ikaruga24 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δεν σημαινει οτι ενα παιχνιδι του 5/10 αν γινει καλο port παει στα 7/10 ντε και καλα .Εξαλλου στο συνολο παιζουν ρολο και αλλοι παραγοντες οπως καλυτερα γραφικα στο pc ,διαρκεια κτλ .Ενδεικτικα εγω σου εδωσα ενα παραδειγμα ...Η κλιμακα βαθμολογησης ομως στο pc ειναι πιο αυστηρη οποτε δυσκολο το 5 της κονσολας να γινει 7 στο pc ,για αυτο και σου ειπα οτι το 9 του castlevania μπορει να γινει 7 στο pc.Aυτη ειναι η ουσια για μενα ..Αν ενα παιχνιδι ειναι πατατα στην κονσολα δηλαδη στο pc θα ειναι υπερπατατα . Μα ακριβως γι αυτο το λογο δεν μπορεις να μειωσεις τη βαθμολογια καποιου τιτλου. Απο τη στιγμη που μειωνεις τη βαθμολογια καποιου τιτλου επειδη ειναι "κακο" πορτ αυτοματα σημαινει οτι θα ανεβασεις την βαθμολογια αν ειναι υπερ του δεοντος "γαματο" πορτ. Δεν μπορεις να βαλεις 2 μετρα και 2 σταθμα. Αν το Castlevania στην κονσολα ηταν παιχνιδι της ταξης του 8/10 τοτε στο PC ακομα και αυτουσιο να εβγαινε χωρις την παραμικρη αναβαθμιση θα παρεμενε παιχνιδι του 8/10. Οταν το PC ειδικα ειναι γεματο indie παιχνιδια που δεν τα λες και κορυφαια PC δειγματα παιχνιδιων (αν και παραμενεουν εξαιρετικα παιχνιδια ετσι και αλλιως) θα επρεπε η σκαλα της βαθμολογιας να μην ανεβαινει η καταβαινει βαση της αποδοσης του port. Ποιο πολυ σημασια εχει αν αυτη η αναβαθμιση ειναι πραγματικα ουσιαστικης φυσεως που κανει καποιο παιχνιδι απλα καλυτερο απο τις κονσολες και ποιο διασκεδαστικο. Το Castlevania λοιπον στις κονσολες τρεχει στα 720p με ενα μεσο ορο 25 frames και καταφερνει με αυτο να ειναι τιτλος του 8/10. Στο PC λοιπον που η αποδοση αυτη εχει ξεπεραστει κατα πολυ μπορουμε να θεωρησουμε οτι ειναι παιχνιδι 9/10 και οχι 7/10 επειδη δεν ηταν οσο καλο Port θα μπορουσε. Γιατι αντιθετα με καποιες παραπανω ρυθμισεις το εξτρα 60άρι framerate αποτελει ουσιαστικη αυξηση του playability του τιτλου και ετσι ενας ηδη διασκεδαστικοτατος τιτλος (με τα οποια προβληματα του) γινεται ακομα καλυτερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Έχει περάσει όμως και κάμποσος καιρός απ' όταν πρωτοβγήκε. Οπότε δεν πάει ακριβώς με τα ίδια δεδομένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μα προκειται για το ιδιο παιχνιδι και μαλιστα η PC εκδοση περιεχει και ολα τα DLC του τιτλου οποτε μια χαρα την εχουμε την αρκετα βελτιωμενη εκδοση μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 9/10 στο castlevania που ερχεται απο το ps3 ? Δηλαδη εσυ στο skyrim ,metro ,crysis τι θα βαλεις 10αρια ? Καλα ασε να το παιξω κανονικα γιατι ετσι και αλλιως μπορει να ειναι πραγματι ενα φοβερο και τρομερο παιχνιδι οπως λες για τα δεδομενα του pc .Aπλα δεν καταλαβαινεις τον γενικο συλλογισμο μου ,δεν ειναι οτι εχω κατι με το συγκεκριμενο game .Εγω οταν κρινω κατι το κρινω στο συστημα που το παιζω .Στο pc ειναι ? Ε για pc game εγω θα κρινω .Δεν με ενδιαφερει αν εχει βγει στην κονσολα πριν 2 χρονια και αν ηταν 720p ή στα 30 fps ,αυτο ειναι για αυτους που το επαιξαν εκει .Εγω οταν εχω παιξει το metro (το πρωτο ) το crysis ,skyrim κτλ και εχω βαλει 9αρια 10αρια ειναι δυσκολο να βαλω σε μια πορτια που ερχεται 1.5 χρονο πισω 9αρι .