Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας εχω ενα iphone 4 με jb στην ios 6.1.2 me 04.12.05 bacebant και δεν βλεπει ελληνικα δυκτια η gevey θα μου κανει δουλεια και αν ναι απο που μπορω να αγορασω μια η αν υπαρχη καποιος τροπος να το κανω .... ????

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

σε γερμανικο ειναι φιλε δεν ξερω σε ποιο και καποιος μου ειπε να δοκιμασω gevey αλλα δεν ξερω που να το βρω

Sent from my iPhone using Insomnsia

Δημοσ.

Δεν υποστηρίζεται η 04.12.05 baseband απο Gevey ακόμη δυστυχώς. Έπρεπε να κάνεις αναβάθμιση 6.1.2 με custom ipsw και να ειχες διατηρήσει την παλιότερη.

Μέχρι να βγει αναβαθμισμένη gevey θα εχεις το 4αρι ως ipod, εναλλακτικά θα βρεις τον πάροχο να πληρώσεις να στο ξεκλειδώσουν εργοστασιακά μεσω παρόχου.

Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις.. Βρες κάποια σελίδα που ξεκλειδώνει κινητά.. Για αρχή πάρε το πακέτο που συνήθως έχει 1-2$ και είναι για να μάθεις σε ποιόν πάροχο είναι κλειδωμένο.. Μόλις μάθεις το ξεκλειδώνεις αν σε συμφέρει.. 

Δημοσ.

Κοίτα, απο πλευράς Gevey δε γινεται τίποτα.<br>

Από πλευράς παρόχου μπορείς να ψάξεις στο ebay και να πληρώσεις, υπάρχουν πωλητές που κάνουν αυτή τη δουλειά, αλλά:<br><br>

1. Πρέπει να ξέρεις ακριβώς σε ποιον πάροχο ειναι κλειδωμένο ώστε να δωσεις στον πωλητή το ΙΜΕΙ και το όνομα του παρόχου και ότι αλλη πληροφορία θέλει και να κάνει τις ενέργειες να στο ξεκλειδώσει (το χουμε κάνει αρκετές φορές με παιδιά απο το φορουμ μας).<br><br>

2. Δεν ειναι φθηνό γενικά. Πχ Αγγλίας που κάναμε απο Ο2 και βόνταφον πριν 2 χρονια με κάποια παιδιά, το φθηνότερο ήταν 25-30 λίρες. Τον προηγούμενο μήνα που ξαναψάχναμε ειχαν ανέβει οι τιμές για Αγγλία, και ένα από Ελβετία που ψάξαμε, το φθηνότερο ήταν 70-80 ευρώ. <br><br><br>

Βρες πρώτα σε ποιον πάροχο ειναι κλειδωμένο, αν θες βοήθεια μ'αυτό μου λες, και μετά κοιτάμε για ξεκλείδωμα.<br><br>

Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple

Δημοσ.

Ξέρω ότι είναι γερμανικό κάποιον που ρώτησα μου είπε 80 ευρώ ida μια γενεύ τώρα στο ebay που λέει ιός 6.1 επειδή δεν ξέρω σε ποιον πάροχο είναι αυτό είναι το είμαι 012847009247164 άμα μπορέσουμε να το κάνουμε φτηνοδουλειά ένταξη αλλιώς 80 ευρώ δεν ντίνο είναι πολλά οποιος μπορεί να βοηθήσει ας βοηθήσει ευχάριστο εκ τον προτερων

Δημοσ.

Ksero oti einai germaniko kapion pou rotisa mou eipe 80 evro ida mia gevey tora sto ebay pou leei ios 6.1 epidi den ksero se pion paroxo einai afto einai to imai 012847009247164 ama mporesoume na to kanoume ftinodouleia edaksi alios 80 evro den dino einai pola opios mpori na voithisi as voithisi efxaristo ek ton proteron

Μα σου είπα η Gevey εξαρτάται και από τη baseband που έχεις. Δες ποιες baseband υποστηρίζει, δε φτάνει το να είναι η ιos έκδοση υποστηριζόμενη. Η Gevey στην 6.1 πχ προυποθέτει να έχεις κάνει αναβάθμιση με custom ipsw για να έχεις διατηρήσει baseband που υποστηρίζεται. Η 4.12.05 δεν υποστηρίζεται, εκτός αν είχες SAM tickets κρατημένα από πριν (που δεν φαντάζομαι ότι έχεις). 

Κάπου εκεί κάνει το ξεκλείδωμα, 80 ευρώ μου ακούγεται νορμάλ από ψάξιμο που έχουμε κάνει. Δυστυχώς δεν έχεις άλλη επιλογή. 

Δημοσ.

Δυστυχώς τα γερμανικά δύκτια δεν ξεκλειδώνουν παρα μόνο αν περάσουν δύο χρόνια. ( την είχα πατήσει και εγω).

Αφου περάσουν τα δυο χρόνια τότε έρχεσαι σε επαφή με την γερμανική εταιρεία και αν όλα είναι οκ στο ξεκλειδώνουν δωρεάν. Αν πάλι σου πουν οτι δεν ξεκλειδωνει γιατί υπάρχουν ανεξόφλητοι λογαριασμοί απευθύνεσαι σε εταιρεία στο ebay και με το ανάλογο ποσό στο ξεκλειδώνουν.

Όλα αυτά επαναλαμβάνω αφού περασουν δύο χρόνια.

Δημοσ.

A toso kala diladi <br><br>

Νο γρεεκλισ... στο ημπεη εψαξες για κανέναν που να ξεκλειδωνει; Γιατί έχει για όλες τις εταιρίες. Εσύ τι έχεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...