balander10 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Kαλησπέρα παιδιά. Λίγο πριν τις γιορτές είχα αγοράσει την http://www.skroutz.gr/s/1948841/Samsung-UE46EH6030W.html Επιχειρώ να τη συνδέσω με ένα παλιό home cinema που είχα συγκεκριμένα αυτό http://www.ebay.com/itm/Sony-DAV-DZ100-5-1-Channel-Home-Theater-System-Made-Japan-AWESOME-SOUND-Clean-/251232991374?pt=Home_Theater_in_a_Box&hash=item3a7ea7388e http://esupport.sony.com/US/p/model-home.pl?mdl=HCDDZ100&template_id=1®ion_id=1&tab=manuals#/manualsTab Το πρόβλημα που έχω είναι πως αν και το έχω ρυθμισμένο σε λειτουργία TV και έχω ήχο από την τηλεόραση στα ηχεία δεν έχω καθόλου ήχο από το media player της Samsung κοινώς είναι άχρηστο για ταινίες κλπ για την ώρα. Δοκίμασα λίγο τις ρυθμίσεις αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω?
rastafari Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Καταρχήν το surround σου έχει μόνο μια είσοδο για ήχο video/sat . . . Έχεις συνδέσει εκεί rca από κάποιο out της tv για να έχεις ήχο ??? Δοκίμασες να αλλάξεις από τις ρυθμίσεις το format ήχου του media player(αν έχεις τέτοια επιλογή)?? Δοκίμασες 2-3 διαφορετικά βιντεάκια ή εστω ενα mp3 και οταν λες οτι δεν έχεις ηχο από το home cinema από τα ηχεία της tv έχεις κανονικά ??
balander10 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 μονο scart εχω μεταξύ ενισχυτή/dvd player και tv αυτή τη στιγμη. Δοκίμασα διαφορετικά αρχεία αλλά δεν έχω ήχο γα κανένα από το meda player της TV. Το φορματ ήχου αλλάζει πάει DTS dolby κλπ αλλά ακόμα και αν τρέχω αρχεία που τα έχουν δεν έχω ήχο. TV σήμα δουλεύει κανονκά έχω ήχο από τα 2 μπροστά ηχεία πλανά και το woofer
rastafari Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δοκίμασες να συνδέσεις στο input(rca) που έχει το home cinema ??
balander10 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 μονο scart θύρα έχει το home cinema. μήπως λες να δοκμάσω scart στο home cinema και rca στην TV? στην παλιά τηλεόραση πήγαινε απευθείας από scart σε scart θα πρέπει να πάρω άλλο καλώδιο αν είναι να δοκιμάσω από scart (home cinema) σε αυτό με τα χρωματιστά (TV)
rastafari Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 To home cinema τουλάχιστον το μοντέλο που δείχνεις στο 1ο post έχει μια rca είσοδο video/sat ! ! Eκεί συνδεσε από μια έξοδο της tv . . . Aν η tv δεν έχει εξόδους δοκίμασε με ανταπτορακι scart με in/out (κάτι σαν αυτό εδώ δλδ http://www.ipshop.gr/product-id-30169.html )
balander10 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 αυτό το home cinema εχω οι έξοδοι που έχω από πίσω είναι λάθος όμως δεν έχω τίποτα πέραν από scart δεν ξέρω γιατί έχεις δίκιο είδα και εγώ τη φωτό. δεν υπάρχει το πράγμα που δείχνει ίσως στη φωτό είναι μοντέλο επόμενης χρονιάς. Το δικό μου home cinema (ακριβώς το ίδιο της φωτό αν εξαιρέσεις το πίσω μέρος) από πίσω έχει τις υποδοχές για τα ηχεία woofer κλπ και ένα scart στη δεξιά πλευρά τίποτα άλλο. Αν αγοράσω ένα scart σε rca καλώδιο και πάω από το scart του home cinema όχι στη θύρα scart αλλά στις rca της TV λογικά το ίδιο δε θα είναι?
rastafari Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Από την tv θες output!! O μόνος τρόπος για να πάρεις out αν δεν έχει κάτι σε rca κτλ η tv είναι το scart. . . Tα rca που έχει η tv σου λογικά είναι input(δεν μας κάνουν δλδ) !! Το scart που χρησιμοποιείς έχει όλα τα ποδαράκια ??
balander10 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 ναι τα έχει όλα. μάλλον είμαι για καινούργιο ενισχυτή μου φαίνεται θα κρατήσω τα παλιά ηχεία. απλά μου κάνει εντύπωση που από τηλεοπτικά προγράμματα έχω ήχο στα ηχεία.
rastafari Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Αν σίγουρα δεν είναι θέμα συνδέσεων που έτσι δείχνει από την αρχή έχει να κάνει με το format του ήχου που βγαίνει από το media player . . . Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις του . . .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα