Haldol Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Εγώ λέω να μου χαρίσεις τον 1.8Τ. Εγώ σου δίνω τον δικό μου. Μπαίνουν χωρίς κόψε-ράψε. Έτσι δε θα 'χεις σκέψεις για μπαρόμετρα και ιστορίες και δε θα στη λένε για το καγκούρικο της υπόθεσης. Deal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider1996 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 <p>Εγώ λέω να μου χαρίσεις τον 1.8Τ. Εγώ σου δίνω τον δικό μου. Μπαίνουν χωρίς κόψε-ράψε. Έτσι δε θα 'χεις σκέψεις για μπαρόμετρα και ιστορίες και δε θα στη λένε για το καγκούρικο της υπόθεσης. Deal?</p> Χαχαχαχα οπωσδήποτε δεν θα σε ξεχάσω :-P Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Εγώ λέω να μου χαρίσεις τον 1.8Τ. Εγώ σου δίνω τον δικό μου. Μπαίνουν χωρίς κόψε-ράψε. Έτσι δε θα 'χεις σκέψεις για μπαρόμετρα και ιστορίες και δε θα στη λένε για το καγκούρικο της υπόθεσης. Deal? πωπω καγκουρια να βαλεις αλλο μοτερ.. χαχαχα. ελα και λιγο troll Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider1996 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Χαχαχα ένας από τους λόγους που άνοιξα το θέμα να τρολαρουμε και λίγο ... :-P Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinosterpsis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Εγω εχω αυτο http://perfectrun.jp/src/detail.php?pid=43005&pname=Racer%20Gauge&maker=Defi&maker_id=43&type1=1&result_mode=qui&cur=EUR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 το (ρυθμιζομενου χρωματος) μπαρομετρο μου που ελεγα: και το (τηλεχειριζομενο) turbotimer μου: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 ω ρε φιλε καγκουριαααααααααααααα.. ντροπη ρε φιλε τοσο κυριλλε αμαξι...το χαλασες τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Hyundai getz ή coupe; Εντιτ:Μαλλον coupe γιατι λεει 260. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Η καγκουρια ολοι ξερουμε τι ειναι. 1 μπαρομετρακι διακριτικο σε Α3 ΔΕΝ ειναι καγκουρια. τι ειναι καγκουρια δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 τι ειναι καγκουρια δηλαδη? Υπαρχουν διαφορα κριτηρια φιλε μου για την καγκουρια, αντικειμενικα και υποκειμενικα. Ο καθενας την οριζει διαφορετικα. Για μενα,το να βαλεις ενα διακριτικο μπαρομετρο σε ενα A3 δεν ειναι καγκουρια. Το να το γεμισεις οργανακια χωρις λογο και ουσια ειναι καγκουρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 αυτο ρωταω,ποιο ειναι το οριο? ποιος ειναι ο ορισμος της καγκουριας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 αυτο ρωταω,ποιο ειναι το οριο? ποιος ειναι ο ορισμος της καγκουριας? Oπως και η μ@λ@κ1@ δεν εχει οριο ετσι και η καγκουρια.. ελπιζω να σε καλυψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 αυτο ρωταω,ποιο ειναι το οριο? ποιος ειναι ο ορισμος της καγκουριας? Oριο δεν υπαρχει, ο καθενας το οριζει αυτο ατομικα. Αφου θες ντε και καλα ορισμο, ως καγκουρια θα χαρακτηριζα οποιαδηποτε αισθητικη παρεμβαση δεν ταιριαζει αισθητικα στον χαρακτηρα