Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης στο γαλλικό, λέει οτι κάνει shipping μόνο Metropolitan France, Monaco, Belgium, Luxembourg & Switzerland.

Ελλάδα δεν βλέπω... 

Εκει εχει δωρεαν μεταφορικα απλως

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Amazon.fr και 7950 vapor-x ανεπιφυλακτα ειμαι ο φιλος του nick που αγορασα την 7950 vapor-x τρομερι υλοποιηση ειμαι πολυ εφχαριστιμενος εχω τοπικ που εχω βαρεσει 37.8 fps σε  heaven 4.0 με αθλιο κουτι 64 βαθμους full load.η καρτα ηρθε μεσα σε 1,5 μερα απροβληματιστη με δωρο τα games (το crysis3 exei 60euro).

Δημοσ.

Να εχεις υποψη στο μυαλο σου οτι vapor x δεν εχει block για υδροψυξη παρα μονο τα universal αν θες κανεις στο μελλον. Τωρα ως κατοχος δυο 7950 saphire dual x μπορω να σου πω οτι και αθορυβες και o/c μπορεις και πανω απο ολα κρυες.Το μονο κακο ειναι οτι το pcb ειναι γαλαζιο χαθηκε ενα μαυρο η ενα backplate....

Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Kαι εγώ κάτοχος της Sapphire 7970 Vapor-x GHz edition και επίσης δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος.

Αθόρυβη η κάρτα και πάρα πολύ καλές θερμοκρασίες. Πάνω από 60 βαθμούς δεν πήγε ακόμα και στα benchmarks.

Επίσης σημειώνω ότι εντυπωσιάστηκα από τις Sapphire 6950 που είχα μέχρι τώρα για 2 χρόνια και έχουν παρόμοιο σύστημα ανεμιστήρα, το οποίο υποτίθεται κρατά μακριά τις σκόνες.

8704f7fc_sapphire-hd-6950-1.jpeg

Σημειώνω ότι μετά από 2 χρόνια καθημερινής λειτουργίας, δεν υπάρχει ούτε δείγμα σκόνης στον ανεμιστήρα, αλλά ούτε και στην ψύκτρα.

• Like 1
Δημοσ.

εγω φιλε πανθηρα εχω φυσικα σκονες (λογω κουτιου) και ενω ειμαι ικανοποιημενος απο την 6950 (ειδικα σε σχεση με στοκ ψυξη) εντυπωσιασμενος δεν ειμαι σε καμια περιπτωση 

συμπαθω τη sapphire , μου αρεσει πολυ που στις συσκευασιες της εχει πολλα καλουδια, ομως την επομενη φορα που ελπιζω να ειναι συντομα δε θα ψωνισω απο αυτους

με χαλανε και τα 2 χρονια εγγυησης γιατι ειναι πολυ λιγα.. αλλο να πουλας στο 3ο χρονο που αλλαζουμε πολλοι συχνα τις καρτες μας εχοντας εγγυηση και αλλο χωρις.. 

Δημοσ.

φιλε qsis δεν σκέφτονται όλοι έτσι γιατί άμα ήταν έτσι θα έπαιρναν όλοι gigabyte..και επίσης η εμφάνιση είναι για πέταμα, άλλο να βλέπεις την vapor-x που είναι τούμπανο και άλλο την gigabyte με τα 3 κλασσικά ανεμιστήρια :-)

Δημοσ.

φιλε qsis δεν σκέφτονται όλοι έτσι γιατί άμα ήταν έτσι θα έπαιρναν όλοι gigabyte..και επίσης η εμφάνιση είναι για πέταμα, άλλο να βλέπεις την vapor-x που είναι τούμπανο και άλλο την gigabyte με τα 3 κλασσικά ανεμιστήρια :-)

τι ακριβως βλεπεις απο τη καρτα γραφικων ; 

καλα εγω πες δε βλεπω ετσι κι αλλιως μεσα τι γινεται γιατι εχω ενα μεγαλο κοκκινο ανεμιστηρι στο πλαινο καπακι  , αλλα και αν εχεις παραθυρο ή αν ανοιξεις το κουτι ειδικα αν στεκεσαι ψηλα,  βλεπεις κυριως το pcb 

η σουπερ ντουπερ ψυκτρα ειναι απο κατω και δε φαινεται καθολου 

εγω ειχα ξεχασει πώς ειναι και θυμηθηκα απο τον πανθηρα που εβαλε τη φωτο :lol:

• Like 1
Δημοσ.

