα.. και αυτα που βλεπεις δεν ειναι ολα :P

εδω ειμαι στη μεση του ξεσκονισματος , μη τη παω στον αλλο με αυτα τα κουβαρια :P

τα haf ειναι εγγυηση για σκονη :lol:

αντε να φυγει σημερα να βαλω μπρος την 7αρα 

IMG_20130327_134518_zps0ff286f0.jpg

Με πόσο καιρό λειτουργίας σου έγινε έτσι? Και μου είπες ότι την καθαρίζεις κιόλας...... Εγώ δεν χρειάστηκε να τις καθαρίσω ποτέ.

Εφόσον έχουμε τις ίδιες κάρτες, στάνταρ η διαφορά είναι θέμα κουτιού, φιλτραρίσματος του αέρα.....και σκόνης στο σπίτι. Πόσο συχνά βάζεις ηλεκτρική σκούπα? :P

PS: στο πλευρό του κουτιού, μαζί με το crossfire και τον ανεμιστήρα εισαγωγής αέρα, έβαλα και από τούτα:

ms3ibzJ3l3sK7e61wsNygZQ.jpgΜάλλον αυτά κάνουν τη δουλειά......

Δημοσ.

2 χρονια και κατι πλην κανα 7μηνο λογω φανταρικου που δεν ημουν σπιτι ή δεν ειχα χρονο 

νταξει οσο και να καθαριζα αν δε την εβγαζα τελειως να τη φυσηξω απο παντου  100% καλη δουλεια δε μπορουσε να γινει και η αληθεια ειναι οτι δε την εβγαζα στα τυπικα ξεσκονισματα μου 

απλα το εχω δει και σε αλλα haf χωρις φιλτρα  το ιδιο φαινομενο , δροσιζονται καλυτερα απο ολα τα αλλα αλλα μαζευουν τα κερατα τους 

φιλος μου με γατα σε 932 εβγαλε πριν λιγο καιρο μια τεραστια μπαλα απο τις τριχες του γατιου :P

καλα ακουγονται τα φιλτρα, ομως θα μειωσουν την αποδοση :P

απλα θα πρεπει να ριχνω πιο συχνο ξεσκονισμα , αλλα οπως εχω συμπαιρανει και με αλλους οση σκονη και να μαζευτει επικινδυνες θερμοκρασιες δε προκειται να δουμε, αρα το κανουμε κυριως για αισθητικους λογους το καθαρισμα σε αυτα τα κουτια και φαση οσα βλεπει η πεθερα 

ασε που περα απο επιπλεον εξοδο τα φιλτρα φοβαμαι οτι θα ανεβασουν και το θορυβο πρωτον λογω αυξημενης αντιστασης και  γιατι αυτη τη στιγμη ο αερας ρεει με ενα ρυθμο "οριακο" αν κλεισω οποιαδηποτε τρυπα απο τις πολλες που εχει οι αλλοι ανεμιστηρες στις αλλες τρυπες ζοριζονται 

Δημοσ.

Εγώ σε όλες τις εισαγωγές αέρα έχω φίλτρα. Πέρα από αυτά που έβαλα μόνος μου στο πλευρό, στο μπροστινό τμήμα του κουτιού έχει από μόνο του φίλτρα σε όλες τις θέσεις ανεμιστήρα.

Όπως και να 'χει, καθότι είναι πολύ φθηνά, μπορείς να βάλεις κανένα και να κάνεις τις συγκρίσεις σου. Σίγουρα μειώνεται σε κάποιο βαθμό η εισαγωγή του αέρα, αλλά είδες τα αποτελέσματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...