magdalhnh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Θα τους πεις, ότι το μηχάνημα σερνόταν και ότι υποψιάστηκες πιθανό πρόβλημα του σκληρού. Ετσι έτρεξες το hard disk sentinel και σου έδωσε, ...πες τους τα νούμερα που είπες και σε εμάς. Σίγουρα θα τρέξουν και τα δικά τους διαγνωστικά για να το επιβεβαιώσουν. Θα μπορούσες να επικοινωνήσεις κα με την Ideal η οποία είναι η επίσημη εισαγωγική εταιρεία των toshiba στη χώρα μας. Πάω στοίχημα, ότι δεν τον καλύπτει η IDEAL. Το e-shop κάνει δικές του εισαγωγές, γι αυτό και δίνει την δική του εγγύηση. Μπορεί όμως να μιλήσει με IDEAL για να διαπιστώσει και ο ίδιος τα λεγόμενα μου.
panoutsi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 ευχαριστω πολυ παιδια θα επικοινωνησω πρωτα με e shop και μετα βλεπουμε...παντως περιπου στο 6μηνο το εχω τ λαπτοπ τωρα το μονο που μενει ειναι να βρω την αποδειξη..χαχα να και ενα screenshot απο hd sentinel
magdalhnh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Ωραία, ( για το εξάμηνο ) τότε λογικά θα σου τον αντικαταστήσουν. Ο σκληρός έχει τα χάλια του!!! Κράτησε το screenshot στο στικάκι σου, για καλό και για κακό!!
shodan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Εν τω μεταξύ πολύ μου αρέσει που το hds γράφει πως δεν είναι ακόμη δυνατή η αντικατάσταση του δίσκου και πρέπει να πέσει και άλλο η υγεία.. χοχοχο
panoutsi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Εν τω μεταξύ πολύ μου αρέσει που το hds γράφει πως δεν είναι ακόμη δυνατή η αντικατάσταση του δίσκου και πρέπει να πέσει και άλλο η υγεία.. χοχοχο λες να μου πουν δεν στο καλυπτουμε ακομα πρεπει να πεσει κ αλλο η υγεια??χαχα 15/10/12 το αγορασα επι της ευκαιριας...
shodan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Κανονικά πρέπει να στο αλλάξουν. Έτσι και αλλιώς σέρνεται το σύμπαν, δεν μπορείς να δουλέψεις.
panoutsi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα παιδίΑ..χτες πήρα το λάπτοπ κου αλλάξανε δίσκο όλα κομπλέ...μια βδομάδα κάνανε...παρατήρησα κτ όμως ότι δεν κάνει restart ο υπολογιστής παίζει κάτι η απλά έτυχε??και κάτι άλλο.όταν μπαίνω στον υπολογιστή μου εκεί που είναι ο δίσκος c πχ έχει εξαφανιστεί η εικόνα πως διορθώνεται αυτό??ευχαριστώ πολύ..
magdalhnh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δεν ξέρω τι στο καλό σου κάνανε εκεί πέρα. Να το ξαναπάς και να τους τα πεις.
panoutsi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δεν ξέρω τι στο καλό σου κάνανε εκεί πέρα. Να το ξαναπάς και να τους τα πεις. για τα εικονιδια του δισκου εγινε οταν προσπαθουσα να περασω ενα antivirus σπασμενο το restart ηταν απο πριν...θεμα software ειναι?
magdalhnh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Αλήθεια δεν ξέρω. Κάνε τον κόπο και έλεγξε και αυτόν τον σκληρό με το Hard disk Sentinel, να δούμε τι σου βάλανε. Ώρες λειτουργίας, υγεία κλπ
panoutsi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Αλήθεια δεν ξέρω. Κάνε τον κόπο και έλεγξε και αυτόν τον σκληρό με το Hard disk Sentinel, να δούμε τι σου βάλανε. Ώρες λειτουργίας, υγεία κλπ μια χαρα ειναι ο δισκος τον ελεγξα...
magdalhnh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Ωραία. Τότε μην το ψάχνεις παραπάνω εσύ. Πήγαινε το από Δευτέρα, να το δούνε πάλι.
panoutsi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Ωραία. Τότε μην το ψάχνεις παραπάνω εσύ. Πήγαινε το από Δευτέρα, να το δούνε πάλι. δεν υπαρχει θεμα που εσβησα mcafee και διαφορα προγραμματα της toshiba?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα