Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφέρομαι και γω για το συγκεκριμένο τροφοδοτικό και κάποια κάρτα για τον pentium g860,το τροφοδοτικό ειναι καινούργια σειρά και δεν υπάρχουν reviews. Link.png Site: http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page2423.htm">εδώ είναι το χω βρεί κανά εξάμηνο τώρα θα βρείτε κάποια στοιχεία για τροφοδοτικά.Τα περισσότερα sharkoon τα κατασκευαζει η forton και η enhance electronics αρκετά αξιόπιστες.

Του jokerakia ειναι πολυ καλες προτάσεις με γενικά καλά reviews τα therlmatake που έδωσε τα φτιάχνει η HEC  και το Xfx η seasonic.

Μέχρι την 7850 δεν θα έχεις πρόβλημα ,απο κει και πανω δεν ξέρω αν παίζει λιγάκι bottleneck.

Για μένα λέω να περιμένω την 7790 αλλιώς πάω σε 7850.

Επεξ/σία από V-a-c
Δημοσ.

Τα XFX η Seasonic τα κατασκευαζει. Αλλαξε κατι?

κεκτημένη ταχύτητα ναι η seasonic οχι η forton έχεις δίκιο ευχαριστώ για την διόρθωση

το διόρθωσα στο σχόλιο να σαι καλά που το δες δεν θα χα πάρει χαμπάρι το λάθος μου

Δημοσ.

Δεν είναι και τόσο κακό για 50 ευρώ και modular απλά δεν αναφέρουν πόσα βγάζει combined στη 12v (γιατί δεν τους συμφέρει).

430/12= 35,8Amps που απο την στιγμή που υπαρχουν καλα 550αρια που βγάζουν 40-44Amps το κατατάσσουν απλα στα πολύ  μετρια τροφοδοτικά και αυτό γτ το σωζουν τα modular και 80+ bronze.

Αμα σκεφτείς δε ότι το cx βγάζει 28Amps  τοτε το sharkoon ηταν μια πολυ πολυ κακή αγορα!  

Δημοσ.

Offtopic

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι για ποιον λογο εκανες κιαλο gaming pc :o

Αφου εχεις τουμπανο :o

Αμα σε τρωει η τσεπη σου...

Ontopic

Καλυτερα να κρατουσες το corsair για εμενα. 2ο pc ειναι ρε μαν. Τι να το κανεις το Modular..

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω αλλο θέμα.

Γράφω εδώ.

Δεν εγκρίνεται δηλαδή την αγορά του συγκεκριμένου τροφοδοτικού? Θα το θέλα για htpc με g860, 2 ssd και καμιά 7790 αμα συμφέρει αλλιώς 7850

Σε σύγκριση με το corsair του starter που είναι και αυτό modular?

Προτείνεται κάποιο άλλο?Εμένα σαν χαρακτηριστικά / τιμή το sharkoon καλο μου φαίνεται

Εχω κατά νού και αυτά που πρότεινε ο jokerakias

Δημοσ.

Σαν τροφοδοτικο θα σε καλυψει... το ερώτημα ειναι αν αξίζει να θυσιάσει κανει τα 10Αμπερ που θα είχε παραπάνω με ένα μη modular καλό τροφοδοτικο στα ιδια λεφτά και watt.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...