Προς το περιεχόμενο

μπαρομετρο για A3 1.8t 2008

KnightRider1996

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ λέω να μου χαρίσεις τον 1.8Τ. Εγώ σου δίνω τον δικό μου. Μπαίνουν χωρίς κόψε-ράψε. :P Έτσι δε θα 'χεις σκέψεις για μπαρόμετρα και ιστορίες και δε θα στη λένε για το καγκούρικο της υπόθεσης. :P Deal?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<p>Εγώ λέω να μου χαρίσεις τον 1.8Τ. Εγώ σου δίνω τον δικό μου. Μπαίνουν χωρίς κόψε-ράψε. :P Έτσι δε θα 'χεις σκέψεις για μπαρόμετρα και ιστορίες και δε θα στη λένε για το καγκούρικο της υπόθεσης. :P Deal?</p>

Χαχαχαχα οπωσδήποτε δεν θα σε ξεχάσω :-P

Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App

Εγώ λέω να μου χαρίσεις τον 1.8Τ. Εγώ σου δίνω τον δικό μου. Μπαίνουν χωρίς κόψε-ράψε. :P Έτσι δε θα 'χεις σκέψεις για μπαρόμετρα και ιστορίες και δε θα στη λένε για το καγκούρικο της υπόθεσης. :P Deal?

πωπω καγκουρια να βαλεις αλλο μοτερ.. χαχαχα.

ελα και λιγο troll

τι ειναι καγκουρια δηλαδη?

Υπαρχουν διαφορα κριτηρια φιλε μου για την καγκουρια, αντικειμενικα και υποκειμενικα. Ο καθενας την οριζει διαφορετικα. Για μενα,το να βαλεις ενα διακριτικο μπαρομετρο σε ενα A3 δεν ειναι καγκουρια. Το να το γεμισεις οργανακια χωρις λογο και ουσια ειναι καγκουρια.

αυτο ρωταω,ποιο ειναι το οριο?

ποιος ειναι ο ορισμος της καγκουριας?

Oριο δεν υπαρχει, ο καθενας το οριζει αυτο ατομικα.

Αφου θες ντε και καλα ορισμο, ως καγκουρια θα χαρακτηριζα οποιαδηποτε αισθητικη παρεμβαση δεν ταιριαζει αισθητικα στον χαρακτηρα ενος αυτοκινητου. Δεν μπορεις να βαλεις πχ την αεροτομη του evo/impreza σε ενα 500αρακι/beetle οπως επισης δεν μπορεις να βαψεις ενα evo/impreza λαχανι ή πορτοκαλι το οποιο στο 500αρακι/beetle μπορει να ταιριαζει.

Απο αποψη βελτιωσης,το να βαλεις ενα διακριτικο μπαρομετρο στο A3 το οποιο ειναι 1.8 turbo και ψιλοσβελτο (και με 350-400 ευρω γινεται 200+ αλογα) δεν ειναι καγκουρια. Το να βαλεις μπαρομετρο+βολτομετρο+θερμοκρασια νερου+θερμοκρασια λαδιου+shift light σε ενα yaris 1.1 ειναι καγκουρια.

Αφου θες ντε και καλα ορισμο, ως καγκουρια θα χαρακτηριζα οποιαδηποτε αισθητικη παρεμβαση δεν ταιριαζει αισθητικα στον χαρακτηρα ενος αυτοκινητου. Δεν μπορεις να βαλεις πχ την αεροτομη του evo/impreza σε ενα 500αρακι/beetle οπως επισης δεν μπορεις να βαψεις ενα evo/impreza λαχανι ή πορτοκαλι το οποιο στο 500αρακι/beetle μπορει να ταιριαζει.

Απο αποψη βελτιωσης,το να βαλεις ενα διακριτικο μπαρομετρο στο A3 το οποιο ειναι 1.8 turbo και ψιλοσβελτο (και με 350-400 ευρω γινεται 200+ αλογα) δεν ειναι καγκουρια. Το να βαλεις μπαρομετρο+βολτομετρο+θερμοκρασια νερου+θερμοκρασια λαδιου+shift light σε ενα yaris 1.1 ειναι καγκουρια.

ΧΑχαχαχαχαχα σε ενα Yaris .... πραγματικα τι μπορει να χρειαζονται ΟΛΑ αυτα τα οργανα σε ενα YARIS ?!?!   :P Κλαιω απο τα γελια ! :P

Edit : Ειχα δει σε ενα βιντεακι ενα 107 με Shift light ! :P χαχαχαχαχα πραγματικα ειχα πεσει κατω και γελαγα κανα 10λεπτο ! :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1ον αεροτομη απο evo impreza σε 500αρι beetle δεν μπορει να μπει οτι και να κανεις λαθος παραδειγμα..

2ον λαχανι evo υπαρχουνε πολλα και ειδικα αγγλια και ιαπωνια..

επισης πορτοκαλι ειναι το χρωμα του ralliart του μικρου αδερφου του evo.. 

http://www.velocityfactor.net/images/projectCars/OrangeEvoX/OrangeEvoX_Final.jpg

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ6nLy1S7DKxyE0XLJkywNK9ey2NHyBZ9N34iuB86uLMPO2zrAEXA

εας ειχα ενα απο αυτα και ας με φωναζες καγκουρα δεν θα ειχα προβλημα.

Επεξ/σία από Snoob

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...