παπαδακης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 καλημερα παιδιά. θελω να κανω μια ταινιοθήκη και θέλω να μετατρέψω οτι κασσέτες VHS έχω σε DVD. έκανα capture την ταινία μου με τη βοήθεια μιας κάρτας κωδικοποίησης που έχω (Canopus). στη συνέχεια πήγα στο Premiere 6.5,έκανα import το AVI αρχείο που έβγαλα από το Capture και πήγα να κάνω Export Timeline και επέλεξα το Adobe MPEG Encoder που έχει διάφορες επιλογές για το Export. Επέλεξα από εκεί να μου βγάλει το DVD και αφού το άφησα 3 ολόκληρες ώρες, μου έβγαλε ένα αρχείο *.m2v που είναι η ταινία μου και ένα *.wav που είναι ο ήχος μου. πήγα μετά στο nero 5.5.10 που έχω και επέλεξα να μου κάψει το DVD. επέλεξα το DVD VIDEO και δεν πείραξα τίποτε άλλο. μου βγάζει 2 φακέλους μέσα στο project ένα που το λένε Audio_TS που βάζεις πρπφανώς το wav και έναν που λέει Video_Ts που βάζεις προφανώς το *.m2v. βάζω το wav ωραία και καλά και όταν όμως πάω να βάλω μέσα στο φάκελο το *.m2v, μου βγάζει το εξής μήνυμα : "the file "dsff*.m2v" is larger than 2 GB and therefore cannot be stored in an ISO file System. Please Use the UDF file System to write such large files". πήγα να χρησιμοποιήσω το UDF αλλά δεν υπάρχει επιλογή για εγγραφή ταινίας. Κάνω κάτι λάθος από την αρχή? Τι να αλλάξω? Please HELP!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.