μα άμα απο πάνω έχεις γυμνό pcb για ποια ομορφιά μιλάμε; μονο το χρώμα άντε να σε απασχολήσει

Δημοσ.

εγω φιλε πανθηρα εχω φυσικα σκονες (λογω κουτιου) και ενω ειμαι ικανοποιημενος απο την 6950 (ειδικα σε σχεση με στοκ ψυξη) εντυπωσιασμενος δεν ειμαι σε καμια περιπτωση 

To δικό μου το κουτί μαζεύει επίσης πάρα πολύ σκόνη. Επίσης το ανεμιστήρι που φυσά επάνω στις κάρτες γραφικών είναι γεμάτο πηγμένη σκόνη στα πτερύγια.

Οι κάρτες, πέρα από ένα πολύ λεπτό στρώμα ψιλής σκόνης στη πίσω πλευρά που είναι φαίνεται το PCB, δεν έχουν δείγμα σκόνης στο σύστημα ψύξης, πέρα από ένα πολύ συγκεκριμένο μικρό σημείο περιμετρικά του ανεμιστήρα. Προσωπικά έπαθα πλάκα.

Έχω βγάλει φώτος για την αγγελία, δώστε λίγο χρόνο να τις ανεβάσω. Υπόψην, δεν χρειάστηκε να κάνω τον οποιοδήποτε καθαρισμό, αλλά ούτε και ρίσκαρα να αφαιρέσω τη ψιλή σκόνη από το PCB.

Update:

Φώτο ακριβώς πρίν την απεγκατάσταση. Θα παρατηρήσετε τη λεπτή σκόνη στο πίσω μέρος των καρτών. Η σκόνη δεν είναι τόσο έντονη, απλά φεγγίζει από το φλάς.

P1060623_zps66c35122.jpg

και εδώ η μία από τις 2 κάρτες αμέσως μετά την απεγκατάσταση. Αν κάνετε ζούμ θα δείτε συσσώρευση σκόνης σε μία μικρή περιοχή δεξιά και αριστερά του ανεμιστήρα, αλλά η περιοχή είναι πάρα πολύ περιορισμένη και επιφανειακή. Η ψύκτρα είναι ουσιαστικά πεντακάθαρη. To ίδιο και ο ανεμιστήρας.

P1060625_zps823c8e22.jpg

Μιλάμε παιδιά για κάρτες που δούλευαν ασταμάτητα 2 χρόνια.

Δημοσ.

δεν το χω κοιταξει τοσο λεπτομερως(θα το κοιταξω συντομα που θα τη βγαλω στο σφυρι) , ομως καθε φορα που φυσαω να καθαρισω ολο και κατι βγαινει απο κει μεσα :P 

Δημοσ.

Ίσως η σκόνη που βλέπεις να είναι από εκείνη τη συγκεκριμένη περιοχή που ανέφερα, η οποία είναι πάρα πολύ περιορισμένη.

θα ήταν πολύ ενδιαφέρον όταν με το καλό την απεγκαταστήσεις προς πώληση να βγάλεις φώτο και να κάνουμε καμιά σύγκριση.

Πάντως την 5850 που είχα στο ίδιο κουτί και την οποία είχα πουλήσει στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, το ανεμιστήρι είχε πηγμένη σκόνη επάνω του.

Δημοσ.

link us το τοπικ να τσεκαρουμε και εμεις

Amazon.fr και 7950 vapor-x ανεπιφυλακτα ειμαι ο φιλος του nick που αγορασα την 7950 vapor-x τρομερι υλοποιηση ειμαι πολυ εφχαριστιμενος εχω τοπικ που εχω βαρεσει 37.8 fps σε  heaven 4.0 με αθλιο κουτι 64 βαθμους full load.η καρτα ηρθε μεσα σε 1,5 μερα απροβληματιστη με δωρο τα games (το crysis3 exei 60euro).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...