mants118 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 αν κάποιος φοράει γυαλιά οράσεως δουλεύει το ίδιο καλά άραγε;;;;
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μου θύμισε αυτό το πρωταπριλιάτικο αστείο της Opera Dev Team Cool feature κατα τα άλλα, αλλά κάπως άχρηστο. 2
mikegad Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μου θύμισε αυτό το πρωταπριλιάτικο αστείο της Opera Dev Team Cool feature κατα τα άλλα, αλλά κάπως άχρηστο. χαχαχαχαχα μπράβο φίλε μου...τέλειο ακόμα γελάω
Hal9000 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Έχει ψωμί η υπόθεση, με τις 2 εταιρείες να έχουν διαμάχη πάνω σε πατέντες τεχνολογιών αναγνώρισης κίνησης ματιού http://thenextweb.com/asia/2013/03/19/months-after-ending-their-oled-feud-lg-and-samsung-spar-over-eye-tracking-patents/
lepaterious Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Ούτε οι Κορεάτες ούτε οι Ιάπωνες διαχειρίζονται την τεχνολογία όπως οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι. Γι' αυτό και θα επικρατήσουν από δω και πέρα. Μήπως την έφτιαξαν και παρέα και δουλεύουν τις ψαροκώσταινες ψιλό-γαζί. Για αλλο λογο το ειπα για τους κορεατες και οι ευρωπαιοι δεν νομιζω τοσο..
bobiras13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 αποτυχια μου φαινεται θα ειναι αυτες οι τεχνολογιες με τα ματια
XPHSTOS_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Το όλο σκηνικό με την αναγνώριση κίνησης μου θυμίζει ένα επεισόδιο από την σειρά Black Mirror (Αν θυμάμαι καλά S01Ε02) όπου ο τύπος ζούσε σε ένα δωμάτιο που ήταν περιτριγυρισμένο από οθόνες και έπρεπε αναγκαστικά να δει τα διαφημιστικά ή να πληρώσει για να τα κάνει skip... Και κάθε φορά που έκλεινε τα μάτια του πεταγόταν μήνυμα stream paused, οπότε έπρεπε είτε να το δει όλο το ad ή να πληρώσει για να κάνει skip... Με τρομάζει η ιδέα αυτή...!
Foker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Στη πραξη πχ το samsung κανει αναγνωριση κινησης προσωπου και οχι κινησης ματιων (τουλαχιστον στα πρωτα κινητα που εδωσαν για reviews).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα