Oroku Saki Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Oυτε εγω εχω παιξει τα Circle of the moon, Aria of sorrow, Dawn of Sorrow, Lament of innocence, Portrait of ruin, Harmony of dissonance. Το Lords of shadow 1 ειναι reboot της σειρας οπτοτε δεν πειραζει αν καποιος ξεκινησει απο αυτο χωρις να εχει παιξει καποιο απο τα προηγουμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 -snip- Order of Ecclesia δεν; @qsis, Πάντως, πολύ καλές προτάσεις όλα όσα αναφέρει ο ikaruga24 (καθώς και το Order of Ecclesia), με εξαίρεση το Lament of Innocence είναι όλα 2D (Aria of Sorrow και Dawn of Sorrow είναι "σειρά", αν ασχοληθείς παίξε πρώτα Aria και μετά Dawn). Επίσης, τα Circle of the Moon και Order of Ecclesia προσωπικά θεωρώ πως έχουν τα καλύτερα "magic" systems όλων των Castlevania (συνδιασμοί Tarot Cards και Glyphs, αντίστοιχα), ενώ το Portrait of Ruin έχει ένα πολύ ενδιαφέρον tag-team σύστημα ελέγχου χαρακτήρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Θεωρω το Order of Ecclesia πολυ μα πολυ κατωτερο των αλλων. Εχει πολυ κακους gameplay μηχανισμους σε συνδιασμο με την χειροτερη Castlevania μουσικη που εχω ακουσει μεχρι σημερα. Δεν ειναι "ασχημη" αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι το εξαιρετικο υψηλο στανταρ που εθεσε το Portrait of Ruin, Lament of innocence και Symphony of the night. Στα + παντως τα πραγματικα εξαιρετικα γραφικα τοσο σε artwork οσο και σε animation. Πραγματικα φοβερη βελτιωση, δεν εχω δει καλυτερο 2D sprite και animation πουθενα μεχρι σημερα σε κανενα συστημα. Η προσοχη στη λεπτομερεια ειναι πραγματικα πολυ πανω απο οσο θα περιμενε καποιος και ειδικα αν σκεφτεις που τρεχει το παιχνιδι ειναι ακομα ποιο εντυπωσιακο. Ως παιχνιδι ομως οχι, δεν θεωρω οτι καποιος χανει κατι με το να μην το παιξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 ah fuck, installing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Άσχετη παρατήρηση, αλλά σχετική Προσέξτε τους φλτ όσοι πάτε να βάλετε έκδοση τους γιατί στο πρόσφατο παρελθόν έπαιζε spyware (ή κάτι σχετικό ) στα αρχεία τους το οποίο δε το πιάνουν πολλά antivirus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ε τι να παρακολουθήσουν, το progress του παιχνιδιού ; λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 δε ξέρω τι ακριβώς έκανε αυτό το πράγμα , απλά ξέρω ότι υπήρχε σε τελευταίες εκδόσεις του συγκεκριμένου γκρουπ και είχε γίνει λίγο σούσουρο το essentials δεν το πιάνει κάν και το καταλαβαίνεις μόνο είτε με κάτι πιο σοβαρό είτε αν σου βγάζει στο άσχετο ότι ένα μακρυνάρι has stopped working προσωπικά θα τους απέφευγα και θα περίμενα άλλους, ΑΝ οπως είπα δεν το είχα αγοράσει γιατί θέλω να στηρίξω konami στα pc άντε να μας βγάλει και κάνα metal gear να καραγουστάρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 πάντα κοιτάω τα comments στον PT από τον οποίο κατεβάζω, κατά 99.99% αν παίζει κάτι θα το έχουν γράψει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 τέλοσπαντων είναι και off topic αυτό το θέμα, αλλά αναφέρομαι σε αξιόπιστους uploaders και ασφαλή site , όπου τα σχόλια γράφτηκαν στη συνέχεια βέβαια απλά προσοχή στα release του συγκεκριμένου group, αυτό λέω γιατί σε 2 τουλάχιστον σερί περιπτώσεις που έχω στο νου μου υπήρχε θέμα από όπου και αν κατέβαινε το πράγμα, το πρόβλημα υπήρχε μέσα στο iso τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέχρι τώρα δεν είχα θέμα με την ομάδα. Μου την δίνει πολύ όμως που τα redists τα κάνει αυτομάτως εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 I care not για καστελβανια ήρθα εδώ μονο για το σχόλιο του qsis για Metal Gear σε pc....wheeeeen?!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Πρώτη φορά βλέπω παιχνίδι να χρησιμοποιεί D3D9E. Το παιχνίδι φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι φτιαγμένο για κονσόλα πάντως, έχει το παλιό το κλασικό στυλ των κονσολοπαίχνιδων που η κάμερα ήταν αυτόματη και άλλαζε ανάλογα με το μέρος που βρίσκεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 το εβαλε καποιος??......απο γραφικα τι λεει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Πολύ ανώτερα από Xbox360/Ps3 αλλά έχει σε κάμποσα σημεία low-res textures. Αλλά με την έκδοση των κονσολών δεν υπάρχει σύγκριση, εν τω μεταξύ τα cut-scenes/cinematics είναι με τα γραφικά των 360/Ps3 και μόλις σε βάζει να παίξεις βλέπεις τραγική διαφορά. Απλά μου έκανε εντύπωση που χρησιμοποιεί D3D9E το οποίο αν δεν κάνω λάθος ήταν exclusive για το 360. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 review της pc εκδοσης http://www.relyonhorror.com/reviews/review-castlevania-lords-of-shadow-pc/ http://www.metacritic.com/game/pc/castlevania-lords-of-shadow-ultimate-edition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα