greeksafari Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 μολις αλλαξα εταιρια μπηκα στην forthnet..απο το λαπτοπ μπηκα κανονικα στο wifi του ρουτερ μου..αλλα αγορασα κινητο και δεν μου το βρισκει καν το ρουτερ..ξερετε τι παιζει?
3leven Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δοκιμασε να αλλαξεις την ασφαλεια του router απο wep σε wpa.
greeksafari Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Φιλε μου μηπως μπορεις να μου πεις πως το κανω αυτο?εχω τα 7
shodan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δεν έχει σημασία το λειτουργικό. Πρόσβαση σε όλα τα router αποκτάς ανοίγοντας ένα browser, πχ internet explorer , και πληκτρολογώντας στη μπάρα διευθύνσεων την ip του router συνήθως 192.168.1.1 (θα χρειαστεί να συμβουλευτείς το manual για να είσαι σίγουρος). Αν ζητήσει username/password αναγράφονται στο κάτω μέρους του router. Από εκεί και πέρα πηγαίνει στην καρτέλα wireless και παίζεις με τα πρωτόκολλα ασφαλείας wep/wpa/wpa2 κλπ μέχρι να συνδεθεί το κινητό επιτυχώς.
greeksafari Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 επειδη δεν το πολυ κατεχω..θες να μου πεις βηματα?
gεεckin0s Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δες το μοντέλο του ρούτερ σου (αναγράφεται πάνω στο ρούτερ) και πες μας.Αυτό που κατάλαβα ότι θέλει να πει ο 3leven είναι ότι το Xperia δεν υποστηρίζει WEP. (?)
greeksafari Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 technicolor TD5130..αυτο τι σημενει οτι δεν θα μπορω να μπαινω απο το κινητο στο wifi?η μπορω καπως να το αλλαξω για να μπορω να μπαινω?
shodan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Στον Internet explorer και συγκεκριμένα στη μπάρα διευθύνσεων πατάς 192.168.1.1 και μετά enter Θα εμφανιστεί λογικά η σελίδα διαχείρισης του ρούτερ. Username & password βάζεις admin και enter. Ακολουθείς τη διαδρομή Home network > Interfaces > WLAN > Configure Δοκίμασε να αλλάξεις encryption. Αν πχ έχει WPA επέλεξε WEP και αντίστροφα, πατώντας κάθε φορά apply.
greeksafari Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 ευχαριστω πολυ παιδια..το εκανα να στε καλα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα