oykas2001 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Λοιπόν, έχω την εξής απορία: Έστω οτι έχω ένα DVD χωρίς ελληνικούς υπότιτλους. Και οτι κάποια στιγμή κυκλοφορούν οι υπότιτλοι στα ελληνικά. Πως μπορώ να τους ενσωματώσω στο DVD; (όχι να τους κάνω να φαίνονται την ώρα που παίζει το DVD, όπως κάνει το Power subtitles). Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Γινεται νε reauthoring της ταινιας...με καποιο προγραμμα οπως scenarist..η διαδικασια βεβαια ειναι χρονοβορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 mporeis na mou doseis kapoies epipleon plirofories file? kapou eixa dei oti ginetai me to ifoedit, to katevasa, alla logo periorismenou xronou den to epsaxa poly, itan kai polyploko kapos... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 http://forum.doom9.org/showthread.php?s=&threadid=52621&highlight=srt+to+ifoedit Υπομονή αδερφέ μου,υπομονή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Thanx gia ti voitheia file mou, tha to koitaxo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.