Αν το αξιζει ομως θα το βαλω και θα το πω εδω στο thread .Oι βαθμολογιες που λεω φυσικα ειναι προσωπικες μου γνωμες ,μην βγει κανεις και πει τωρα α το skyrim δεν λεει τιποτα σαν παιχνιδι και παει λεγοντας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Στο crysis που είναι παιχνίδι της πλάκας τι βαθμό βάζεις δηλαδή; Είπαμε είμαστε και λίγο graphic whores οι pc gamers, αλλά όχι κι έτσι με τέτοια άθλια παιχνίδια/benchmark Επίσης ένα παιχνίδι που ήταν καλό πριν από δύο χρόνια είναι και σήμερα, δεν είχαμε τέτοια εξέλιξη στο gameplay για να αλλάξουν τόσο τα κριτήρια μας Όσο για τα γραφικά είναι οκ για πορτ παιχνιδιού δύο ετών, παραπάνω από οκ εδώ που τα λέμε Αν το παιχνίδι είναι καλό από άποψη gameplay, είναι και καλό γενικά, ο οπτικός τομέας είναι ανεκτός για τους περισσότερους Τώρα αν κρίνεις μόνο από τα γραφικά και θες κι άλλα παιχνίδια σαν το crysis, τότε απλά οι απόψεις μας (και γενικά οι απόψεις σου σε σχέση με άλλους που δεν ενδιαφέρονται κυρίως για τα γραφικά) διαφέρουν δραματικά ΥΓ το dishonored δηλαδή που είχε κακά γραφικά δε το θεώρησες καλό παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Στο crysis ποιο απο ολα ? Στο τελευταιο ενα 9 . Νομιζω το θεμα το εξαντλησαμε απο την δικη μου την πλευρα .Αν εσυ τωρα καταλαβες οτι μιλαω μονο για τα γραφικα οκ δεν μπορω να σου πω κατι παραπανω .Ακομα ομως και στα γραφικα να σταθουμε ναι μπορει να ειναι οκ αλλα σου ξαναλεω οτι θα το κρινω με βαση τις απαιτησεις που εχω απο ενα pc game και με βαση τα παιχνιδια που εχω παιξει στο pc .Σου εδωσα ενα μικρο δειγμα στο προηγουμενο post .Eγω σου βγαζω εναν οδηγο που εχω και που λεει οτι ολα τα pc games κρινονται σαν pc games ασχετα απο που προερχεται το καθενα .Εσυ λες τωρα οτι ο οπτικος τομεας ειναι ανεκτος ,οκ τι παει να πει ανεκτος για σενα ? Τι βαθμο βαζεις εσυ για εναν ανεκτο οπτικο τομεα ? Δεν μιλας συγκεκριμενα και δεν εστιαζεις τεχνικα στο παιχνιδι . Σου επαναλαμβανω ομως τα γραφικα ειναι ενας τομεας μονο ,δεν εστιαζω μονο εκει σαφως .Επισης υπαρχουν πολλοι που εστιαζουν κατα ενα μεγαλο βαθμο στα γραφικα και οι αποψεις τους θα ειναι διαφορετικες πολυ απο τις δικες σου ,λογικο ειναι ,αλλιως θα εβγαιναν μονο side scrolling games που θα ηταν ελαφρια για ολες τις gpu αφου δεν θα ειχαν ιδιαιτερες απαιτησεις σε επεξεργαστικη ισχυ και θα ημασταν ολοι ευχαριστημενοι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 άμα στο τελευταίο crysis βάζεις 9 δεν έχει νόημα η κουβέντα, για μένα ούτε για τάληρο δεν είναι αυτή η πατάτα ένα glorified benchmark είναι και τίποτα παραπάνω παιχνίδι των 4.5 ωρών.. αν βάζεις σε αυτό 9, τότε με συγχωρείς αλλά τα γραφικά είναι το μόνο που σε ενδιαφέρει δηλαδή στο metro που έχει και κάπως αξιοπρεπές gameplay , ατμόσφαιρα, ιστορία και campaign με αξιοπρεπή διάρκεια (πέρα από καλά γραφικά), τι βάζεις; 20/10? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δηλαδη ας πουμε το Hotline Miami ποσο θα του εβαζες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 άμα στο τελευταίο crysis βάζεις 9 δεν έχει νόημα η κουβέντα, για μένα ούτε για τάληρο δεν είναι αυτή η πατάτα ένα glorified benchmark είναι και τίποτα παραπάνω παιχνίδι των 4.5 ωρών.. αν βάζεις σε αυτό 9, τότε με συγχωρείς αλλά τα γραφικά είναι το μόνο που σε ενδιαφέρει δηλαδή στο metro που έχει και κάπως αξιοπρεπές gameplay , ατμόσφαιρα, ιστορία και campaign με αξιοπρεπή διάρκεια (πέρα από καλά γραφικά), τι βάζεις; 20/10? Γιατι δηλαδη για να εχει νοημα η κουβεντα με σενα θα πρεπει να συμφωνουν μαλλον να ταυτιζονται οι βαθμολογιες και τα γουστα μας ? Δεν σε καταλαβαινω ...Σου ξαναλεω οχι δεν με ενδιαφερουν μονο τα γραφικα απλα μου αρεσε πολυ σαν παιχνιδι και δεν ηταν 4.5 ωρες .