Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τώρα το πας σε συζήτηση "πόσο θα είναι η τιμή του μετά από Χ μήνες"

εγώ είπα το απλό ότι mid-range & 400 euro = κοροιδία... (όταν Flagship κάνει 300/350) γι όλα τα αντίστοιχα mid-range όχι μόνο αυτό.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πολύ όμορφα smartphone απο την SONY .. αν σκεφτούμαι τα εξαιρετικά ΙΟΝ και xperia T πιστευώ οτι θα πάρει μεγάλο κομμάτι της πίτας με αυτα τα κινητά.. Το iphonaki βλέπω να μετράει μέρες..

Δημοσ.

<p>τώρα το πας σε συζήτηση "πόσο θα είναι η τιμή του μετά από Χ μήνες"</p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>εγώ είπα το απλό ότι mid-range & 400 euro = κοροιδία... (όταν Flagship κάνει 300/350) γι όλα τα αντίστοιχα mid-range όχι μόνο αυτό.</p>

Μα και το flagship κάνει 300-350€ μετά από x μήνες. Και μη μου πεις για το Nexus που κοστίζει 300€ σε 5 χώρες... Εγώ περιμένω πως και πως να βγει το S4 για να πάρω το S3 στα 350€. Το καλό με την ποικιλία στο android είναι αυτό: Η μείωση της τιμής όσο περνάνε οι μήνες.

Για την ποιότητα κατασκευής και την οθόνη του μόνο, η entry price είναι φυσιολογική. Σε 3 μήνες θα είναι πολύ καλή.

• Like 1
Δημοσ.

γιατί να μην πω? entry price είναι.δεν θέλεις έτσι? οκ πάμε και στο σενάριο που το αγοράζεις εντός, κι επίσης όχι από Skroutz. 470ευρω στην WIND , δηλαδή στο χειρότερο σενάριο.  που ακόμα κι έτσι είναι αδικαιολόγητη τιμή του mid-range

αν πιστεύεις πως τόσα λεφτά για όντως mid-range συσκευή είναι καλά,πάσο. εγώ το θεωρώ κοροιδία στην μάπα.

Δημοσ.

Κλάψτε λίγο ακόμα για τις τιμές.. Μπορείτε. βλέπετε άλλα και άλλα πλαστίκά εκτρώματα να βγαίνουν σε 300-400 ευρώ κ με μικρότερη οθόνη και σας πείραξε το συγκεκριμένο που από ποιότητα κατασκευής και σχεδιαστικά είναι έργο τέχνης; που στην τελική 1-2 μήνες μετά την κυκλοφορία του θα έχει πέσει στα 300-350 που για αυτή την ποιότητα κατασκευής και χαρακτηριστικά είναι μια χαρά τιμούλα.

Aν πας και αγοράσεις από την wind ή το εκάστοτε κατάστημα παροχού, είσαι άξιος της μοίρας σου.

Δημοσ.

διάβαζε πριν μιλήσεις

οκ πάμε και στο σενάριο που το αγοράζεις εντός, κι επίσης όχι από
Skroutz. 470ευρω στην WIND , δηλαδή στο χειρότερο σενάριο.  που ακόμα κι
έτσι είναι αδικαιολόγητη τιμή του mid-range

Δημοσ.

Αυτό που λες, δεν αναιρεί αυτό που σου λέω. Πες μου μισό λόγο για να πας να το πάρεις από το κατάστημα της wind.

400-420 θα κάνει max η συσκευή όταν πρωτοκυκλοφορήσει. Μην σου πω και λιγότερο μιας και τις περισσότερες φορές στις εκτιμήσεις τιμών των xperia κινητών πέφτουν ελάχιστα έξω προς τα πάνω.

Δημοσ.

έδωσα το χειρότερο σενάριο. δηλαδή πιο άσχετος στο ψάξιμο-έρευνα αγοράς πεθαίνεις. ακόμα κι εκεί η διαφορά τιμής-συσκευής είναι μικρή για μία mid-range & flagship, ενώ θα έπρεπε να είναι μεγάλη

κοινώς : το να πας για αυτό το κινητό αντί για το n4 με τόσα λεφτά = suicide :P

Δημοσ.

Αυτό που λες όμως σαν παράδειγμα είναι άκυρο. Για τον εξής λόγο ότι το κινητό ΔΕΝ προκειται να πουληθεί 470 ευρώ πουθενά! δες για παράδειγμα το xperia z.

Όταν ανακοινώθηκε, είχαν πει τιμή κυκλοφορίας 699. Πόσο το πουλάει το κατάστημα της wind? 699! δεν έβαλε καπέλο +50€ στην εκτιμώμενη τιμή πώλησης. Ποτέ δεν το έχουν κάνει. Η διαφορά είναι στο ότι μέσω σκρουτζ μπορείς να το βρεις 50+ ευρώ φθηνότερα. Πες λόγω παραεισαγωγής, πες λόγω προσφοράς μικρου σκρουτζομάγαζου ή κάτι παρόμοιο.

Καιτο xperia T δες πόσο έκανε όταν βγήκε κ πόσο έπεσε μέσα σε 2-3 μήνες..

Επίσης έχουν αλλάξει μου φαίνεται λίγο οι κατηγορίες πλέον. 4,7 ίντσες και πάνω είναι πλέον τα flagships και 4- 4,6" θεωρούνται τα mid. :S όχι ότι συμφωνώ με αυτή την λογική αλλά τι να κάνουμε..

Δημοσ.

άκυρο παράδειγμα οι επίσημες σελίδες. οκ τι να πω, πάσο, οι κύριοι της WIND και της κάθε WIND είναι άκυροι.

Δημοσ.

Στη διάφορα τιμής με το Nexus βάλε και το LTE (άκυρο στην Ελλάδα, αλλά δεν παύει να είναι χαρακτηριστικό) και την κάρτα SD (εμένα δεν μου λέει κάτι, για άλλους παίζει μεγάλο ρόλο). Αξίζουν 50€ αυτά περίπου; Ορίστε τα 120€ διάφορα από το Nexus 4.

Δημοσ.

Στη διάφορα τιμής με το Nexus βάλε και το LTE (άκυρο στην Ελλάδα, αλλά δεν παύει να είναι χαρακτηριστικό) και την κάρτα SD (εμένα δεν μου λέει κάτι, για άλλους παίζει μεγάλο ρόλο). Αξίζουν 50€ αυτά περίπου; Ορίστε τα 120€ διάφορα από το Nexus 4.

και εσύ βάλε την μεγαλύτερη ανάλυση του nexus, την άμεση υποστήριξη από την google και τον 4πύρινο επεξεργαστή 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...