ενος αυτοκινητου. Δεν μπορεις να βαλεις πχ την αεροτομη του evo/impreza σε ενα 500αρακι/beetle οπως επισης δεν μπορεις να βαψεις ενα evo/impreza λαχανι ή πορτοκαλι το οποιο στο 500αρακι/beetle μπορει να ταιριαζει. Απο αποψη βελτιωσης,το να βαλεις ενα διακριτικο μπαρομετρο στο A3 το οποιο ειναι 1.8 turbo και ψιλοσβελτο (και με 350-400 ευρω γινεται 200+ αλογα) δεν ειναι καγκουρια. Το να βαλεις μπαρομετρο+βολτομετρο+θερμοκρασια νερου+θερμοκρασια λαδιου+shift light σε ενα yaris 1.1 ειναι καγκουρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider1996 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Oριο δεν υπαρχει, ο καθενας το οριζει αυτο ατομικα. Αφου θες ντε και καλα ορισμο, ως καγκουρια θα χαρακτηριζα οποιαδηποτε αισθητικη παρεμβαση δεν ταιριαζει αισθητικα στον χαρακτηρα ενος αυτοκινητου. Δεν μπορεις να βαλεις πχ την αεροτομη του evo/impreza σε ενα 500αρακι/beetle οπως επισης δεν μπορεις να βαψεις ενα evo/impreza λαχανι ή πορτοκαλι το οποιο στο 500αρακι/beetle μπορει να ταιριαζει. Απο αποψη βελτιωσης,το να βαλεις ενα διακριτικο μπαρομετρο στο A3 το οποιο ειναι 1.8 turbo και ψιλοσβελτο (και με 350-400 ευρω γινεται 200+ αλογα) δεν ειναι καγκουρια. Το να βαλεις μπαρομετρο+βολτομετρο+θερμοκρασια νερου+θερμοκρασια λαδιου+shift light σε ενα yaris 1.1 ειναι καγκουρια. ΧΑχαχαχαχαχα σε ενα Yaris .... πραγματικα τι μπορει να χρειαζονται ΟΛΑ αυτα τα οργανα σε ενα YARIS ?!?! Κλαιω απο τα γελια ! Edit : Ειχα δει σε ενα βιντεακι ενα 107 με Shift light ! χαχαχαχαχα πραγματικα ειχα πεσει κατω και γελαγα κανα 10λεπτο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Oριο δεν υπαρχει, ο καθενας το οριζει αυτο ατομικα. Αφου θες ντε και καλα ορισμο, ως καγκουρια θα χαρακτηριζα οποιαδηποτε αισθητικη παρεμβαση δεν ταιριαζει αισθητικα στον χαρακτηρα ενος αυτοκινητου. Δεν μπορεις να βαλεις πχ την αεροτομη του evo/impreza σε ενα 500αρακι/beetle οπως επισης δεν μπορεις να βαψεις ενα evo/impreza λαχανι ή πορτοκαλι το οποιο στο 500αρακι/beetle μπορει να ταιριαζει. Απο αποψη βελτιωσης,το να βαλεις ενα διακριτικο μπαρομετρο στο A3 το οποιο ειναι 1.8 turbo και ψιλοσβελτο (και με 350-400 ευρω γινεται 200+ αλογα) δεν ειναι καγκουρια. Το να βαλεις μπαρομετρο+βολτομετρο+θερμοκρασια νερου+θερμοκρασια λαδιου+shift light σε ενα yaris 1.1 ειναι καγκουρια. 1ον αεροτομη απο evo impreza σε 500αρι beetle δεν μπορει να μπει οτι και να κανεις λαθος παραδειγμα.. 2ον λαχανι evo υπαρχουνε πολλα και ειδικα αγγλια και ιαπωνια.. επισης πορτοκαλι ειναι το χρωμα του ralliart του μικρου αδερφου του evo.. http://www.velocityfactor.net/images/projectCars/OrangeEvoX/OrangeEvoX_Final.jpg http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ6nLy1S7DKxyE0XLJkywNK9ey2NHyBZ9N34iuB86uLMPO2zrAEXA εας ειχα ενα απο αυτα και ας με φωναζες καγκουρα δεν θα ειχα προβλημα. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2013 από Snoob Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα