Cpkdemian Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 καλησπερα. μολις εβαλα αυτο το παιχνιδι. οταν παω να το ανοιξω ομως μου ανοιγει το steam και δεν γινετε τιποτα αλλο.μπορει καποιος να με βοηθησει να μου πει τι να κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 καλησπερα. μολις εβαλα αυτο το παιχνιδι. οταν παω να το ανοιξω ομως μου ανοιγει το steam και δεν γινετε τιποτα αλλο.μπορει καποιος να με βοηθησει να μου πει τι να κανω Λογικα θα πρεπει να μπλοκαρεις το αρχειο exe του παιχνιδιου με το firewall των windows!!για να μην ζηταει συνεχως ιντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μάλλον δεν το έχει ''ραγίσει'' καθόλου ή όχι σωστά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μόλις το έβαλα και γω και το ρημάδι και είναι πολύ δύσκολο... 2o chapter και οι great lycanthropes με καταστρέφουν..και σαν να μην έφτανε αυτό η ζωή σου δεν ξαναγεμίζει αφού ολοκληρώσεις μία πίστα. Θέλει προπόνηση αλλά το λατρεύω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Στο squirrel ή στο warrior το έχεις? Αλλά ναί, είναι αρκετά challenging ακόμα και στο squirrel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ninja Gaiden δύσκολο ή Dark Souls δύσκολο?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 ^Αυτά είναι ανώμαλα/μαζοχιστικά δύσκολα! Βέβαια δεν ξέρω πως θα είναι στο paladin, αλλά και πάλι δε νομίζω τόσο πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 το ξαναλεω. .. το παιχνιδι θελει την μεθοδο Μελισανιδη (του αθλητη/καλιτεχνη εννοω) Κολωτουμπες ολη την ωρα..αλλιως δεν βγαινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Στο warrior, και αυτό έρχεται απο άτομο που έχει τερματίσει το dark souls(αν και αυτό είναι άλλο στυλ, χωρίς combos). Τις περισσότερες φορές αυτό που λέει ο κρόκος συμβαίνει, dodge -> counter αλλιώς τον πίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostool13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Physical copy στα καταστήματα δεν υποτίθεται ότι κυκλοφορεί αύριο? Γιατί δεν υπάρχει έστω σαν "αναμένεται σύντομα" σε κανένα ελληνικό κατάστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Στο warrior, και αυτό έρχεται απο άτομο που έχει τερματίσει το dark souls(αν και αυτό είναι άλλο στυλ, χωρίς combos). Τις περισσότερες φορές αυτό που λέει ο κρόκος συμβαίνει, dodge -> counter αλλιώς τον πίνεις. Και στο squirrel που το τερμάτησα στο Χ360, μόνο έτσι έβγαινε. Παρακάτω να δείς. Physical copy στα καταστήματα δεν υποτίθεται ότι κυκλοφορεί αύριο? Γιατί δεν υπάρχει έστω σαν "αναμένεται σύντομα" σε κανένα ελληνικό κατάστημα?Στις 30 βγαίνει retail. Και ναί, ούτε εγώ το πέτυχα σε κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Πρεπει (οπως λεμε ειναι απαραιτητο) να μαθετε να κανετε dodge και defense καθως και να χρησιμοποιειτε (οταν θα ερθει η ωρα τους) light και dark magic. Στο PS3 οταν το ειχα τελειωσει πρωτη φορα με στο τριτο επιπεδο δυσκολιας το εκανα και μεχρι να μαθω τα τι και πως μου σπαγανε τα μουτρα. Αφιερωστε χρονο πρωτα να μαθετε αυτα τα παραπανω και οταν αισθανεστε οτι τα καταφερνετε καλα δωστε βαση και σε ποιο εξελιγμενα combos και κινησεις. Ερωτηση, η εκδοση του θειου ειναι ΟΚ ή να μην κανω την κινηση να του το ζητησω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μια χαρά είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ερωτηση, η εκδοση του θειου ειναι ΟΚ ή να μην κανω την κινηση να του το ζητησω? Eμπαινε Γιουτσο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barnabas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Physical copy στα καταστήματα δεν υποτίθεται ότι κυκλοφορεί αύριο? Γιατί δεν υπάρχει έστω σαν "αναμένεται σύντομα" σε κανένα ελληνικό κατάστημα? Ριξε μια ματια στα λινκ: http://gamestation.gr/el/coming-soon/castlevania-lords-of-shadow-ultimate-edition-pc.html http://www.gameexplorers.gr/item.php?id=6036568 Φυσικα το 1ο εχει καλυτερη τιμη! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα