Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.σας έχω το κινητό που βλέπετε στην υπογραφή μου . Μέσα έχω 16 Gb class 4 κάρτα μνήμης (δεν ξέρω αν σας βοηθάει ...) και οπότε πως να ανοίξω κάνα παιχνιδάκι να παίξω (Π.χ temple run 1-2 , subway surfers κ.λ.π) κολλάει παραπολυ και λίγο ποιο μετά δεν δέχεται ούτε εντολές στην οθόνη με αποτέλεσμα να χάνω :-P ξέρετε μήπως τι μπορώ να κάνω για να μην κολλάει τόσο πολύ ;

Δημοσ.

το έχεις φορτωμένο με εφαρμογές που τρέχουν στο background? με 512 RAM δεν είναι για πολλά πολλά :P

Δημοσ.

Όχι δεν το έχω καθόλου γεμάτο ίσα ίσα επίτηδες τα έχω βγάλει για να μην κολλάει ακόμα ποιο πολύ 3 widgets έχω μόνο αυτό για την μουσική αυτό που μπορείς να ενεργοποιήσεις/ απενεργοποιήσεις WiFi GPS κλπ και αυτό για τις εικόνες ...

Δημοσ.

και σε αυτήν την κατάσταση, πόσα MB σου μένουν free? (αν δεν παίξεις κάποιο game)

επίσης είναι ρουταρισμένο?

Δημοσ.

στα βασικά χαρακτηριστικά δεν έχεις θέμα. μαμίσιο και αρκετά MB για να τρέξει ένα παιχνίδι (όχι κάτι βαρύ βέβαια)

τι εφαρμογές του έχεις βάλει και ποίες τρέχουν background?

Δημοσ.

Μόνο μια που μου λέει τα χαρακτηριστικά του CPU (θερμοκρασία , % , κλπ ... ) δεν ξέρω τι άλλο να κάνω από λογισμικό έχω το android το 4 και του έχω κάνει και reinstall τα ίδια

Δημοσ.

αν βγάλεις αυτήν την εφαρμογή ? λέω τώρα, ψάχνω στα τυφλά γιατί δεν είναι να πεις ότι έχεις πειράξει κάτι (root,unlock κ.λπ.) ούτε έχεις κάτι βαρύ που τρέχει.

επίσης κολλάει οτιδήποτε παιχνίδι κι αν παίξεις (και μόνο σε παιχνίδι καμία άλλη εφαρμογή αν τρέξεις?)

• Moderators
Δημοσ.

Θα χασεις επαφες κλπ, αλλα οχι φωτογραφιες, ηχους κ.ο.κ.

Ωστοσο εγω παντα επιμενω σε μπακαπ ολων των αρχειων για να μην υπαρξουν προβληματα.

• Moderators
Δημοσ.

Θεωρητικα θα πρεπει να το εχεις backed up με το gmail σου. 

Aλλιως θα πας (στο περιπου γιατι ισως αλλαζει ανα τις συσκευες ή τις εκδοσεις του λειτουργικου) στον τηλεφωνικο καταλογο, θα πατησεις Μενου και καπου θα σου λεει Import/Export απ'οπου θα επιλεξεις Export To Sd. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...