Προς το περιεχόμενο

μπαρομετρο για A3 1.8t 2008

KnightRider1996

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@ linkin πιστευω πηρες την απαντηση σου ετσι; ποσο εξω επεσα εγω (μαλλον καθολου) και ποσο εσυ (μαλλον πολυ);  :)

Φιλε μου δεν ξερω που πιστευεις οτι επεσα εξω. Στο μηνυμα μου που παρεθεσες,απανταω στο πρωτο ποστ του φιλου Κnightrider1996 και προφανως οχι σε αυτο που εκανε 3 ωρες μετα το ποστ μου.

Η αποψη μου για τα auto gauge ειναι μια και δεν αλλαζει,ασχετως τον λογο που καποιος θελει ενα μπαρομετρο. Ειναι φθηνιαρικα και πεταμενα λεφτα και σε ενα αυτοκινητο με το περιποιημενο εσωτερικο του Α3 δεν θα ταιριαζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@ linkin πιστευω πηρες την απαντηση σου ετσι; ποσο εξω επεσα εγω (μαλλον καθολου) και ποσο εσυ (μαλλον πολυ);  :)

Φιλε μου δεν ξερω που πιστευεις οτι επεσα εξω. Στο μηνυμα μου που παρεθεσες,απανταω στο πρωτο ποστ του φιλου Κnightrider1996 και προφανως οχι σε αυτο που εκανε 3 ωρες μετα το ποστ μου.

Η αποψη μου για τα auto gauge ειναι μια και δεν αλλαζει,ασχετως τον λογο που καποιος θελει ενα μπαρομετρο. Ειναι φθηνιαρικα και πεταμενα λεφτα και σε ενα αυτοκινητο με το περιποιημενο εσωτερικο του Α3 δεν θα ταιριαζουν.

Σε αυτό συμφωνώ γιατί η αλήθεια είναι ότι το εσωτερικό του είναι πολύ όμορφο και ένα μπαρομετρο με τα αντίστοιχα χρώματα του ταμπλό θα ταιριάζει πολύ ...Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App

Σε αυτό συμφωνώ γιατί η αλήθεια είναι ότι το εσωτερικό του είναι πολύ όμορφο και ένα μπαρομετρο με τα αντίστοιχα χρώματα του ταμπλό θα ταιριάζει πολύ ...Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App

μάλλον πρέπει απλά να μεγαλώσεις λίγο ακόμα και να μη θες να κάνεις καγκουριές σε ωραία κυριλλέ αμαξάκια  :-)

μάλλον πρέπει απλά να μεγαλώσεις λίγο ακόμα και να μη θες να κάνεις καγκουριές σε ωραία κυριλλέ αμαξάκια  :-)

καγκουρια ειναι αυτο?

εαν ειναι αυτο καγκουρια..τοτε γιατι παιρνεται ωραια κυριλλε αμαξακια? αυτο δεν ειναι καγκουρια? αιντε παρτε κανενα σκαραβαιο 30 ετιας..

δε μπορώ να καταλάβω το επιχειρημά σου περί σκαραβαίο , ένα παλιό αυτοκινήτο ειδικά είναι που εγώ δε θα πείραζα και θα το άφηνα σε εργοστασιακή κατάσταση 

γούστα είναι αυτά βέβαια , αλλά να βάλεις ένα μπαρόμετρο σε στοκ όχημα για ομορφία είναι τελείως ανούσιο και χαλάει την εικόνα του αυτοκινήτου (και του κατόχου) , ειδικά ενός Α3 που δεν είναι αυτού του στυλ 

εντάξει λόγω ηλικίας μπορεί να είσαι πιο ενθουσιώδης με κάποια πράγματα , λογικό (έχω περάσει κι εγώ διάφορες φάσεις ) , αλλά από ένα σημείο και μετά βλέπεις οτί αυτά είναι βλακείες 

και αυτό έιναι κάτι που επιβεβαιώνεται με το καιρό σε πολλά άτομα 

ειδικά όταν έχεις ένα καλό αυτοκίνητο, το αφήνεις ήσυχο 

καγκουρια ειναι αυτο?

αν δεν είναι αυτό , τότε τι είναι; 

αφου παιζουν λεφτα για πεταμα βαλε μια οθονη στυλ apexi,greedy,hks,blitz που να χει ολους τους αισθητηρες+turbo timer.

γενικοτερα για μαμα αυτοκινητο δεν βαζεις ΤΙΠΟΤΑ.

και αν βαλεις δεν βαζεις φτηνιαρικα...

Εχεις οθονη?

δε μπορώ να καταλάβω το επιχειρημά σου περί σκαραβαίο , ένα παλιό αυτοκινήτο ειδικά είναι που εγώ δε θα πείραζα και θα το άφηνα σε εργοστασιακή κατάσταση 

γούστα είναι αυτά βέβαια , αλλά να βάλεις ένα μπαρόμετρο σε στοκ όχημα για ομορφία είναι τελείως ανούσιο και χαλάει την εικόνα του αυτοκινήτου (και του κατόχου) , ειδικά ενός Α3 που δεν είναι αυτού του στυλ 

εντάξει λόγω ηλικίας μπορεί να είσαι πιο ενθουσιώδης με κάποια πράγματα , λογικό (έχω περάσει κι εγώ διάφορες φάσεις ) , αλλά από ένα σημείο και μετά βλέπεις οτί αυτά είναι βλακείες 

και αυτό έιναι κάτι που επιβεβαιώνεται με το καιρό σε πολλά άτομα 

ειδικά όταν έχεις ένα καλό αυτοκίνητο, το αφήνεις ήσυχο 

αν δεν είναι αυτό , τότε τι είναι; 

Χαχαχαχα ναι εχω μια τρελα με αυτα αλλα οκ δεν μπορεισ να το πεις καγκουρια ! :/ Καγουρια ειναι οταν ενας τυπακος 1ον ) πειραζει οτι εχει και δεν εχει μεσα το αυτοκινητο απο κινητιρα μεχρι και τις βαλβιδες απο τα λαστιχα. 2ον ) Οταν πειραζει τα εργοσταριακα ηχεια του αυτοκινητου (δεν πα ναναι και datsun) θα βαλει μεσα 2-3 ενυσχιτες και καμια 500αρια ηχεια και θα τα παιζει τερμα μεχρι να μην μπορει ουτε ο ιδιος να οδηγισει απο την ζαλαδα ... και θα βαλει και κανα woofer στο πορτ παγκαζ ετσι για να λεει οτι εχει και απο αυτο μεσα στο αυτοκινητο ! Τωρα για ενα διακριτικο μπαρομετρο δεν νομιζω να ειναι καγκουρια !! :/ Αλλωστε δεν θελω να βαλω και κανενα που να βγαζει ματι ! :P 

εντάξει η καγκουρια έχει βαθμίδες και μέχρι ένα βαθμό είναι υποκειμενική ( αλλά μέχρι ένα βαθμό ) και πολλές φορές είναι και ωραία

Δεν είναι τόσο απλό να δοθεί ορισμός , ειδικά όταν απευθυνόμαστε σε διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικά γούστα

Όλοι όμως αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...