Στο crysis 1 για να σου δωσω να καταλαβεις που εχει καλυτερα γραφικα βαζω το πολυ 7. Δηλαδη ας πουμε το Hotline Miami ποσο θα του εβαζες? Δεν το εχω παιξει . qsis ενταξει ισως ημουν υπερβολικος για το crysis 3 ενα 8 ομως σιγουρα του βαζω .Τωρα εχει περασει και καιρος και δεν το εχω φρεσκο ..Τελος παντων . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 το crysis 1 δε θα έλεγα ότι έχει καλύτερα γραφικά, το 3 όσο κι αν το αντιπαθώ σαν παιχνίδι έχει τα καλύτερα γραφικά που έχουμε δει ποτέ έως και σήμερα, δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα που να το πλησιάζει απλά έδωσαν περισσότερη βάση σε αυτό, παρά στο να φτιάξουν και ένα παιχνίδι με γενικότερη ποιότητα αντίστοιχη των γραφικών του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Eγω το εχω πει πολλες φορες και εδω αρκετες ,για μενα το βασικο πραγμα στο παιχνιδι ειναι να σε βαζει μεσα στον κοσμο του .Τα γραφικα σιγουρα παιζουν ρολο σε αυτο αλλα βαθμολογουνται σαν συνιστωσα .Αν πχ ενα game εχει μετρια γραφικα αλλα σε βυθιζει στο παιχνιδι τοτε δεν θα με πειραξει σχεδον καθολου .Αν εχει και τα 2 τοτε super ...Εγω πχ στο skyrim βαζω 10 .Οτι ατελεια και να ειχαν τα γραφικα του που για μενα ηταν πολυ καλα εως αριστα ,αυτο το πραγμα που ειχε που σε καταπινε ,σε υπνωτιζε και ταξιδευες οση ωρα το επαιζες αξιζει το 10αρι του . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 για το skyrim τουλάχιστον συμφωνούμε, είναι (σχεδόν) τέλειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Eιδες λοιπον που βιαζεσαι ? Κατσε γιατι μπορει να συμφωνησουμε και για το castlevania ... Στον γενικο συλλογισμο μου ειμαι σιγουρος οτι μεσες ακρες συμφωνεις απλα το συγκεκριμενοποιησες στο εν λογω παιχνιδι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Eγω το εχω πει πολλες φορες και εδω αρκετες ,για μενα το βασικο πραγμα στο παιχνιδι ειναι να σε βαζει μεσα στον κοσμο του .Τα γραφικα σιγουρα παιζουν ρολο σε αυτο αλλα βαθμολογουνται σαν συνιστωσα .Αν πχ ενα game εχει μετρια γραφικα αλλα σε βυθιζει στο παιχνιδι τοτε δεν θα με πειραξει σχεδον καθολου .Αν εχει και τα 2 τοτε super ...Εγω πχ στο skyrim βαζω 10 .Οτι ατελεια και να ειχαν τα γραφικα του που για μενα ηταν πολυ καλα εως αριστα ,αυτο το πραγμα που ειχε που σε καταπινε ,σε υπνωτιζε και ταξιδευες οση ωρα το επαιζες αξιζει το 10αρι του . Αρα δεν θα επρεπε εξ αρχης να μιλαμε για μειωσεις ή αυξησεις βαθμολογιων βαση πορτ απο τη στιγμη που ενα παιχνιδι ειναι αυτο που ειναι σωστα? Δεδομενου οτι το παιχνιδι ειναι τουλαχιστον τοσο καλο οσο η αρχικη εκδοση τοτε δεν γινεται να του χωσουμε χαμηλοτερες βαθμολογιες επειδη ειναι "κακο" πορτ. Ειναι οπως η παπαρια που εκαναν καποιοι στο Dark Souls. Πηραν μια καλυτερη εμπειρια απο κονσολα + δωρεαν το DLC που βγηκε ΑΡΓΟΤΕΡΑ για τις κονσολες σε τιμη σχεδον οσο ειχε το DLC μονο του στις κονσολες και τελικα κλαψουριζαν και απο πανω που δεν ηταν proper PC port. Μονο σε ενα πραγμα συμφωνω για το θεμα PC port. Αυτο της αλλαγης των εικονιδιων των πληκτρων, αυτο ναι ειναι τραγικο. Τι παει να πει "press RT to dodge", που διαολο ειναι το RT στο πληκτρολογιο? Αυτο ναι, φυσικα και θελει ξυλο αλλα ειναι και λιγο μαλακια να μειωσεις βαθμο για κατι τετοιο ετσι δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 ένα up μιας και βγαίνει σε λιγότερο από μέρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα